Spezia – Crotone 3:2 (kon.) | Parma – AC Miláno 1:3 (kon.) | Udinese – Turín 0:1 (kon.)
koniec
FC Parma
1:3 (0:2)
AC Miláno
cz Sobota 10.04.2021, 18:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Talianska Seria A • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer při sledování druhého dnešního zápasu třicátého kola italské Serie A, v souboji druhých týmů od konce a začátku tabulky Parma přivítá AC Milán, favoritem zápasu pochopitelně budou hosté.
     
    Parma Calcio 1913

    Parma odehrála dosavadních 29 zápasů s bilancí 3-11-15, což při zisku dvaceti bodů aktuálně znamená devatenácté místo se ztrátou čtyř bodů na pásmo záchrany. Sedmnáctý Turín má v tabulce o jeden zápas méně, o osud jeho neodehraného zápasu na Laziu se však bojuje mezi právníky.

    Z těch tří výher se Parma dvou dočkala na svém stadiónu, na začátku října tu porazila Veronu a nedávno nečekaně také AS Řím, venkovní tříbodový úspěch si připsala v listopadu v Janově, jinak ale počítá body jen za remízy. V období mezi půlkou prosince a půlkou února dokonce z deseti ligových zápasů získala jediný bod. Naposledy Parma gólem Dennise Mana v závěru zápasu zachránila remízu 2:2 v Beneventu.

    Parma se musí obejít bez zraněné dvojice Caviglia a Zirkzee, oba mají potíže s kolenem. Utkání bude zajímavé pro Juraje Kucku, jenž do města sýrů zamířil právě z AC Milán.
     
    AC Milán

    Rossoneri během podzimu vedli Serii A a hovořilo se o jejich útoku na první Scudetto po deseti letech, tyto naděje však během zimy a jara vzaly za své, i přes aktuální druhé místo už AC Milán na svého suverénního městského rivala Inter ztrácí jedenáct bodů a podstatně více v ohrožení je samotná účast v Lize mistrů, neboť pátá Neapol už zaostává jen o čtyři body, navíc forma AC Milán je nejhorší z celé první šestice.

    Jediným tříbodovým ziskem z posledního měsíce je těžce vybojované vítězství 3:2 ve Florencii, jinak AC Milán nezvládlo dva domácí zápasy, když prohrálo 0:1 s Neapolí a naposledy až v závěru vyrovnalo 1:1 proti Sampdorii Janov.

    Při velkém trápení na San Siru jsou úplným opakem zápasy na hřištích soupeřů, kde AC Milán ze čtrnácti zápasů uhrálo 37 bodů, což je suverénně nejlepší bilance v celé lize. Jedinou prohrou ze zápasů venku je shodou okolností porážka 0:2 na trávníku aktuálně šestnácté Spezie.
     
    Úvodní sestavy:

    Parma Calcio 1913: Sepe – Conti, Bani, Gagliolo, Gi. Pezzella – Kucka (C), Hernani, Kurtić – Man, Pellè, Gervinho.
    Náhradníci: Colombi – Alves, Brugman, Busi, Camara, Cornelius, Dierckx, Grassi, Laurini, Osorio, Traoré, Valenti.

    AC Milán: G. Donnarumma (C) – Kalulu, Kjaer, Tomori, Hernández – Binnásir, Kessié – Saelemaekers, Çalhanoğlu, Rebić – Ibrahimović.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, B. Díaz, Gabbia, Hauge, Krunić, Leao, Mandžukić, Meïté, Tonali.

    Rozhodčí: Maresca – Paganessi, Fiorito.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zahajovacího výkopu se zhostili hosté, kteří nastupují v červenočerných, zatímco domácí v černobílých dresech.
     
    3
    Druhý tým tabulky přistupuje k prvním vteřinám velmi rozvážně. K vidění je zdlouhavá přípravná fáze na jeho vlastní polovině.
     
    4
    Gervinhův rychlý brejk po nahrávce Pezzelly zastavil Simon Kjaer a pak také odmávnutý ofsajd.
     
    5
    Theo Hernández se stal obětí nedovoleného zákroku Dennise Mana, ale pak neměl šanci chytit přetažený pas k jeho levé straně.
     
    6
    Andrea Conti vhazoval nepřesně. Míč se dostal ke Kessiému, který natáhl z dálky a Sepe konečky prstů vytáhl letící projektil nad břevno. AC pokračuje rohovým kopem.
     
    7
    Ante Rebić si chtěl na levém křídle prostrčit míč mezi dvěma obránci. To se mu sice podařilo, ale pomohl si faulem na Mana.
     
    8
    Fabio Maresca dopískl nedovolený zákrok na Saelemaekerse. Milán opět rozjíždí postupný útok až od brankáře Donnarummy.
     
    8
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Favorit se už v osmé minutě může uklidnit! Zlatan Ibrahimović zasekávačkou vyškolil bránícího hráče a jako bonus přidal přesnou přihrávku do vápna na ANTEHO REBIĆE, proti jehož tvrdě ráně byl Luigi Sepe bez šance.
    8. Ante REBIĆ - 0:1
     
    10
    Tomori natáhl krok a na vlastní pěst se vydal do útočného dobrodružství. Ve snaze o přihrávku trefil do ruky Baniho a ten byl odměněn žlutou kartou.
     
    11
    Zlatan Ibrahimović o kousíček nedosáhl na centrovaný míč, který poslal do předbrankového území turecký záložník Hakan Çalhanoğlu. Následuje odkop od branky.
     
    12
    Zatím to vypadá na pohodový podvečer pro milánské mužstvo. Domácí se prakticky nedotkli balonu a už lovili míč ze své sítě.
     
    13
    Gervinho se rozhodl zařadit zpátečku. Stejný nápad měli i Kucka a Bani a Parma místo přímočaré akce rozehrává od Sepeho.
     
    14
    Zdvojený Gervinho byl na levé straně čistě připraven o míč. Çalhanoğlu poté hledal Hernándeze, kterému nevyšlo zpracování. Vhazuje Conti.
     
    15
    Kalulu byl po své hlavičce trochu dezorientovaný. Míč si vzal Gervinho, ale vzápětí ho zase ztratil během nepovedené spolupráce s Jurajem Kuckou.
     
    16
    Už třikrát za sebou Rossoneri nezvládli vyvézt míč z obranné poloviny. V zataženém bloku si ale poradili a Donnarumma zůstal bez práce.
     
    17
    Ibrahimović se opět uvolnil přes Kurtiće parádním zaseknutím. Následná střela zpoza vápna ale byla tečovaná a na programu bude rohový kop.
     
    18
    Hakan Çalhanoğlu svým centrem od pravého praporku nic nebezpečného nevymyslel. Rozhodčí po důrazném zákroku na Kjaera nechávají domácím výhodu.
     
    19
    Gervinhn se snažil vysvobodit na přehuštěné hranici velkého vápna. Vypadalo to, že byl jedním z hráčů podražen, ale hlavní arbitr zůstal v klidu.
     
    20
    Theo Hernández se vysunul hodně vysoko, ale finální prostrčení před branku bylo pro Ibrahimoviće příliš dlouhé. Francouzský bek tak zase couvá dozadu.
     
    21
    Parma se v posledních minutách otřepala z nepovedeného úvodu. Hernani ale nedokázal vybojovat aut z křídelního prostoru, byť míč asi šel od Kalulua.
     
    22
    Pellé pěkně přenesl hru na pravou stranu. Man tam přenechal míč Contimu, z jehož přetaženého centru ale resultuje jen Pezzellův aut.
     
    23
    Milánští naprosto rezignují na napadání. Sepe měl ten luxus, že mohl snad deset vteřin držet míč na noze mimo pokutového území.
     
    24
    Ibrahimovićův postup z hloubi pole zastavil Conti. Sepe pak konstruktivně rozehrál a vše vygradovalo faulem na půlce, za který viděl Hakan Çalhanoğlu žlutou kartu.
     
    25
    Pezzella vytěžil ze své aktivity rohový kop. Zleva uvedl míč do pohybu Hernani, ale na přízemní centr výborně zareagoval Ismaël Binnásir.
     
    26
    Pezzella, Kurtić a Bani uklidnili hru na defenzivní polovině Parmy, která skutečně zlepšila svůj výkon natolik, že nyní má trochu více ze hry.
     
    27
    Gagliolův centr z levé strany byl okamžitě sražen do autu. Gervinho poté převzal aut Pezzelly, ale na křídle byl rovněž odzbrojen.
     
    28
    Luigi Sepe rychle zanalyzoval tečovaný centr Hernándeze. Míč si schoval do rukavic a nyní se také zapojuje do zakládání akce.
     
    29
    Domácí si pomohli dlouhým nákopem na Pellého, kterého však měl plně pod kontrolou Fikayo Tomori. Hrát se bude od zatím nezaměstnaného Donnarummy.
     
    30
    Opět Parma hrála vzadu na větší riziko. Milánští si míč vybojovali, ale Kessiého centr nenašel žádného adresáta v červenočerném.
     
    31
    Kalulu předskočil Pezzellu. Vyměnil si přihrávky s Ibrahimovićem a pak uchmátl pro AC autové vhazování. Binnásir po něm nakopával na obsazeného Zlatana.
     
    32
    Alexis Saelemaekers se vzorně vrátil a přesměroval Pezzellův centr na rohový kop. O ten se znovu postaral Hernani. Donnarumma si výběh rozmyslel, ale Hernández ho zajistil hlavičkou do bezpečí.
     
    33
    Od Rebićova gólu se čeká na další významnější moment. Aktivní Pezzella centroval na Pellého, který vysoký míč úplně nezkrotil.
     
    35
    Hosté přesně kombinovali, dokud Theo Hernández nezazdil celou akci nepřesným přízemním centrem před Sepeho bránu.
     
    36
    Pioliho svěřenci se znovu věnují pouze přihrávkám na polovině hřiště. Parma trpělivě vyčkává ve zformovaném bloku.
     
    37
    Pezzellovi neprošel zákrok na Saelemaekerse. Ke svému překvapení si od Fabia Marescy prohlédl žlutou kartu.
     
    38
    Standardní situaci z pravého křídla rozehrál Çalhanoğlu centrem na zadní tyč. Tam Ibrahimović jasně předskočil Hernaniho, ale hlavou se do brány stejně netrefil.
    38. Zlatan Ibrahimović (ACM)
     
    38
    Alexis Saelemaekers zajistil další žluté vyrovnání pro domácí partu! V podobném prostoru ho tentokrát podrazil Riccardo Gagliolo.
     
    39
    Tuto standardku Parma ubránila s větší jistotou. Do vzduchu šel Tomori, který si trochu ublížil při tvrdém pádu na záda. Sudí raději přerušuje hru.
     
    40
    Binnásirův nákop byl odvrácen jen k noze Hernándeze. Parma musela ještě chvíli bránit, ale nakonec si pomohla vysvobozujícím odkopem.
     
    42
    Mattia Bani předvedl učebnicový skluz, na kterém ztroskotal Hakan Çalhanoğlu. Netrvalo ale dlouho a míč se vrátil do hostujícího držení.
     
    43
    Riccardo Gagliolo mizerně rozehrál. Ibrahimović poté přenechal míč Kessiému, který ale prováhal šanci na střelu z dvaadvaceti metrů a pak už se dostal do neřešitelného obklíčení.
     
    44
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Hezká a jednoduchá souhra na útočné třetině hřiště zajistila Pioliho týmu druhý gól! Theo Hernández si narazil s Ibrahimovićem a posunul míč dovnitř pokutového území, kde si domácí nepokryli FRANCKA KESSIÉHO a ten z prvního doteku uklidil míč ze svého pohledu k levé tyči.
    44. Franck KESSIÉ - 0:2
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Fabio Maresca nenastavil ani minutu a ukončil první půli, ze které AC vytěžilo asi maximum možného. Po Rebićově gólu z osmé minuty se hlavně bránilo. Parmě ale nepovolilo žádnou střelu a chvíli před pauzou si ještě vylepšilo pozici druhým gólem. Po asistenci Thea Hernándeze dotvořil aktuální stav Franck Kessié.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Gervinho, přichází Andreas Cornelius.
     
    47
    Ibrahimović se na půlce už poněkolikáté uvolnil naprosto senzačním manévrem. Míč rozdal Rebićovi, ale ten už mu ho nedokázal vrátit centrem z levého kraje.
     
    48
    Parmě dělá problém projít přes zahuštěný střed hřiště. Už několikrát si musela pomoct zpětnými přihrávkami na kopačky obránců.
     
    49
    Čerstvý Cornelius znehodnotil dobré zpracování zachycenou přihrávkou na dva metry. Neplánovaně našel faulovaného Binnásira.
     
    50
    Çalhanoğlu ambiciózně napřáhl z dálky. Spoluhráče tím asi nepotěšil, ale vzhledem k obráncově teči získal alespoň rohový kop.
     
    51
    Povedená výměna mezi Ibrahimovićem a Kessiém, který pochopil žádost o narážečku do běhu. Letos čtyřicetiletý útočník zkoušel vystřelit po zemi, ale Sepe si tentokrát poradil.
     
    51
    První šance pro domácí. A rovnou několikanásobná! Hvězdou okamžiku se ale stal Donnarumma, který vychytal Contiho hlavičku i nebezpečnou dorážku Pellého. Vše zakončila Kuckova rána nad břevno.
    51. Trojí šance Contiho, Pellèho a Kucky
     
    52
    Potíže pro milánský tým pokračovaly rohovým kopem. Dramatické okamžiky zastavil až hvizd po ruce Andrease Corneliuse.
     
    54
    Opakuje se situace z velké části první poloviny. Parma drží míč a rozhodně ještě nevzdává boj o body.
     
    55
    Binnásirovi se otevřel střed hřiště, jenomže slibně vypadající brejk zazdil hodně nepřesnou přihrávkou na vysunutého Rebiće.
     
    56
    Theo Hernández se z kraje obrany vysunul na úplný hrot, nicméně Sepe byl u Ibrahimovićovy průnikové přihrávky o chloupek dříve.
     
    57
    Franck Kessié nedaleko od pokutového území stáhl k zemi Corneliuse, což znamená standardní situaci pro předposlední tým tabulky Serie A.
     
    58
    Tohle se ale vůbec nepovedlo. Brazilský záložník Hernani zakroutil až moc vysoký centr do zámezí. Donnarumma si mohl oddechnout.
     
    59
    Andrea Conti lacino ztratil míč v rizikovém prostoru, nicméně svůj lapsus okamžitě napravil. Rebić nestihl rozvinout akci po levé straně.
     
    60
    Domácí přitvrdili ve středu hřiště. Lehce to odnesl Çalhanoğlu, kterého srazil už jednou napomínaný Riccardo Gagliolo.
     
    60
    To je šokující moment, o kterém se bude hodně mluvit! Zlatan Ibrahimović dostal v přerušené hře přímo červenou kartu. Zjevně za nějaké přehnané slovní výjevy.
     
    61
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Hernani, přichází Alberto Grassi.
     
    62
    Parma má půlhodinu na to, aby dvakrát využila darovanou přesilovku. Nyní může teoreticky zahrozit ze získaného rohového kopu.
     
    63
    Nic takového se nestalo. Cornelius ještě navázal centrem z levého křídla, z něhož nemohl zakončovat rumunský šikula Dennis Man.
     
    64
    Juraj Kucka nechtěl riskovat, že mu Hernández na půlce uteče. Zezadu si ho přidržel a automaticky za to dostal žlutou kartu.
     
    65
    Ismaël Binnásir jen o kousek nenašel Rebiće kolmicí po ose hřiště. Právě autor prvního gólu nyní bude obstarávat veškerou ofenzivní činnost.
     
    66
    Çalhanoğlu si nenarazil s Kessiém. Sepe z hostujícího pohledu uklidil situaci naprosto přesným odkopem na dánského parťáka Corneliuse.
     
    66
    Parma právě vstřelila branku!
    Ještě to dnes v Parmě bude hodně zajímavé! Graziano Pellè využil své výšky k tomu, aby zprava sklepl procítěný nákop Juraje Kucky před malé vápno, kde se zjevil RICCARDO GAGLIOLO a pravačkou nasměroval balon za brankáře Donnarummu.
    66. Riccardo GAGLIOLO - 1:2
     
    68
    Gagliolo stihl kromě gólu lehce zranit Donnarummu, který si musel nechat ošetřit ruku. U hostující střídačky se pro jistotu chystá Tătăruşanu.
     
    69
    Kdyby se domácím ještě povedlo vyrovnat, tak Stefano Pioli svému svěřenci Ibrahimovićovi rozhodně nepoděkuje. Zkušený Švéd zbytečně oslabil svůj tým.
     
    70
    Gianluigi Donnarumma otestoval zdravotních stav své ruky, když stáhl ze vzduchu centr od rohového praporku. Moc dlouho se AC na míči ale neudrželo.
     
    71
    Fikayo Tomori naháněl Corneliuse, kterého ještě omezovala postranní čáře. Dánský útočník se pak ještě potkal s Kessiém a vybojoval standardní situaci!
     
    72
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Soualiho Meïté.
     
    72
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Diogo Dalot.
     
    73
    Kurtićův centr z pravého kraje hrací plochy Rebić pohodně odkopnul do středu hřiště. Z tohoto šlo určitě vytěžit více.
     
    74
    Graziano Pellè nepřevzal Contiho centr. Kurtić poté posunul míč na osu hřiště, ale z nákopu Gagliola rovněž nebylo nic vážného.
     
    74
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Giuseppe Pezzella, přichází Maxime Busi.
     
    75
    Vyloučení se na obrazu hry výrazně projevilo. Milán brání se všemi hráči a čtvrthodinu před koncem se hodně bojí o výsledek. Odpovídají tomu i provedené změny v sestavě.
     
    76
    Andreas Cornelius doplnil Pellèho, který zrovna byl zády brance. Z krátké vzdálenosti ji ale netrefil a Donnarumma nebude spěchat s rozehráním.
    76. Andreas Cornelius (PRM)
     
    77
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Rade Krunić.
     
    78
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Pierre Kalulu, přichází Matteo Gabbia.
     
    78
    Kessié rychlostně nestačil Manovi, kterému se proto vrhl pod nohy Hernández. Skluz ale nenačasoval dobře a stal se dalším žlutě potrestaným hráčem.
     
    79
    Jestli se Parmě něco nedaří, tak jsou to standardní situace. I další centr z pravé strany byl proveden žalostně, a tak Donnarumma čelil jen Grassiho ráně z dálky.
     
    81
    Milánští se pokusili napadnout už tak nejistou rozehrávku domácího týmu. Franck Kessié to ale přehnal s důrazem a rovněž si bude muset dávat pozor v dalších soubojích.
     
    82
    Hosté jsou určitě rádi za pár klidnějších desítek vteřin. Možnost podržet míč na polovině soupeře ale zahodili nákopem do Sepeho rukavic.
     
    83
    Fikayo Tomori zablokoval pokus Corneliuse na rohový kop, jenže i tento centrovaný míč byl na první dobrou odhlavičkován do bezpečí.
     
    84
    Juraj Kucka nechtěl pokračovat v dobývání obrany. Míč si navedl na pravačku a zpoza šestnáctky vypálil vysoko nad horní tyčku.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Rafael Leao.
     
    85
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Andrea Conti, přichází Chaka Traoré.
     
    85
    Theo Hernández nejevil zájem rychle zrealizovat aut z křídelního prostoru. Leao nakonec sklepl míč pod sebe a Kessié jej z úhlu napálil několik metrů nad břevno.
     
    86
    Chaka Traoré už má za sebou první dotek s balonem. Je to pro něj pořádný křest ohněm. Talent z Pobřeží Sloviny se narodil až v prosinci 2004 a nyní zažívá první ligové minuty.
     
    87
    Rade Krunić šel ostrým skluzem po nohách Pellèho a stal se dalším hráčem AC, který bude dohrávat se žlutou kartou.
     
    88
    Chaka Traoré si našel Busiho centr z pravého okraje pokutového území. Snový ligový debut to pro něj ale zatím není, hlavičku nevměstnal mezi tři tyče.
     
    89
    Nervózní koncovka postoupila už do 89. minuty. Domácí už hru zjednodušili, poslední nákop si však Graziano Pellè enzpracoval.
     
    90
    Gianluigi Donnarumma ukrojil několik cenných vteřin, když si v pohodě došel pro Manův centr z pravého křídla. Milánští už jsou velmi blízko třem bodům.
     
    90+1
    Naděje Parmy bude trvat ještě pět nastavených minut.
     
    90+2
    Busiho nákop přeletěl úplně všechny muže čekající na míč uvnitř pokutového území. Hosté balon okamžitě odevzdali a drama může pokračovat.
     
    90+3
    Chaka Traoré naskočil do zápasu nebojácně. Teď se ve vápně pokoušel uvolnit přes Dalota, jenže to byl právě on, kdo se dotkl míče předtím, než se odkutálel do autu.
     
    90+4
    Asi poslední šance na vyrovnání nepadla na úrodnou půdu! Mattia Bani se během dlouhého centru dobře vyšplhal do vzduchu, ale hlavou minul bližší tyčku.
     
    90+4
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Parma druhou remízu proti AC v této sezóně neuhraje. Dalot ve středu hřiště utekl Traorému, kterému se ho nechtělo zezadu takticky faulovat. Portugalský fotbalista předal míč na RAFAELA LEAA, který měl před sebou už jenom Sepeho a chladnokrevně ho překonal přesně umístěnou placírkou k tyči.
    90+4. Rafael LEAO - 1:3
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Téměř stoprocentní efektivita v proměňování šancí rozhodla o tom, že se AC Milán protrápil k vítězství 3:1. První čtvrthodina přitom nenaznačovala, že by se druhý tým Serie A měl na tři body nějak nadřít. Rebić otevřel skóre už v osmé minutě a ještě nějakou dobu trvalo, než se do hry pořádně dostala také Parma. Pioliho svěřenci chvíli před pauzou navíc utekli na 2:0, když se z podobné situace prosadil Franck Kessié. Pořádnou čáru přes rozpočet hostům po změně stran udělal Zlatan Ibrahimović, který si nechal dát v přerušené hře naprosto zbytečnou červenou kartu. Od šedesáté minuty se tak hrálo už jenom na jednu bránu, do které se zanedlouho trefil Gagliolo. Moc dalších šancí na vyrovnání si ale Parma nepřipravila a v nastaveném čase ji z brejku uštědřil poslední direkt Rafael Leao.
     
    Rossoneri si upevnili druhé místo a minimálně do zítřka utekli třetímu Juventusu na čtyřbodový rozdíl. Ztráta na čelo se zmenšila na osm bodů, ale Inter má rovněž zápas 30. kola ještě před sebou. Parmě dnes velmi dobrý výkon k bodům nestačil a zůstává se čtyřbodovým mankem na záchranu předposlední. Navíc odehrála o dva duely více než sedmnáctý Turín.
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 5 – 7
    Střely mimo: 7 – 2
    Držení míče: 61 % – 39 %
    Rohové kopy: 7 – 3
    Ofsajdy: 1 – 0
    Fauly: 14 – 11
    Žluté karty: 4 – 3
    Červené karty: 0 – 1.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:11:50)

    Michal Břuchanský

    Góly: 66. Gagliolo (Pellè) – 8. Rebić (Ibrahimović), 44. Kessié (Hernández), 90+4. Leao (Dalot)

    Karty:   10. Bani (PRM), 37. Gi. Pezzella (PRM), 38. Gagliolo (PRM), 64. Kucka (PRM) – 24. Çalhanoğlu (ACM), 78. Hernández (ACM), 81. Kessié (ACM), 87. Krunić (ACM)   60. Ibrahimović (ACM)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:11.
    FC Parma: Sepe – Conti (85. Traoré), Bani, Gagliolo, Gi. Pezzella (74. Busi) – Kucka (C), Hernani (61. Grassi), Kurtić – Man, Pellè, Gervinho (46. Cornelius).
    Náhradníci: Colombi – Alves, Brugman, Busi, Camara, Cornelius, Dierckx, Grassi, Laurini, Osorio, Traoré, Valenti.

    AC Miláno: G. Donnarumma (C) – Kalulu (78. Gabbia), Kjaer, Tomori, Hernández – Binnásir (72. Meïté), Kessié – Saelemaekers (72. Dalot), Çalhanoğlu (77. Krunić), Rebić (84. Leao) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, B. Díaz, Gabbia, Hauge, Krunić, Leao, Mandžukić, Meïté, Tonali.

    Rozhodca: Maresca – Paganessi, Fiorito