Buffalo – Boston 0:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 6:1 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 7:6 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Vancouver – Toronto 6:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
6:3 (0:1, 2:1, 4:1)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 21.04.2021, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Brandon SUTTER - 6:3
     
    59:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto o majiteli dnešních dvou bodů. Vancouver přečkal tlak a nyní pojistil svou výhru. BRANDON SUTTER trefil ze středního pásma prázdnou bránu a přidal svůj druhý gól v utkání. 6:3. Asistence: Nate Schmidt.
    53:36 Tanner PEARSON - 5:3
     
    53:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají už dvoubrankového vedení. Stejně jako při třetím gólu Vancouveru ani tady nebude mít David Rittich čisté svědomí. TANNER PEARSON vybojoval puk ještě ve středním pásmu. Následně se rozjel, obhodil si Nylandera a z levé strany vystřelil. Kotouč propadl českému brankáři mezi betony. 5:3. Bez asistence.
    49:48 Tanner PEARSON - 4:3
     
    49:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byla přesilovka domácích využita, Vancouver jde podruhé v utkání do vedení! Quinn Hughes opět skvěle dirigoval přesilovku Canucks na modré čáře. Nabil do strany J. T. Millerovi, jehož tvrdý pokus vyrazil Rittich na brankoviště k pohotovému TANNERU PEARSONOVI. Útočník s číslem 70 dorazil puk za brankovou čáru. 4:3. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
    46:43 Nils HÖGLANDER - 3:3
     
    46:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky ale dotahují ztrátu a znovu začínáme od nuly! Trefuje se NILS HÖGLANDER, který po přihrávce Brocka Boesera natáhl krok a z levého kruhu ve velké rychlosti vypálil. Puk propadl výstrojí Davida Ritticha až za brankovou čáru. 3:3. Asistence: Brock Boeser a Quinn Hughes.
    43:10 Adam BROOKS - 2:3
     
    43:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto ale nečekaně udeřilo ve vlastním oslabení. Marner v přečíslení přihrál Hollovi, který sice ještě neuspěl, ovšem prvně jmenovaný si moc dobře všiml v lepší pozici najetého ADAMA BROOKSE. Brooks poté zametl touš do sítě. 2:3. Asistence: Mitchell Marner a Justin Holl.
    37:14 John TAVARES - 2:2
     
    37:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy ale přesilovku nakonec využívají. JOHN TAVARES uklidnil hru na levém kruhu, přičemž vyčkal na vhodný moment ke střele. Ten nakonec přišel. Střela zápěstím v podání elitního centra Maple Leafs navíc zamířila přesně do horního růžku u bližší tyče, takže Holtby byl bezmocný. Navíc přímo před brankovištěm stál ve výhledu brankáře William Nylander. 2:2. Asistence: William Nylander a Auston Matthews.
    30:08 Quinn HUGHES - 2:1
     
    30:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Krátce po překonání poloviny základní hrací doby se Vancouver raduje podruhé. Svou třetí trefu v sezoně si připsal obránce QUINN HUGHES, který se dostal k puku na levém kruhu po přihrávce J. T. Millera. Hughesovi pomohla nešťastná teč Marnera, který přizvedl kotouč nad Rittichovu lapačku. Puk nakonec zaplul přesně do šibenice. 2:1. Asistence: J. T. Miller.
    25:33 Brandon SUTTER - 1:1
     
    25:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí tým srovnává skóre! O druhý gól utkání se postaral BRANDON SUTTER, který měl už jednoduchou práci. Vše ale začalo u Travise Hamonica, jehož ránu jemně tečoval Brock Boeser. Kotouč se poté od konstrukce brány odrazil k Sutterovi, který měl před sebou poloprázdnou klec. 1:1. Asistence: Brock Boeser a Travis Hamonic.
    16:55 John TAVARES - 0:1
     
    16:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se ujímá vedení na konci 17. minuty! William Nylander dostal prostor na levém křídle. Z kruhu vystřelil, ale úspěšný nebyl. Poté se dostal puk za bránu, odkud Nylander oslovil u tyče stojícího JOHNA TAVARESE. Kapitán hostů už neměl problém s překonáním Bradena Holtbyho. 0:1. Asistence: William Nylander a Alexander Kerfoot.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 26. B. Sutter (Boeser, Hamonic), 31. Q. Hughes (J. T. Miller), 47. Höglander (Boeser, Q. Hughes), 50. Pearson (J. T. Miller, Q. Hughes), 54. Pearson, 60. B. Sutter (Schmidt) – 17. Tavares (W. Nylander, Kerfoot), 38. Tavares (W. Nylander, Matthews), 44. Brooks (Marner, Holl)


    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Hamonic, Q. Hughes, T. Myers (A), Schmidt, Chatfield, Juolevi – Höglander, Horvat (C), Pearson – Boeser, J. T. Miller, Vesey – Hawryluk, B. Sutter (A), Roussel – Virtanen, Boyd, Highmore.
    Toronto Maple Leafs: Rittich (J. Campbell) – Holl, Rielly (A), Brodie, Muzzin, Bogosian, Sandin – Marner (A), Matthews, Galchenyuk – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Spezza, Brooks, Robertson – Simmonds, Engvall, J. Thornton.

    Rozhodca: Furlatt, Skilliter – Nansen, Murchison