Boston – NY Islanders 4:1 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 4:0 (kon.) | Carolina – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 1:2 (1:2 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Florida 3:2 (po pr.)
Washington – Buffalo 2:5 (kon.) | Detroit – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Columbus 4:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Winnipeg Jets
cz Piatok 16.04.2021, 01:08 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Kyle CONNOR - 2:5
     
    59:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Z velké vzdálenosti opuštěnou klec Maple Leafs zasáhl KYLE CONNER, pro kterého to je už druhá trefa v dnešním duelu. Podtrženo, sečteno – 2:5! Bez asistence.
    45:34 Nikolaj EHLERS - 2:4
     
    45:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Excelentní sólo NIKOLAJE EHLERSE končí čtvrtou brankou Winnipegu, David Rittich přichází o čisté konto! Dánský forvard u střídačky nenápadně přpravil o kotouč Marnera, najel před českého gólmana a bez váhání zakončil přesně ke vzdálenější tyči – 2:4! Bez asistence.
    26:47 John TAVARES - 2:3
     
    26:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pozor, domácí ale zničehonic vytáhli z rukávu krásnou souhru a už je to jen o jeden gól! Spezza z rohu poslal puk před brankoviště přesně na hokejku najíždějícího JOHNA TAVARESE, který následně Hellebuyckovi nedal šanci – 2:3! Asistence: Jason Spezza, Nick Robertson.
    13:54 Mark SCHEIFELE - 1:3
     
    13:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    S Torontem to nevypadá vůbec dobře, Jets po chybě defenzívy javorových listů utíkají do dvoubrankového trháku! Do úniku se dostal MARK SCHEIFELE, který svůj rychlý výlet před soupeřovo brankoviště uzavřel přesným zakončením mezi tři tyče – 1:3! Asistence: Kyle Connor.
    11:12 Kyle CONNOR - 1:2
     
    11:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tohle je pořádná studená sprcha pro domácí, Jets se po rychlém výpadu rázem ujímají vedení! Mark Scheifele prorazil do útočného pásma a křižnou přihrávkou následně našel před klecí volného KYLEA CONNORA, na jehož následné zakončení Campbell nestihl zareagovat – 1:2! Asistence: Mark Scheifele, Neal Pionk.
    10:45 Nikolaj EHLERS - 1:1
     
    10:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, Bogosian se vrací zpět do hry po pouhých devíti sekundách na lavici hanby! Krátce po vhazování se na zadní hranici kruhu pro vhazování uvolnil NIKOLAJ EHLERS, na jehož střelu sice Campbell zvládl jakž takž zaregovat, úplně jí vyrazil mimo nebezpečí ale nedokázal. Puk škrtl o jeho lapačku a skončil v síti – 1:1! Asistence: Neal Pionk, Pierre-Luc Dubois.
    03:41 Alex GALCHENYUK - 1:0
     
    03:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to tak, domácí velmi rychle odskakují do vedení a čas se vrátí o pár desítek sekund dozadu! Střeleckou listinu utkání tedy otevírá ALEX GALCHENYUK, jenž z pozice u pravé tyče poslal pryž přesně do bližšího horního rohu Hellebuyckovy klece – 1:0! Asistence: Mitch Marner, John Tavares.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 4. Galchenyuk (Marner, Tavares), 27. Tavares (Spezza, Robertson) – 11. Ehlers (Pionk, Dubois), 12. Connor (Scheifele, Pionk), 14. Scheifele (Connor), 46. Ehlers, 60. Connor


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (14. Rittich) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner (A), Tavares (C), Galchenyuk – Michejev, Kerfoot, Hyman – Simmonds, Engvall, J. Thornton – Spezza, Brooks, Robertson.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Forbort, Pionk, Heinola, DeMelo – Connor, Scheifele (A), Copp – Stastny, Dubois, Ehlers – Perreault, Lowry, Appleton – Harkins, N. Thompson, Lewis.

    Rozhodca: Pollock, Markovic – Shewchyk, Cherrey.