Columbus – Chicago 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 0:5 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:5 (kon.)
Carolina – Detroit 4:5 (1:2 po s.n.) | Nashville – Tampa Bay 0:3 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 5:0 (kon.) | San Jose – LA Kings 2:4 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.)
Vegas – Arizona 1:0 (kon.)
koniec po predl.
St. Louis Blues
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 11.04.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:58 Ryan O'REILLY - 3:2
     
    64:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesně dvě sekundy před koncem prodloužení rozhoduje utkání kapitán St. Louis RYAN O'REILLY. Útočník s číslem 90 na dresu si přebral přihrávku Schenna, obkroužil bránu a poté bekhendem vymetl pavučinku nad ramenem Cama Talbota. Na nájezdy tedy nedojde, domácí po zásluze rozhodli už nyní. 3:2 po prodloužení. Asistence: Brayden Schenn a Vince Dunn.
    59:18 Mike HOFFMAN - 2:2
     
    59:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě základní hrací doby St. Louis vyrovnává! Vypadá to, že půjdeme do prodloužení. MIKE HOFFMAN si zřejmě připíše svůj druhý gól v zápase. Jeho ránu z kruhu sice Talbot vyrazil, ale od ruky obránce Dumby kotouč proskočil za brankovou čáru. 2:2. Asistence: Vince Dunn a David Perron.
    38:12 Matt DUMBA - 1:2
     
    38:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Také v této periodě dává Minnesota branku v předposlední minutě a podruhé v utkání tedy odskakuje do dvougólového vedení. Ryan Suter posunul na modré čáře kotouč MATTU DUMBOVI, jehož tvrdá střela zapadla přímo do šibenice. Je možné, že puk lehce tečoval Joel Eriksson Ek. Uvidíme, komu bude nakonec gól připsán. 1:2. Asistence: Ryan Suter a Marcus Johansson.
    23:07 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    23:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na konci přesilovky se ale Bluesmani dostali ke dvěma ostrým střelám od modré čáry a z té druhé už byli odměněni. MIKE HOFFMAN propálil po přihrávce Vinceho Dunna vše, co mu stálo v cestě. Cam Talbot reagovat nedokázal. 1:1. Asistence: Vince Dunn a Tyler Bozak.
    18:25 Nico STURM - 0:1
     
    18:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí tým ztratil ve střední třetině celkem lehkovážně kotouč, z čehož byl vzápětí náležitě potrestán. NICO STURM se rozjel po levém křídle a zhruba z vrcholu kruhu vypálil. Kotouč propadl pod lapačkou Villeho Hussa do brány, takže Divočáci jdou do vedení. 0:1. Asistence: Joseph Cramarossa.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 24. Hoffman (Dunn, Bozak), 60. Hoffman (Dunn, Perron), 65. R. O'Reilly (B. Schenn, Dunn) – 19. Sturm (Cramarossa), 39. Dumba (Suter, Ma. Johansson)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Parayko, Walman – Perron, R. O'Reilly (C), Blais – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Hoffman, Bozak, Sanford – Kyrou, Barbašev, Clifford.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Soucy, Cole – Ma. Johansson, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Bonino, Hartman, Greenway – Rau, Sturm, Cramarossa.

    Rozhodca: Rehman, Chmielewski – Kovachik, Kelly