Slovensko – Česko 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Slovensko
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
Česko
Sobota 17.04.2021, 15:00 • EASTON Aréna Piešťany • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie do 20 rokov a to Slovenska a Česka. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 15:00.

    Naši mladíci mali na programe dve prípravné stretnutie s rovesníkmi z Česka. Prvé stretnutie už úspešne absolvovali a prekvapivo zdolali svojho súpera vysoko 5:2, čo im určite zdvihlo náladu. Dokážu naši mladíci zvíťaziť v Piešťanoch aj po druhýkrát? Sledujte náš online prenos!
     
    Nominácia Česka

    Brankári:
    Oldřich Cichoň (Sparta Praha), Jakub Málek (Vsetín), Michal Postava (Přerov).

    Obrancovia:
    Ondřej Baláž, Jiří Háva, Vladimír Kremláček (všichni Litoměřice), Jan Hampl, Filip Kovář (oba Benátky nad Jizerou), Dominik Vacík (Mladá Boleslav), Michal Hrádek (Pardubice), Marek Bláha (TUTO Hockey, Finsko).

    Útočníci:
    Jakub Konečný, Lukáš Stehlík (oba Litoměřice), Josef Slavíček (Sparta Praha), Pavel Novák (České Budějovice), Jakub Malý (Kometa Brno), Sebastián Malát (Plzeň), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Vítkovice), Dominik Binias (Fribourg-Gottéron, Švýcarsko), Josef Koláček, Michal Rouha (oba TUTO Hockey, Finsko), Stanislav Vrhel (Pelicans Lahti, Finsko), Štěpán Macháček (Frýdek-Místek), Tomáš Chlubna (Jihlava), Filip Jansa (Benátky nad Jizerou)
     
    Nominácia Slovenska

    Brankári:
    Tomáš Boľo (Púchov), Richard Noskovič (Slovan Bratislava / Topoľčany), Šimon Opatovský (Trnava).

    Obránci:
    Denis Bakala (Detva), Šimon Bečár (Trenčín), Šimon Groch (Olomouc / Slovensko 18), Adam Jombík, Rayen Petrovický (oba TUTO Turku, Finsko), Samuel Kňažko (TPS Turku, Finsko), Šimon Nemec (Nitra), Martin Šeliga (Nové Zámky).

    Útočníci:
    Róbert Bačo (Karlovy Vary), Jakub Demek (Košice / Slovensko 18), Dalibor Dvorský (Banská Bystrica), Dávid Hajnik (Poprad), Martin Chromiak, Samuel Krajč (oba Trenčín), Ján Lašák (Jokerit Helsinky, Finsko), Markus Michalík (Liptovský Mikuláš), Libor Nemec (Rauma, Finsko), Servác Petrovský (Třinec / Slovensko 18), Juraj Slafkovský (TPS Turku, Finsko), Adam Žlnka (Detva / Slovensko 18)
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Noskovič (Opatovský) – Bečár, Kňažko, Petrovický, Š. Nemec, Bakala, Šeliga, Jombík, Groch – Slafkovský, Dvorský, Chromiak – Michalík, Krajč, Lašák – Žlnka, Petrovský, L. Nemec – Hanik, Demek, Bačo

    Česko: Cichoň (Postava) – Hrádek, Baláž, Kovář, Bláha, Hampl, Kremláček, Háva – Konečný, Koláček, Stehlík – Malát, Vrhel, Novák – Binias, Ivan, Chlubna – Malý, Jasna, Macháček

    Rozhodca: Peter Stano, Peter Lokšík – Adam Jurčiak, Peter Jedlička – Dalibor Beniač
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom hokeja! Dnes je na programe druhý prípravný zápas našich reprezentantov do 20 rokov. Vo včerajšom zápase proti rovesníkom z Česka dokázali zvíťaziť presvedčivo 5:2 a dnes je na programe odveta. Oproti včerajšiemu zápasu sa v našej zostave okrem brankárskeho postu nič nemení, do bránky sa dostane Noskovič. České formácie sú trocha premiešané.
     
    Obe reprezentačné mužstvá do 20 rokov sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche v Piešťanoch. Čoskoro sa tak prvá tretina začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Prvá tretina tohto prípravného stretnutia je už v plnom prúde. Buly vyhrali naši mladíci, ktorí dnes nastupujú v modrých dresoch, náš súper v bielych.
     
    00:51
    Česko kombinovalo v našom útočnom pásme, ale po nepresnej prihrávke končí puk na zadnom mantinely a oba tímy idú striedať.
     
    01:13
    Ani naša reprezentácia v útočnom pásme nič nevymyslela, musíme sa vrátiť späť do obrany.
     
    01:33
    Prvá veľká šanca v tomto zápase! Česko išlo do prečíslena 2 na 1, následne pred našou bránkou zakončoval Vrhel, ale brankár Noskovič bol pozorný!
     
    02:10
    Hra je prerušená, vhadzovať sa bude v našom obrannom pásme. Noskovič radšej prikryl puk pred svojou bránkou, pretože súper sa ihneď snažil o dorážku.
     
    02:42
    Momentálne je pri puku naša reprezentácia, ale nedarí sa nám úspešne kombinovať v pásme súpera. Z našej strany sme sa ešte k ohrozeniu súperovej bránky nedostali.
     
    03:03
    Kremláček to vyskúšal spoza modrej čiary, ale puk končí na zadnom mantinely.
     
    03:36
    Krásna akcia od Slafkovského, ktorý potiahol puk do útočného pásma individuálne, ale jeho prihrávka pred bránku súpera našťastie pre súpera nesmerovala na hokejku Chromiaka.
     
    04:05
    Po ofsajde českého výberu do 20 rokov sa vhadzovalo v strednom pásme, k puku sa dostal náš dnešný súper a skúša kombinovať v útočnom pásme.
     
    04:41
    K puku sa dostal Michalík a tak to vyskúšal spoza modrej čiary. Jeho strela smerovala do stredu bránky a tam stál pripravený Postava. Získavame ešte buly v útočnom pásme.
     
    05:17
    Česko kombinovalo v našom obrannom pásme, ale séria prihrávok k strele neviedla a oba tímy idú striedať.
     
    05:48
    Zakrátko sa Česko znova vrátilo do útočného pásma, ale naši obrancovia pracovali úspešne a ani teraz súpera do zakončenia nepustili.
     
    06:22
    V útočnom pásme teraz kombinuje Slovensko, ale ani našim mladíkom sa nedarí vyprodukovať z toho strelu na súperovu bránku.
     
    06:49
    Pre puk si teraz musia naši mladíci až k svojej bránke, oba tímy môžu striedať.
     
    07:06
    Svoje druhé zakončenie na slovenskú bránku vyslal v tomto zápase Vrhel, ale Noskovič bol pozorný. Buly pre Česko v útočnom pásme.
     
    07:28
    Zakázané uvoľnenie Slovenska.
     
    08:06
    Dopredu sa pokúšali preniknúť naši mladíci, ale puk bol tečovaný mimo hraciu plochu a bude z toho buly v strednom pásme.
     
    08:29
    Ofsajd českého výberu do 20 rokov.
     
    09:16
    Česko dalo gól!

    Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia! Nezvládli sme situáciu vo svojom pásme, puk sa dostal na modrú čiaru a JIŘÍ HÁVA presnou strelou prepálil všetko čo mu stálo v ceste a puk končí za bezmocným Noskovičom – 0:1!
    Asistencia: Lukáš Stehlík.
    09:16 Háva (CZE) - 0:1
     
    09:46
    Na rade je teda Slovensko, ktoré bude musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera.
     
    10:05
    Dostávame sa do druhej polovice prvej tretiny. Česko sa pred malou chvíľou ujalo vedenia, podarí sa našim do prestávky vyrovnať?
     
    10:36
    Grochove zakončenie kryje český brankár Postava, získavame tak ešte buly v útočnom pásme.
     
    11:31
    K puku sa dostal český hokejsta Koláček, ale jeho zakončenie smeruje mimo slovenskú bránku. Česko je však stále usadené v útočnom pásme.
     
    11:36
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Petrovský – 2 min., držanie).
     
    12:05
    Česko hrá svoju prvú presilovku v tomto zápase, ale zatiaľ sa nedokázalo na dlhšie usadiť v útočnom pásme.
     
    12:37
    Nepresná kombinácia nášho súpera, ale v útočnom pásme sa Česko stále nachádza.
     
    13:06
    Chlubna mohol počas presilovky zvýšiť vedenie Česka, ale brankár Noskovič ho z blízka dokázal vychytať!
     
    13:36
    Domáci v plnom počte.
     
    14:09
    Nepresná kombinácia našich mladíkov, znova tak sledujeme aktivitu Česka, ktoré je od streleného gólu lepším celkom.
     
    14:46
    Obrovská šanca Česka! Krásna kombinácia Stehlíka a Konečného pred našou bránkou, ale druhý menovaný nedokázal prekonať Noskoviča! Jeho spoluhráči mu teraz môžu ďakovať, toto bol fantastický zákrok!
     
    15:06
    Je tu záverečná päťminútovka prvej tretiny. Zatiaľ to vyzerá, že Česko pôjde na prestávku spokojnejšie.
     
    15:51
    Český hokejista Ivan sa snažil natlačiť pred slovenskú bránku, ale zakončiť mu nebolo umožnené.
     
    16:14
    Menší nápor Česka stále pokračuje, podarilo sa nám aspoň dostať hru do stredného pásma.
     
    16:39
    Česko rozbieha kombinácia v našom obrannom pásme.
     
    17:09
    Kremláček nahadzoval puk od modrej na našu bránku, ale Noskovič včas vytasil svoju lapačku.
     
    17:38
    Hra sa presúva do stredného pásma, puk má na hokejkách stále náš dnešný súper.
     
    17:53
    Prvá veľká šanca Slovenska v tomto zápase! Po výbornom napádaní súperovej rozohrávky sa dostal do úniku na súperovu bránku Hanik, ale brankára Postavu neprekonal!
     
    18:03
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Wau, páni a dámy čo to teraz predviedol MARTIN CHROMIAK! Po vyhratom buly v útočnom pásme sa slovenský reprezentant dostal k puku a spoza bránky ho dostal do hornej časti bránky spôsobom alá fínsky hokejista Mikael Granlund – 1:1!
    18:03 Chromiak (SVK) - 1:1
     
    18:53
    Vyzerá to teda, že sa na prestávku pôjde za nerozhodného stavu. Radšej však ešte nepredbiehajme.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:38
    Záver prvej tretiny patrí našim hokejistom, ale nedarí sa nám presne zakončiť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná tretina druhého prípravného zápasu reprezentácii do 20 rokov Slovenska a Česka je už minulosťou. Do 10. minúty to bolo vyrovnané z oboch strán, ale bez zaujímavejších momentov. Skóre zápasu otvoril český hokejista Háva strelou od modrej a od tohto momentu dominovalo na ľade Česko. Prišiel však záver prvej tretiny a ten už patril našim mladíkom, na začiatku 19. minúty nás rozveselil Chromiak nádherným gólom spoza bránky a tak je stav po prvej tretine vyrovnaný 1:1!
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 15:48.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Druhá tretina tohto stretnutia je už v plnom prúde, buly vyhralo Česko.
     
    20:46
    Oba tímy sa snažia vstúpiť do druhej tretiny aktívne, defenzívy aktérov zápasu sa však mali na pozore.
     
    21:01
    Noskovič pokryl nahodenie od modrej čiary, buly pre Česko v útočnom pásme.
     
    21:31
    Individuálne sa snažil presadiť Nemec, jeho zakončenie betónom vyrazil do bezpečia brankár Česka Postava.
     
    22:15
    Zakončenie od českého hokejistu Koláčka smerovalo mimo našu bránku.
     
    22:46
    Doteraz hral aktívnejšie náš výber, ale puk na svoje hokejky už získava súper.
     
    23:26
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Demek – 2 min., hákovanie).
     
    23:46
    Je tu druhá presilovka Česka v tomto zápase. Zatiaľ sa nám darí držať súpera ďaleko od bránky.
     
    24:06
    Puk sme dostali do stredného pásma, zatiaľ sa stále bránime úspešne.
     
    24:33
    No a teraz sa puk dostáva až za českú bránku, oba tímy môžu prestriedať.
     
    25:06
    Teraz už musel zasahovať brankár Noskovič, ale pripisuje si úspešný zákrok.
     
    25:26
    Domáci v plnom počte.
     
    26:06
    Slovenskí mladíci teraz hrajú veľmi aktívne, ale súper vysoko napáda našu rozohrávku.
     
    26:37
    Krajčove zakončenie vyrazil Postava svojim betónom do bezpečia.
     
    26:52
    Vylúčenie v tíme Česko (Hampl – 2 min., držanie).
     
    27:06
    Je tu naša prvá presilovka v tomto zápase! Podarí sa nám ju využiť?
     
    27:32
    Slafkovský predviedol krásnu individuálnu akciu, natlačil sa pred brankára Postavu, ale puk končí v lapačke českéhu brankára!
     
    28:09
    Česko dostáva puk cez všetky čiary do bezpečia, naša presilovka sa pomaly kráti.
     
    28:52
    Hostia v plnom počte.
     
    29:08
    Zakázané uvoľnenie Česka.
     
    29:34
    Opäť sa o zakončenie pokúšal Slafkovský, ale toto jeho zakončenie končí na zadnom mantinely.
     
    30:05
    Dostávame sa do druhej polovice prostrednej tretiny. Stále platí nerozhodný stav 1:1!
     
    30:29
    Hra sa teraz rýchlo presúva z jednej strany na druhú. Snáď ešte niečo zaujímavé v druhej tretine uvidíme.
     
    31:24
    Česko dalo gól!

    Náš súper sa opäť dostáva do vedenia o jeden gól! Po chybe našej defenzívy sa dostal do nájazdu na bránku DOMINIK BINIAS a strelou pomedzi betóny prekonal Noskoviča – 1:2!
    Asistencia: Tomáš Chlubina.
    31:24 Binias (CZE) - 1:2
     
    31:24
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Noskovič, prichádza Opatovský.
     
    32:06
    Slovensko tak opäť bude musieť doťahovať náskok súpera. Do našej bránky sa postavil Opatovský, výmena brankárov zrejme bola dopredu dohodnutá.
     
    32:37
    Po vyhratom buly zakončoval od modrej čiary Kňažko, ale jeho pokus smeroval mimo súperovu bránku.
     
    33:14
    Aktivita je teraz na našich hokejkách, súpera držíme pod veľkým tlakom.
     
    33:43
    Budeme hrať druhú presilovku v tomto zápase! Čaká sa na prerušenie hry, puk je stále na slovenských hokejkách.
     
    34:34
    Vylúčenie v tíme Česko (Jansa – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    34:49
    Až teraz sa začala naša presilovka, skúšame preniknúť do útočného pásma.
     
    35:13
    Česko dostáva puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    35:47
    Krajčove zakončenie tesne míňa priestor Postavovej bránky.
     
    36:21
    Výborná prihrávka na Chromiaka, ale jeho zakončenie Postava výborným zákrokom vyrazil do bezpečia!
     
    36:34
    Hostia v plnom počte.
     
    37:11
    Sme už v závere druhej tretiny. Česko drží svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    37:49
    Dlhšiu dobu sa hrá teraz bez prerušenia. Hra sa prelieva z jednej strany na druhú.
     
    38:16
    Slovensko kombinovalo v útočnom pásme, Česko nás vytlačilo do stredného pásma.
     
    38:44
    Fantastické zákroky Opatovského! Najprv sa do zakončenia sám pred našu bránku dostal Ivan, ale Opatovský ho vychytal. Spoza bránky potom Ivan posielal puk na Biniasa, ktorý sa nažil zakončiť k odkrytej tyčke, ale Opatovský sa rýchlo presunul a famózne pokryl jeho strelu!
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    39:34
    Vyrovnanie na hokejke mal teraz Kňažko! Jeho zakončenie však výborným zákrokom pokryl brankár Postava!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj prostredná tretina tohto prípravného zápasu je už minulosťou. Napokon sme v nej videli jeden presný zásah, keď sa v 32. minúte presadil v úniku na našu bránku Binias. Videli sme aj výborné zákroky českého brankára, ale aj našich brankárov. Po inkasovanom góle došlo k výmene našich brankárov a Opatovský zatiaľ rovnako drží náš tím nad vodou ako Noskovič.

    Po dvoch tretinách prehráva Slovensko s Českom 1:2!
     
    Posledná tretia tretina sa začne približne o 16:33.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina je už v plnom prúde, buly vyhralo Česko. Naša reprezentácia musí doťahovať náskok svojho dnešného súpera.
     
    40:31
    Ihneď sa naši mladíci presunuli do útočného pásma, ale nádejné zakončenia sa do bránky nezmestili.
     
    41:09
    K puku sa teraz dostáva Česko, náš súper sa nemusí nikam ponáhľať.
     
    41:23
    Krajčove zakončenie končí na zadnom mantinely, Slovensko je však stále usadené v útočnom pásme.
     
    42:09
    Teraz sme si museli dať pozor vo vlastnom pásme, ale súpera sme do zakončenia nepustili.
     
    42:59
    Postava pokryl zakončenie od modrej, ešte tak získavame buly v útočnom pásme.
     
    43:31
    Zakázané uvoľnenie Slovenska.
     
    43:49
    Slovensko je teraz pri puku, snažíme sa o prechod do útočného pásma.
     
    44:08
    Slovensko dalo gól!
    Znova je vyrovnané! Krásna spolupráca našich mladíkov, Šimon Nemec potiahol puk okolo mantinelu za súperovu bránku, následne Slafkovský presnou prihrávkou priamou pred bránku súpera našiel SAMUELA KRAJČA a ten vyrovnáva na 2:2!
    Asistencie: Juraj Slafkovský, Šimon Nemec.
    44:08 Krajč (SVK) - 2:2
     
    44:38
    Začína sa tak odznova. Uvidíme, či sa zopakuje včerajšia tretia tretina, kde sa nám tiež podarilo vyrovnať a potom nastal obrat skóre.
     
    45:12
    Česko to však nechce pripustiť, s pukom na hokejkách momentálne operuje v našom pásme.
     
    45:49
    Menší nápor súpera sme pohodlne ubránili, puk je momentálne v strednom pásme.
     
    46:29
    Česko dalo gól!

    Dlho sme sa z vyrovnania neradovali, Česko sa znova ujíma vedenia o jeden gól! Videli sme rýchly prechod do útočného pásma, tam sa k puku dostal JOZEF KOLÁČEK a krásnou strelou prekonáva Opatovského – 2:3!
    46:29 Koláček (CZE) - 2:3
     
    46:38
    Slovensko tak bude musieť po tretíkrát doťahovať náskok svojho súpera. Nič ľahké teda našich mladíkov nečaká.
     
    47:22
    Naši to však nevzdávajú a momentálne sledujeme kombináciu v útočnom pásme.
     
    47:49
    Česko však výborne napáda našu rozohrávku, k strele sme sa dlhšiu dobu nedostali.
     
    48:12
    Častejšie sa drží puk na našich hokejkách, ale nemá priestor na kombináciu.
     
    48:26
    Zakončenie od Šimona Nemca český brankár Postava vyráža do bezpečia.
     
    49:33
    Individuálne sa snažil presadiť Slafkovský, nášho talentovaného hokejistu však súperov brankár znova vychytal.
     
    49:53
    Český výber do 20 rokov rozbieha kombináciu v našom obrannom pásme.
     
    50:05
    Dostávame sa do druhej polovice poslednej tretej tretiny. Zatiaľ má k výhre nakročené Česko, ale ešte nemusí byť pre našich mladíkov nič stratené.
     
    50:49
    Času do konca tretej tretiny je ešte celkom dosť, snažíme sa hrať aktívne.
     
    51:13
    Slovensko dalo gól!
    Opäť je vyrovnané! Naši mladíci zvládli aj po tretíkrát vyrovnať a opäť sa začína odznova! Od modrej čiary vystrelil Šimon Nemec, jeho strela nebola moc vydarená, ale JURAJ SLAFKOVSKÝ šikovne vložil hokejku pred puk a ten sa dostáva za brankára Postavu – 3:3!
    Asistencia: Šimon Nemec.
    51:13 Slafkovský (SVK) - 3:3
     
    51:34
    No uvidíme, čo nám všetko ešte toto stretnutie ponúkne. Krátko pred koncom tretej tretiny to je otvorené na oboch stranách.
     
    52:09
    Vyrovnávajúci gól nás poriadne nakopol a môžme konštatovať, že Slovensko je teraz aktívnejšie.
     
    52:37
    Puk končí za našou bránkou, oba celky idú striedať.
     
    53:22
    Slovensko je usadené v útočnom pásme.
     
    53:49
    Slafkovský našiel peknou prihrávkou Dvorského, jeho zakončenie len tesne míňa priestor českej bránky.
     
    54:13
    Aj naďalej je puk na slovenských hokejkách, súper sa musí brániť vo vlastnom pásme.
     
    54:39
    Dlhý tlak Slovenska pokračuje ďalej, ale nedarí sa nám v zakončení.
     
    55:36
    Vylúčenie v tíme Česko (Baláž – 2 min., hákovanie).
     
    55:46
    Je tu presilovka pre Slovensko! Ideálna šanca strhnúť vedenie na našu stranu.
     
    56:12
    Veľká šanca pre Česko vo vlastnom oslabení! Po chybe slovenskej defenzívy putoval Binias sám na Opatovského, ale nepodarilo sa mu nášho brankára prekonať!
     
    56:29
    Teraz máme problémy sa dostať do útočného pásma.
     
    57:16
    Naša presilovka sa už kráti. Česko sa stále bráni úspešne.
     
    57:36
    Hostia v plnom počte.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    58:04
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Petrovický – 2 min., držanie).
     
    58:21
    Česko hrá presilovku a mohlo ísť do vedenia! Ivan sa dostal k odrazenému puku pred našou bránkou, ale Opatovský nás podržal výborným zákrokom!
     
    58:25
    Vylúčenie v tíme Česko (Novák – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    59:01
    Presilovka Česka nemala dlhého trvania, už sledujeme hru 4 na 4. Zrejme sa zápas v riadnom hracom čase skončí nerozhodne.
     
    59:37
    Ešte to oba celky skúšajú smerom dopredu, ale je to bez zaujímavých príležitostí.
     
    59:59
    Konečný predviedol výborné zrýchlenie, krásne sa dostal pred našu bránku, ale jeho zakončenie končí na hornej tyčke! Možno to už bolo aj po časovom limite, napokon sa ani netelefonuje a zápas ide do predĺženia!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Po troch tretinách sme víťaza nespoznali, ide sa do predĺženia. Určite je viacej spokojná naša reprezentácia, slovenskí mladíci dokázali až trikrát vyrovnať.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:10
    Predĺženie je už v plnom prúde, Slovensko sa okamžite presúva do útočného pásma.
     
    60:49
    Videli sme rýchly útočné výpady na oboch stranách, ale defenzívy boli úspešné.
     
    61:22
    Teraz nás však zachránila konštrukcia bránky! Mali sme teda veľký kus šťastia!
     
    61:37
    Oba tímy idú striedať.
     
    62:02
    Je tu ofsajd našich mladíkov.
     
    62:46
    Hrádek mal rozhodnutie na hokejke, ale Opatovský vytiahol výborný zákrok!
     
    63:16
    Slovensko sa presunulo do útočného pásma, ale nepresná kombinácia nič zaujímavého neponúkla.
     
    63:43
    Stále je puk na našich hokejkách, skúšame znova preniknúť do útočného pásma.
     
    64:01
    Prebieha posledná minúta predĺženia!
     
    64:28
    Chromiakove zakončenie na českého brankára neprešlo.
     
    64:47
    Kňažko sa natlačil pred brankára Postavu, ale nepodarilo sa mu ho prekonať!
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    V predĺžení gól nepadol, víťaza tohto druhého prípravného zápasu prinesú samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    1:0
    Chromiak premieňa.
     
    1. séria
    1:1
    Stehlík premieňa.
     
    2. séria
    1:1
    Slafkovský nepremieňa.
     
    2. séria
    1:1
    Koláček nepremieňa.
     
    3. séria
    1:1
    Petrovský nepremieňa.
     
    3. séria
    1:2
    Konečný premieňa.
     
    4. séria
    1:2
    Krajč nepremieňa.
     
    4. séria
    1:2
    Novák nepremieňa.
     
    5. séria
    1:2
    Žlnka nepremieňa.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Česko.
    Autorom víťazného gólu je KONEČNÝ.
     
    Koniec zápasu.
     
    V samostatných nájazdoch napokon uspelo Česko! Dnešný prípravný zápas sa tak končí víťazstvom nášho súpera, celková bilancia z tohto prípravného dvojzápasu je teda 1:1!

    Ďakujem za pozornosť a prajem ešte peknú sobotu! (17:20:32)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 19. Chromiak, 45. Krajč (Slafkovský, S. Nemec), 52. Slafkovský (S. Nemec) – 10. Háva (Stehlík), 32. Binias (Chlubina), 47. Koláček, rozh. náj. Konečný

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Chromiak (SVK)
    1:1   Stehlík (CZE)
    2. séria:
    1:1   Slafkovský (SVK)
    1:1   Koláček (CZE)
    3. séria:
    1:1   Petrovský (SVK)
    1:2   Konečný (CZE)
    4. séria:
    1:2   Krajč (SVK)
    1:2   Novák (CZE)
    5. séria:
    1:2   Žlnka (SVK)


    Slovensko: Noskovič (32. Opatovský) – Bečár, Kňažko, Petrovický, Š. Nemec, Bakala, Šeliga, Jombík, Groch – Slafkovský, Dvorský, Chromiak – Michalík, Krajč, Lašák – Žlnka, Petrovský, L. Nemec – Hanik, Demek, Bačo
    Česko: Postava (Cichoň ) – Hrádek, Baláž, Kovář, Bláha, Hampl, Kremláček, Háva – Konečný, Koláček, Stehlík – Malát, Vrhel, Novák – Binias, Ivan, Chlubna – Malý, Jasna, Macháček

    Rozhodca: Peter Stano, Peter Lokšík – Adam Jurčiak, Peter Jedlička – Dalibor Beniač