Montreal – Calgary 1:4 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:4 (kon.)
LA Kings – Vegas 2:6 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:4 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Calgary Flames
cz Štvrtok 15.04.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Sean MONAHAN - 1:4
     
    58:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. SEAN MONAHAN poslal kotouč z vlastní poloviny do opuštěné klece. Calgary porazí Montreal už počtvrté v řadě. Asistence: Christopher Tanev a Mark Giordano.
    52:49 Josh LEIVO - 1:3
     
    52:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary z nenápadné akce odskakuje. Po velké skrumáži u mantinelu zůstal ležet na ledě Kulak. Kotouč se odrazil k JOSHI LEIVOVI, který si povyjel před branku a bekhendem umístil puk za záda Jakea Allena. Bez asistence.
    30:55 Brett KULAK - 1:2
     
    30:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Canadiens přináší kontaktní branku. Drouin přiklepl puk do středového kruhu na rozjetého BRETTA KULAKA a ten se štěstím skóroval střelou zápěstím o Markströmovu vyrážečku. Slavit tak může první trefu v sezóně. Asistence: Jonathan Drouin a Josh Anderson.
    20:29 Mark GIORDANO - 0:2
     
    20:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Aktivní nástup přináší Calgary druhou branku. Lindholm našel přihrávkou o mantinel na modré čáře MARKA GIORDANA, který si kotouč vyměnil s Tanevem a posléze vypálil z nápřahu přesně k levé tyči. Jake Allen měl znovu ztížený výhled a nestačil adekvátně reagovat. Asistence: Christopher Tanev a Elias Lindholm.
    03:58 Noah HANIFIN - 0:1
     
    03:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mikael Backlund vyhrál další buly a posunul kotouč k modré čáře, odkud propálil dělovkou chumel před brankou NOAH HANIFIN. Aktivita Calgary přináší sladké ovoce. Asistence: Mikael Backlund.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 31. Kulak (Drouin, J. Anderson) – 4. Hanifin (Backlund), 21. Giordano (Ch. Tanev, E. Lindholm), 53. Leivo, 59. Monahan (Ch. Tanev, Giordano)


    Montreal Canadiens: Allen (Primeau) – S. Weber (C), Kulak, Petry (A), Edmundson, Ouellet, A. Romanov – Byron (A), Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Toffoli – J. Anderson, Kotkaniemi, Drouin – Perry, E. Staal, Lehkonen.
    Calgary Flames: Markström (Domingue) – Ch. Tanev, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Mi. Stone, Välimäki – M. Tkachuk, E. Lindholm, J. Gaudreau – Dubé, Monahan (A), Mangiapane – Nordström, Backlund (A), Lucic – B. Ritchie, D. Ryan, Leivo.

    Rozhodca: Meier, Furlatt – Murchison, Shewchyk