Buffalo – Boston 0:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 6:1 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 7:6 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Vancouver – Toronto 6:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.)
koniec
New York Islanders
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
New York Rangers
cz Streda 21.04.2021, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:22 Jordan EBERLE - 6:1
     
    51:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další branka Ostrovanů! Po chybě Jezdců v útočném pásmu se puk dostal na hůl Travise Zajaca, který našel volného JORDANA EBERLEHO, který po kličce do bekhendu poslal puk k zadní tyči. Asistence: Travis Zajac.
    50:16 Josh BAILEY - 5:1
     
    50:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají po krátké době také pátou branku! Anthony Beauvillier našel přesnou zadovkou hůl JOSHE BAILEYHO, který z první trefil puk tak, že prošel Igoru Šesťorkinovi mezi rukou a tělem. Asistence: Anthony Beauvillier a Andy Greene.
    47:44 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:1
     
    47:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí dělají důležitý krok k dnešnímu vítězství. Za bránou soupeře puk vybojoval Josh Bailey, předal jej na hůl Anthonyho Beauvilliera, který našel mezi kruhy volného JEANA-GABRIELA PAGEAUA, jehož rána z první skončila v bráně. Asistence: Anthony Beauvillier a Josh Bailey.
    31:04 Brendan SMITH - 3:1
     
    31:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté snižují vedení Ostrovanů! Vitalij Kravcov předal puk na modrou, odkud puk na bránu nahodil BRENDAN SMITH a kus černé gumy skončil až v síti. Kotouč ještě jeden z hráčů lehce tečoval, ale jednalo se nejspíše o domácího hráče, který sváděl souboj s Kevinem Rooneym. Asistence: Vitalij Kravcov a Brett Howden.
    25:45 Anthony BEAUVILLIER - 3:0
     
    25:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Noah Dobson dostal dostatek prostoru ke střele, když následně byl jeho pokus pro domácí šťastně zblokován, protože puk se odrazil přímo na hůl ANTHONYHO BEAUVILLIERA, který kus černé gumy uklidil do brány. Asistence: Noah Dobson a Jordan Eberle.
    21:38 Brock NELSON - 2:0
     
    21:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají druhou branku v zápase! Kyle Palmieri předal puk na levý kruh, kde stál Nick Leddy, jehož prudký pas ještě usměrnil do sítě BROCK NELSON z mezikruží. Asistence: Nick Leddy a Kyle Palmieri.
    17:42 Josh BAILEY - 1:0
     
    17:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení ještě v první třetině! V útočném pásmu se puk dostal na hůl Jeana-Gabriela Pageaua, který jej předal bekhendem na hůl volného JOSHE BAILEYHO, který z první trefil odkrytou bránu Jezdců. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Anthony Beauvillier.

    Tomáš Němčík

    Góly a asistencie: 18. Josh Bailey (Pageau, Beauvillier), 22. B. Nelson (Leddy, Palmieri), 26. Beauvillier (Dobson, Eberle), 48. Pageau (Beauvillier, Josh Bailey), 51. Josh Bailey (Beauvillier, A. Greene), 52. Eberle (Zajac) – 32. Br. Smith (Kravcov, B. Howden)


    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pelech, Pulock, Leddy (A), Mayfield, A. Greene, Dobson – Barzal, Zajac, Eberle – Dal Colle, B. Nelson (A), Josh Bailey (A) – Beauvillier, Pageau, Palmieri – M. Martin, Cizikas, Komarov.
    New York Rangers: Šestorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, Fox, K'A. Miller, Trouba, Bitetto, Br. Smith – Kreider (A), Zibanejad (A), Bučnevič – Panarin (A), R. Strome, Blackwell – Lafreniere, Chytil, Kakko – Rooney, B. Howden, Kravcov.

    Rozhodca: Chmielewski, Pochmara – Fournier, Pancich

    Diváci: 1 400