NHL
Winnipeg – Toronto 3:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 0:1 (1:2 po s.n.) | Tampa Bay – Columbus 3:1 (kon.)
Pittsburgh – NJ Devils 5:1 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (kon.) | Buffalo – Boston 1:5 (kon.)
Florida – Carolina 2:4 (kon.) | Detroit – Dallas 7:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 2:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 23.04.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Branka Rangers je opět prázdná!
    58:00 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    58:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Zibanejad čistě vyhrál buly na Adama Foxe, který puk posunul na ARTĚMIJE PANARINA a ten dělovkou od modré čáry snižuje na 2:3. Asistence: Adam Fox a Mika Zibanejad.
     
    57:56
    Ano! Rangers to zkoušejí v šesti, tedy bez gólmana...
     
    56:01
    Jakub Voráček si vyjel zpoza branky až před brankoviště, odkud přestřelil domácí svatyni! Pěkná akce českého útočníka Flyers.
    54:07 Jakub VORÁČEK - 1:3
     
    54:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů! Do brejku vyrazil na levém křídle JAKUB VORÁČEK, který dojel až na kruh pro vhazování. Mohl i přihrávat Girouxovi, volil ale střelu a udělal dobře. Zápěstím zamířil ke vzdálenější tyčce a poslal puk nad lapačku Šesťorkina. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.
    50:29 James van Riemsdyk - 1:2
     
    50:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté dlouhou přesilovku nakonec využívají a strhávají vedení na svou stranu! Opět se prosadil JAMES VAN RIEMSDYK, který těsně před Šesťorkinem pohotově tečoval puk po střele Ivana Provorova. Tentokrát už byl gólman Rangers bez šance – 1:2. Asistence: Ivan Provorov a Kevin Hayes.
     
    50:15
    Nahození Provorova tečoval těsně před brankovištěm Sean Couturier. Šesťorkin dokázal zareagovat a máchl proti kotouči lapačkou!
     
    49:10
    Domácí se dostali v oslabení do přečíslení 3 na 2! Bučněvič našel Foxe, který se snažil oslovit před branku najíždějícího Rooneyho. Ten kotouč ze vzduchu netrefil!
     
    48:14
    Domácí K'Andre Miller zasáhl holí do tváře Seana Couturiera. Způsobil mu krvavé zranění a tak dostává trest na 2 + 2 minuty. Přesilovka Flyers začne po reklamní pauze.
     
    47:50
    Tečovaný puk proklouzal těsně vedle tyčky domácí branky. Šesťorkin se za ním v pádu lapačkou natahoval, ale nevím, zda by to v případě potřeby stihl!
     
    40:54
    Domácí začali třetí třetinu tlakem v útočném pásmu, ale zapomněli na obranu a tak jim ujel Joel Farabee. Ten na konci druhé části neproměnil trestné střílení a ani teď nedokázal v rychlosti na brankáře Šesťorkina vyzrát!
    39:05 Farabee neproměnil trestné střílení, Šesťorkin jeho úmysly přečetl.
     
    39:05
    Joel Farabee zkusil rozhýbat Šesťorkina a pak šel do bekhendové kličky. Gólman Rangers však zůstal ledově klidný, úmysly hostujícího útočníka dokonale přečetl a levým betonem puk vyrazil!
    39:05 Faul Hájka na Farabeeho, po němž následovalo trestné střílení.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Libor Hájek – trestné střílení, sekání).
     
    37:52
    Letci mohli otočit skóre! Bekhendovou střelu Claudea Girouxe vykopl Šesťorkin pravým betonem na levý kruh k Ivanovi Provorovovi. Ten střílel k bližší tyčce, která byla v té chvíli odkrytá, ale brankář Rangers se k ní stačil bleskově přitisknout a podržel svůj tým!
    35:56 James van Riemsdyk - 1:1
     
    35:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají gólem, který JAMESE VAN RIEMSDYKA hodně bolel! Hostujícího útočníka, který clonil před brankou, totiž zasáhla do obličeje střela spoluhráče Travise Konecnyho a následně kotouč zapadl za záda bezmocného Šesťorkina. Van Riemsdyk hned zamířil s krvavým zraněním na ošetřovnu, gól ale samozřejmě platí – 1:1. Asistence: Travis Konecny a Ivan Provorov.
     
    35:43
    Adam Fox zasáhl Jakuba Voráčka vysokou holí a usedne tak na trestnou lavici. Další přesilovka Philadelphie.
     
    31:45
    Vyloučení na domácí straně. Brendan Smith podrazil Travise Konecnyho. Přesilovku si tedy zahrají Letci.
    30:14 Elliottovy zákroky proti Zibanejadovi a Panarinovi.
     
    30:14
    Na Artěmije Panarina nyní zívala téměř odkrytá branka, ovšem Brian Elliott zázračným zákrokem levou rukou zabránil gólu! Neuvěřitelné!
     
    30:00
    Dobrá sehrávka domácích. Panarin posunul doleva na Zibanejada, ale Elliott se přemístil včas!
     
    28:55
    Brendan Smith donutil k faulu Travise Konechyno. Jeho hůl zůstala zaháknuta na těle obránce Rangers, takže provinění bylo hodně okaté.
     
    27:25
    Shayne Gostisbehere vypálil od modré čáry a do jeho střely vložil před brankou hokejku Wade Allison. Puk zamířil mezi Šesťorkinovy betony, ale gólman Rangers ho stačil zády zalehnout ve svém brankovišti!
     
    27:12
    Za hákování bude vyloučen Chris Kreider. Po reklamní přestávce si tak hosté zahrají přesilovku.
     
    25:06
    Hosté si teď vytvořili velkou šanci! Voráček předložil puk před branku Claudeovi Girouxovi, ovšem Igor Šesťorkin se proti jeho ráně dobře postavit a vyrazil ji hrudí.
     
    17:46
    Domácí mohli navýšit své vedení! Přihrávka Chrise Kreidera prošla až na druhou tyč, kde puk neprotlačil přes levý Elliotův beton Pavel Bučněvič. Neuspěl ani dorážející Artěmij Panarin a poté opět Bučněvič! Brian Elliott teď Letce hodně podržel.
     
    15:29
    V oslabení se vydal na ofenzivní výlet až před branku Letců obránce Adam Fox. Jakub Voráček ho podrazil a síly na ledě se tak vyrovnají.
     
    14:55
    Obrovská šance hostí! Po zakončení Wadeho Allisona vyrazil Šesťorkin puk k Seanovi Couturierovi, který měl před sebou poloodkrytou branku. Brankář Rangers se však natáhl a pravým betonem zabránil téměř jistému gólu!
     
    14:24
    Domácí málem udeřili ve vlastním oslabení! Přečíslení 2 na 1 zakončoval Brett Howden, který těsně minul odkrytý kout branky soupeře.
     
    13:47
    Za nedovolené bránění je vyloučen domácí Brendan Smith. Přesilovka pro Letce.
     
    12:06
    Teď měl velkou příležitost Filip Chytil. Ten se stahovačkou zbavil obránce Hägga a bekhendem orazítkoval bližší tyčku hostující svatyně!
    09:55 Brendan SMITH - 1:0
     
    09:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku nevyužili, trefili se ale hned po jejím skončení! K'Andre Miller poslal z modré čáry puk doprava na BRENDANA SMITHE. Jeho kolega z obrany vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a Elliott přes clonícího Bretta Howdena pravděpodobně kotouč nemohl vidět. Asistence: K'Andre Miller a Filip Chytil.
     
    08:58
    Kaapo Kakko střílel do tyčky! Otázkou ale zůstává, zda by gól platil, jelikož brankář Elliott byl v tu chvíli zapleten do Alexise Lafreniera, který chvilku před tím vpadl do jeho brankoviště.
     
    07:50
    Kaapo Kakko donutil svou aktivitou za hostující brankou k faulu Philippeho Myerse. Rangers si tak zahrají první přesilovku.
     
    03:56
    Velmi dobré střídání Hayesovy formace! Wade Allison se dostal u brankoviště k odraženému kotouči a Šesťorkin musel ukázat výtečný reflex. Proti puku stačil vytrčit levý beton!
     
    03:22
    Dobrá kombinace hostí! Kevin Hayes si vyměnil puk s Joelem Farabeem a zakončoval z mezikruží. Jeho střelu ale stačil srazit mimo někdo z bránících hráčů!
     
    00:34
    Artěmij Panarin poslal skvělou přihrávkou do šance Colina Blackwella, který byl už sám před Elliottem. Zkusil bekhendovou kličku, ovšem brankář Flyers stačil zakročit vyrážečkou!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 10. Br. Smith (K'A. Miller, Chytil), 58. Panarin (Fox, Zibanejad) – 36. J. van Riemsdyk (Konecny, Provorov), 51. J. van Riemsdyk (Provorov, K. Hayes), 55. Voráček (Couturier, Gostisbehere)


    New York Rangers: Šestorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Br. Smith, K'A. Miller, Jones, Hájek – Bučnevič, Zibanejad (A), Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Kreider (A) – Kravcov, Rooney, B. Howden.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Braun, Provorov, Hägg, Sanheim, P. Myers, Gostisbehere – Voráček, Couturier (A), Giroux (C) – Allison, K. Hayes (A), Farabee – Konecny, Laughton, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, Patrick, Lindblom.

    Rozhodca: Sutherland, Hebert – Pancich, Racicot

    Diváci: 1800