AC Miláno – Sampdoria 1:1 (kon.) | Bergamo – Udinese 3:2 (kon.) | Benevento – Parma 2:2 (kon.)
Cagliari – Hellas Verona 0:2 (kon.) | CFC Janov – Fiorentina 1:1 (kon.) | Lazio – Spezia 2:1 (kon.)
Neapol – Crotone 4:3 (kon.) | Sassuolo – AS Rím 2:2 (kon.) | Turín – Juventus 2:2 (kon.)
Bologna – Inter 0:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
4:3 (3:1)
FC Crotone
cz Sobota 03.04.2021, 15:00 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Talianska Seria A • 29. kolo
Predzápasové kurzy
    72. Giovanni Di Lorenzo - 4:3
     
    72
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí celek se přeci jenom dostává zpět do vedení! Neapol se totiž usadila s míčem u pokutového území, načež to na sebe vzal obránce GIOVANNI DI LORENZO, který si potáhl míč na levou nohu a poté se mu velice přesně povedlo zamířit ke vzdálenější konstrukci.
    59. Junior MESSIAS - 3:3
     
    59
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Obrovskou chybu udělal domácí Maksimović, kterého kousek od pokutového území dokázal obrat o míč napadající JUNIOR MESSIAS. Ten se s míčem dostal a do pokutového území, kde navíc levačkou prostřelil brankáře Mereta.
    48. SIMY - 3:2
     
    48
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se znovu prosazuje! Následoval totiž rohový kop z levé strany, který sice nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté se míč znovu dostal do pokutového území, kde si ho hrudí zpracoval SIMY, který následně přesně zakončil.
    34. Dries MERTENS - 3:1
     
    34
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je to znovu o dvě branky! K rozehrávce volného kopu se totiž postavil DRIES MERTENS, který to zkoušel technickým zakončením přes zeď, přičemž střela dokonale doplachtila až do branky.
    25. SIMY - 2:1
     
    25
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Jenomže přichází poměrně rychlá odpověď! Crotone se totiž povedlo vybojovat míč zpět, což dokonalým způsobem potrestal Benali, kterému se na zadní tyči povedlo najít zcela osamoceného SIMYHO, jehož rána pravou nohou skončil až v brance.
    22. Victor OSIMHEN - 2:0
     
    22
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je tu druhá branka Neapole! Domácí celek se totiž usadil u pokutového území, kde se Ruizovi povedlo parádní nahrávkou najít naběhnuvšího Insigneho. Ten ještě předal míč do malého vápna, kde měl hodně snadnou práci VICTOR OSIMHEN.
    19. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    19
    Neapol právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Následovala rozehrávka volného kopu z vlastní poloviny Neapole. Ta předvedla rychlou kombinaci, po které se na pravém křídle dostal ke zpětné nahrávce Di Lorenza, kterému se pod sebou povedlo najít LORENZA INSIGNEHO, jehož tečovaná střela skončila až v brance.

    David Suchý

    Góly: 19. L. Insigne (Di Lorenzo), 22. Osimhen (L. Insigne), 34. D. Mertens, 72. Di Lorenzo (Elmas) – 25. Simy (Benali), 48. Simy (Messias), 59. Messias

    Karty:   19. Rispoli (COE), 67. Benali (COE), 78. P. Pereira (COE), 87. Rojas (COE)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 13:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 5:17.
    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Nikola Maksimović, Rui – Bakayoko (62. Elmas), Ruiz – Politano (62. Lozano), D. Mertens (73. P. Zieliński), L. Insigne – Osimhen (90+1. Petagna).
    Náhradníci: Contini, Ospina – Cioffi, Elmas, Costanzo, Zedadka, P. Zieliński, Petagna, Rrahmani, Lozano, Lobotka, Hysaj.

    FC Crotone: Cordaz – Djidji, Golemić, Luperto (90+2. Marrone) – Rispoli (46. P. Pereira), Messias, Benali, S. Molina (90+2. Di Carmine), Ounas (46. Vulić) – Zanellato (81. Rojas), Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cigarini, Cuomo, Di Carmine, Henrique, Vulić, Rojas, Rivière, P. Pereira, Magallán, Marrone.