Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.)
koniec
1. SK Prostějov
2:4 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
cz Štvrtok 15.04.2021, 14:30 • Stadion Za Místním nádražím • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
    90+4. Jakub SELNAR - 2:4
     
    90+4
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Střídající JAKUB SELNAR ukořistil míč a spolu s Klobásou uháněl vstříc prázdné brance. Měl dost času aby poslal míč do odkryté sítě z dálky a je rozhodnuto.
    78. David JURÁSEK - 2:3
     
    78
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Prostějov to ale přeci jen zkusí! Z nenápadně vyhlížející situace se prosazuje DAVID JURÁSEK, který tečoval pas od Omaleho zakroutil mimo dosah brankáře Lancmana. Znovu mu k tomu ale dopomohla nedostatečně zformovaná a neaktivní obrana soupeře.
    71. Stanislav KLOBÁSA - 1:3
     
    71
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tohle se už domácím bude těžko obracet! STANISLAV KLOBÁSA se totiž prosazuje ve druhém zápase po sobě, když si zpracoval míč na prsa a parádně se do míče opřel a napálil ho přímo k tyči. Využil také nedostatečně zformované prostějovské obrany. Krásná rána a vedení o dva góly pro Jihlavu.
    50. Filip VEDRAL - 1:2
     
    51
    Jihlava právě vstřelila branku!
    A Vysočina tuto možnost beze zbytku využívá. Krásný centr z přímého kopu se snesl za zeď přímo na nohu Červa. Ten na chvíli míč podržel na tyči a prostřelil Muchu, míč pak za jeho záda definitivně doklepl FILIP VEDRAL a Jihlava znovu vede!
    25. Jakub KOPŘIVA - 1:1
     
    25
    Prostějov právě vstřelil branku!
    A tato situace se stala Jihlavě osudnou! Na Koudelkův přímý kop sice defenzíva Vysočiny dokázala perfektně zareagovat a na dvakrát míč odvrátila, ten se ale nakonec odrazil k JAKUBU KOPŘIVOVI a ten ho nekompromisně z dálky napálil do sítě a potvrdil statut elitního kanonýra při absenci Jakuba Matouška.
    18. Robért ŠTEFÁNEK - 0:1
     
    18
    Jihlava právě vstřelila branku!
    A tato varianta se ukázala jako nejlepší možná! Jihlavští si několikrát vyměnili míč na krátké vzdálenosti a poté Ritter vypálil do tyče a skládal hlavu do dlaní. K odraženému míči se ale dostal RÓBERT ŠTEFÁNEK, poslal ho razantně k tyči a dostává svůj tým do vedení.

    Adam Kodet

    Góly: 25. Kopřiva, 78. Jurásek – 18. Štefánek, 51. Vedral, 71. Klobása, 90+4. Selnar

    Karty:   23. Píchal (PRO), 74. Sus (PRO) – 25. Červ (JIH), 53. Shudeiwa (JIH), 67. Ritter (JIH), 90+3. Klobása (JIH)


    1. SK Prostějov: Mucha – Machynek (59. Sečkář), Bala, Schuster (31. Stříž), Sus (C) – Koudelka, Omale, Kopřiva (75. Dittmer), Zapletal (31. Jurásek) – Zlatohlávek (59. Spáčil), Píchal.
    Náhradníci: Bárta – Stříž, Dittmer, Sečkář, Jurásek, Spáčil.

    FC Vysočina Jihlava: Lancman – Křišťál (73. T. Svoboda), Štefánek, T. Vlček, Peřina – Lacko (C) (86. Tureček), Červ – Ritter, Shudeiwa (86. Selnar), Patrák (61. Klobása) – Vedral.
    Náhradníci: Číž – Ševčík, Tureček, Klobása, Selnar, Pojezný, T. Svoboda.

    Rozhodca: Dorušák – Hájek, Hurych

    Diváci: 0.