Chelsea – West Bromwich 2:5 (kon.) | Leeds – Sheffield Utd. 2:1 (kon.) | Leicester – Manchester City 0:2 (kon.)
Arsenal – Liverpool 0:3 (kon.)
koniec
Leicester City
0:2 (0:0)
Manchester City
Sobota 03.04.2021, 18:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:29:45)
     
    Ďalší program:

    Leicester City

    Premier League (31. kolo) – 11. 4. 2021, 15:05: West Ham – Leicester

    Manchester City

    Liga majstrov (štvrťfinále) – 6. 4. 2021, 21:00: Manchester City – Dortmund

    Premier League (31. kolo) – 10. 4. 2021, 13:30: Manchester City – Leeds
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 43 % : 57 %.
    Strely na bránu: 2:4.
    Strely mimo: 2:6.
    Rohy: 1:1.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 13:12.
     
    V druhom polčase sa hra trochu vyrovnala, hostia však paradoxne dokázali dvomi gólmi zlomiť zápas na svoju stranu. Skóre otvoril zhruba po hodine hry Benjamin Mendy a aj keď sa domáci snažili smerom dopredu niečo vymyslieť, tak dnes boli „líšky“ úplne neškodným súperom. Po druhom góle Manchesteru City, ktorý strelil Gabriel Jesus, už tak vlastne nebolo čo riešiť a hostia bez komplikácií dokráčali k dalšiemu víťazstvu.

    Manchester City má po tejto výhre na čele tabuľky už 17-bodový náskok pred druhým Manchesterom United, ktorý má v porovnaní s ním o dva odohrané zápasy menej. Pred tretím Leicesterom má 18-bodový náskok. Leicester má naopak pred piatym West Hamom sedembodový náskok, ten ale bude v tomto kole ešte len hrať.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Na záver zápasu získali hostia ešte jednu štandardku na útočnej polovici, namiesto nákopu do šestnástky však rozohrali loptu po zemi a ďalej kombinujú.
     
    90+1
    Manchester City drží loptu na útočnej polovici, priamočiaro k bráne sa už ale neženie. Namiesto toho svojou kombináciou získava čas.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90
    Žltú kartu za zrazenie prenikajúceho Tielemansa zozadu na trávnik dostáva Rodri (Manchester City).
     
    89
    Zápas akoby sa už len dohrával. Hostia už len čakajú na domácich v strede poľa, hráčom Leicesteru sa akoby ale asi ani nechcelo dnes útočiť.
     
    88
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Kevin De Bruyne, prichádza Phil Foden.
     
    87
    Žltú kartu za podrazenie a zásah rukou do hlavy De Bruyneho dostáva Daniel Amartey (Leicester City).
     
    85
    Castagneho center z ľavej strany sklepol na zadnej tyči k dobiehajúcemu Maddisonovi Pereira a Maddison z voleja vystrelil slabo priamo do rúk pripraveného brankára Edersona.
     
    83
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Wilfred Ndidi, prichádza Nampalys Mendy.
     
    83
    Obrancovia Manchesteru City odkopli loptu pred vlastnou šestnástkou Vardymu tak, že sa dostala k striedajúcemu Maddisonovi. Ten vystrelil vysoko nad Edersonovu bránu.
     
    82
    Žltú kartu za podrazenie Maddisona pri napádaní rozohrávky Leicesteru dostáva Fernandinho (Manchester City).
     
    80
    Ďalšiu De Bruyneho kolmicu, tentoraz už na striedajúceho Torresa, zastavil Fofana. Obrancovia Leicesteru musia potom opäť rozohrávať pred napádajúcimi hráčmi Manchesteru City.
     
    79
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Ferrán Torres.
     
    78
    Jesus obral o loptu Evansa a hneď posunul hrací predmet na De Bruyneho. Ten pohotovo vysunul do šestnástky Mahreza, ktorý technickou strelou obstrelil nielen vybiehajúceho brankára Schmeichela, ale tesne i jeho bránu.
     
    77
    Domáci obrancovia dokonca museli loptu posunúť k brankárovi Schmeichelovi, ktorý musel rozohrať ďalšiu „vlnu“ útoku Leicesteru.
     
    76
    Manchester City má zápas pevne pod kontrolou. Vysokým presingom drží hráčov Leicesteru na ich polovici a nepúšťa ich ani len za stredovú čiaru.
    74. Gabriel Jesus (MAC) - 0:2
     
    74
    Manchester City dal gól!
    Hostia rozobrali obranu Leicesteru a odskakujú do dvojgólového náskoku! De Bruyne vysunul kolmicou pomedzi obrancov Jesusa, ktorý loptu hneď posunul na ľavú stranu šestnástky na Sterlinga. Ten si zasekol hneď dvojicu protihráčov a okolo vybehnutého brankára Schmeichela posunul loptu naspäť na GABRIELA JESUSA, ktorý ju v sklze dorazil do odkrytej brány.
     
    73
    Žltú kartu za zdržiavanie hry pri odkope od svojej brány dostáva Ederson (Manchester City).
     
    72
    Castagne sa po ľavom krídle rozbehol smerom k šestnástke, loptu si ale predkopol príliš ďaleko a nakoniec ho Walker čisto vytlačil za bránkovú čiaru.
     
    72
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Kelechi Iheanacho, prichádza James Maddison.
     
    71
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Ricardo Pereira.
     
    70
    Hra teraz nemá absolútne žiadny spád. Hostia predvádzajú presne to, čo hrali pred malou chvíľou domáci a prihrávajú si hrací predmet na vlastnej polovici.
     
    68
    Domáci si zhruba minútu prihrávali loptu na vlastnej polovici a keď sa pokúsili zrýchliť rozohrávku, tak Evans nepresným nákopom na Ayozeho Péreza poslal loptu priamo do rúk brankára hostí Edersona.
     
    67
    Držanie lopty v posledných 5 minútach: 71 % : 29 %
     
    66
    Dias chcel zaskočiť obranu Leicesteru nečakaným nákopom na Sterlinga, zaskočil však asi skôr svojho spoluhráča, pretože pri lopte bol jasne prvý domáci brankár Schmeichel.
     
    65
    Hostia, vedomí si svojho náskoku, sa s rozohrávkou svojho útoku tentokrát vôbec neponáhľajú. Loptu si obrancovia Manchesteru City prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    64
    Iheanacho si nabehol za obranu Manchesteru City na krásnu kolmicu Tielemansa, center sa mu ale vôbec nevydaril a loptu nakopol na tribúnu za Edersonovou bránou.
     
    63
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Sergio Agüero, prichádza Raheem Sterling.
     
    61
    Útok Leicesteru ale nemal dlhé trvanie a po zisku lopty sa na polovicu súpera znovu vrátili hostia. Domáci nepredviedli smerom dopredu zatiaľ vôbec nič.
     
    60
    Leicester sa po inkasovanom góle dostal na útočnú polovicu a teraz sú to „líšky“, kto sa snaží zatlačiť súpera do obrany.
    58. Benjamin Mendy (MAC) - 0:1
     
    58
    Manchester City dal gól!
    Hostia konečne využívajú svoj tlak a otvárajú skóre! Rodri hľadal prihrávkou do šestnástky Jesusa, pred ním však loptu odvrátil obranca Leicesteru. Odrazená lopta sa ale dostala priamo k BENJAMINOVI MENDYMU, ktorý si zasekol Albrightona a technickou strelou namieril k ľavej tyči Schmeichelovej brány.
     
    57
    Domáci ani po odkope brankára Schmeichela loptu nezískali a znovu sa musia brániť útoku Manchesteru City.
     
    56
    Center z rohu hostí odhlavičkoval Evans za šestnástku k De Bruynemu, ktorý z prvej vystrelil vysoko nad Schmeichelovu bránu.
     
    55
    Benjamin Mendy sa pekne uvoľnil na ľavom krídle a nacentroval na zadnú tyč, kde z voleja vystrelil Agüero. Jeho strelu zrazil Castagne na rohový kop.
     
    54
    Obrázok hry sa zatiaľ ani v druhom polčase príliš nemení. Hostia majú veľkú územnú prevahu, domáci ich ale až na výnimky nepúšťajú do lepších streleckých príležitostí.
     
    53
    Hra sa vrátila na polovicu Leicesteru. Walkerov center z pravého krídla Evans odhlavičkoval a hostia potom posunuli loptu dozadu až k brankárovi Edersonovi.
     
    51
    Následný rohový kop Leicesteru obrana hostí bez problémov vyriešila. Odrazenú loptu potom získal Manchester City.
     
    50
    Vardy obral obrancov hostí o loptu a posunul ju k Iheanachovi. Ten ju ešte posunul na pravú stranu šestnástky k Tielemansovi, ktorého strelu zablokoval Dias v sklze na rohový kop.
     
    49
    De Bruyne nacentroval zo štandardky z pravej strany loptu smerom k zadnej tyči. Ani jeden z trojice jeho spoluhráčov však hrací predmet zasiahnuť nedokázal a ten tak skončil mimo Schmeichelovej brány.
     
    48
    Benjamin Mendy sa prekľučkoval z ľavej strany do šestnástky Leicesteru, jeho center ale domáci obrancovia zablokovali. Lopta sa potom vrátila na kopačky hráčov Manchesteru City.
     
    47
    Tielemans si spracoval pred šestnástkou Manchesteru City prihrávku Albrightona z pravej strany, naviedol si loptu na ľavačku a strelou po zemi donútil brankára Edersona k úplne prvému zákroku v zápase.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:34.
     
    V prvom polčase sa hralo len na jednu bránu. Hostia mali veľkú územnú prevahu, cez hlboko hrajúcu obranu Leicesteru sa ale až na záver prvého polčasu nedostali takmer k ničomu. Najbližšie ku gólu bol Kevin De Bruyne, ktorý z priameho kopu trafil brvno Schmeichelovej brány. Viac príležitostí si Manchester City vytvoril až v záverečných minútach, keď najprv brankár Leicesteru Schmeichel vychytal Mahreza a potom De Bruyne a Jesus tesne minuli jeho bránu. Po tomto priebehu tak budú v šatni sklamanejším tímom hráči hosťujúceho celku.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 38 % : 62 %
    Strely na bránu: 0:1
    Strely mimo: 0:5
    Rohy: 0:0
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 5:3
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Ayoze Pérez kolmicou pomedzi obrancov Manchesteru City vysunul do samostatného úniku Vardyho, ktorý obišiel brankára Edersona a poslal loptu do prázdnej brány. Na Pérezovu prihrávku si ale vybiehal z ofsajdu a gól tak nemohol byť uznaný.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Lopta sa potom opäť dostala na kopačky hostí, ktorí prakticky bez prestávky kombinujú na polovici Leicesteru. Domáci sa ani nesnažia o nejaký presing.
     
    43
    Jesus dostal ďalšiu prihrávku na ľavú stranu šestnástky, kde si naviedol loptu na pravačku okolo Evansa a tvrdou strelou vypálil nad Schmeichelovu bránu.
     
    41
    Hostia sa potom opäť dostali k lopte a túto kombináciu zakončil až tvrdou strelou zo strednej vzdialenosti Kevin De Bruyne. Jeho pokus skončil tesne mimo domácej brány.
    40. Riyad Mahrez (MAC)
     
    40
    Po dobre rozohranom vhadzovaní sa lopta dostala do šestnástky na Jesusa, ktorý ju pätičkou posunul na Mahreza do šestnástky Leicesteru. Alžírčanovu strelu pohotovo vykopol domáci brankár Schmeichel.
     
    39
    Nákop na ľavé krídlo zastavil Fofana, ktorý loptu posunul malou domov na brankára Schmeichela. Dánsky gólman Leicesteru musel pod tlakom odkopnúť hrací predmet do stredu poľa.
     
    38
    Obraz hry sa až na výnimky vôbec nemení. I teraz majú hráči Manchesteru City loptu na svojich kopačkách na útočnej polovici.
     
    37
    Ndidi získal loptu v strede poľa a prienikovou prihrávkou sa snažil vysunúť za obranu Manchesteru City Iheanacha. Tomu loptu pred vlastnou šestnástkou sklzom vypichol Laporte.
     
    35
    Strely: 0:3
    Strely na bránu: 0:0
     
    34
    Fofanovi sa nepodarilo odhlavičkovať nákop do šestnástky Leicesteru, Jesus tak mohol posunúť loptu na dobiehajúceho Rodriho. Jeho strela bola zablokovaná.
     
    33
    Hostia tak opäť musia útočiť len „do plných“, loptu si preto prihrávajú hlavne v strede poľa.
     
    32
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie rozbehnutého De Bruyneho v možnom rýchlom protiútoku Manchesteru City Wilfred Ndidi (Leicester City).
     
    31
    Po dlhšej obe sa domáci dostali k šestnástke hostí, z ich strany ale neprišiel ani center, ani strela. Hostia po zisku lopty otáčajú hru na opačnú stranu.
     
    29
    Albrightonov nákop do šestnástky Manchesteru City bez väčších problémov chytil brankár hostí Ederson. Domáci hneď zacúvali do obrany.
     
    28
    Fernandinho podrazil na vlastnej polovici Ayozeho Péreza, ktorý pri tomto zákroku naňho spadol. Obaja hráči sú v poriadku a hra pokračuje štandardkou Leicesteru.
     
    27
    Jesus si nabehol na ľavú stranu šestnástky Leicesteru na prihrávku Mahreza. Takmer z bránkovej čiary chcel ešte prihrať na dobiehajúceho Agüera, loptu však pri svojej tyči chytil brankár Schmeichel.
     
    26
    Tlak Manchesteru City na útočnej polovici pokračuje. Domáci sú naďalej zoradení v obrannom postavení pred vlastnou šestnástkou.
     
    25
    Držanie lopty v posledných 5 minútach: 4 % : 96 %
     
    24
    Hostia majú v týchto chvíľach výraznú územnú prevahu. Leicester sa od úvodu prakticky len bráni a na polovicu tímu Pepa Guardiolu sa vôbec nedostáva.
     
    23
    Kevin De Bruyne krásnou technickou strelou z priameho kopu opečiatkoval brvno Schmeichelovej brány.
     
    21
    Následne sa však belgická hviezda Manchesteru City dostala naspäť k lopte pred šestnástkou Leicesteru. Svojou strelou namieril De Bruyne nad brvno, pri nej ale bol faulovaný a hostia tak budú kopať priamy kop z dobrej streleckej pozície.
     
    20
    De Bruyne sa po ľavej strane rozbehol na polovicu domáceho tímu, rozohrávka na spoluhráčov sa mu ale nevydarila a loptu poslal priamo do autu.
     
    19
    Domáci pod tlakom chybovali pri svojej rozohrávke a do lopty sa z prvej oprel Agüero. Jeho delovka z voleja skončila vysoko nad Schmeichelovou bránou.
     
    18
    Mahrez dostal prihrávku na pravú stranu, lenže Fofana dobre pokryl nabiehajúceho Walkera a pred ním odkopol loptu do autu.
     
    17
    Po zisku lopty na kopačky domácich hráčov prišiel hneď nákop na Iheanacha, ten si ale pri autovej čiare nedokázal loptu spracovať a hrací predmet mu odskočil mimo hracej plochy.
     
    16
    Hostia opäť kombinujú na útočnej polovici, disciplinovane brániaci domáci sa ale zatiaľ v obrane nedopustili žiadnej chyby a hostia si tak loptu prihrávajú len v úctivej vzdialenosti od brány Kaspera Schmeichela.
     
    15
    Rodri si dal pozor na napádajúceho súpera a pomohol si prihrávkou dozadu na jedného zo stopérov. Leicesteru sa v týchto chvíľach nedarí získať loptu a prakticky sa nedostáva na polovicu súpera.
     
    13
    Obranca hosťujúceho celku založil „klasickú“ kombináciu svojho tímiu na krátke prihrávky, tá ale k ničomu neviedla a po nepresnom pase na Agüera skončila lopta v rukách brankára Schmeichela.
     
    12
    Po nepresnej rozohrávke hráčov Leicesteru sa hrací predmet dostal k hráčom Manchesteru City, konkrétne Rúbenovi Diasovi.
     
    11
    Castagne opäť vyrazil dopredu po ľavom krídle, na kľučku proti Walkerovi si ale netrúfol a radšeji prihral loptu dozadu.
     
    10
    Ndidi fauloval pri napádaní rozohrávky Manchesteru City pomerne statického Mahreza. Hostia získavajú čas a priestor na založenie svojho postupného útoku.
     
    9
    Castagne dostal prihrávku na ľavú stranu do behu, kľučkou sa ale nedokázal Fernandinha zbaviť. Ten mu v následnom súboji o loptu pomohol faulom.
     
    8
    Rodri nacentroval z ľavej strany na zadnú tyč, kde bol Mahrez. Ten sa však s loptou dostal až za hranicu šestnástky a jeho nákop potom obrana Leicesteru vyriešila.
    6. Fernandinho (MAC)
     
    6
    Fernandinho namieril krásnou strelou zo strednej vzdialenosti presne k pravej tyči brány Kaspera Schmeichela, jeho gól ale nemohol byť uznaný, pretože cloniaci Agüero stál v ofsajde a súčasne ovplyvnil zákrok gólmana Leicesteru.
     
    5
    Štandardka sa však domácim vôbec nevydarila. Albrightonov center bol príliš krátky a z hranice pokutového územia ho jeden z brániacich hráčov hosťujúceho tímu odhlavičkoval.
     
    4
    Domáci sú zatiaľ v úvode zápasu aktívnejším tímom a De Bruyne musel na vlastnej polovici faulovať rozbehnutého Vardyho. Priamy kop pre Leicester.
     
    3
    Ayoze Pérez sa dostal s loptou do blízkosti šestnástky Manchesteru City a poslal do nej zaujímavý center. Jeho nákop ani jeden z hráčov Leicesteru nezasiahol.
     
    2
    Domáci potom loptu získali a okamžite poslali nákop na rozbehnutého Vardyho. Pozorný Rúben Dias ho ale predskočil a odkopol hrací predmet do bezpečia.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci. Prvý nákop na Iheanacha nebol presný a lopta skončila v aute.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci Leicester bude hrať v modrých dresoch, Manchester City v bielych.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Leicester City: Schmeichel (C) – Fofana, J. Evans, Castagne – Amartey, Ndidi, Tielemans, Albrighton – Ayoze Pérez – Iheanacho, Vardy.

    Náhradníci: D. Ward – Daley-Campbell, Choudhury, Maddison, N. Mendy, R. Pereira, Praet, Thomas, Suengchitthawon.

    Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, B. Mendy – Rodri, Fernandinho (C) – Mahrez, De Bruyne, Jesus – Agüero.

    Náhradníci: Carson – N. Aké, Cancelo, Foden, Gündoğan, B. Silva, Sterling, Stones, F. Torres.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn.
     
    Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.
     


    Vzájomné zápasy

    Vzájomná bilancia v anglickej Premier League hovorí mierne v prospech Manchesteru City, ktorý z 19 zápasov proti Leicesteru vyhral 10, prehral sedem a remizoval dva. Posledných 10 ligových súbojov týchto klubov sa neskončilo nerozhodne, pričom Leicester z nich vyhral štyri a Manchester City šesť. Prvý vzájomný zápas tohto ročníka vyhral na konci septembra 2020 Leicester na ihrisku „The Citizens“ jasne 5:2.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    26. 12. 2018: Leicester – Manchester City 2:1
    6. 5. 2019: Manchester City – Leicester 1:0
    21. 12. 2019: Manchester City – Leicester 3:1
    22. 2. 2020: Leicester – Manchester City 0:1
    27. 9. 2020: Manchester City – Leicester 2:5
     


    Manchester City

    „The Citizens“ kráčajú za titulom a po 30 odohraných zápasoch majú na čele tabuľky anglickej Premier League 14-bodový náskok pred druhým Manchesterom United (ktorý má o jeden odohraný zápas menej). Na začiatku marca sa skončila séria 21 výhier vo všetkých súťažiach za sebou, keď City prehralo v mestskom derby doma s Manchesterom United 0:2. Vzápätí ale začala nová víťazná séria a posledné štyri zápasy vyhral Guardiolov tím so skóre 12:2. City má najproduktívnejší útok súťaže (64 strelených gólov) a najlepšiu obranu (21 inkasovaných gólov). V tabuľke zápasov vonku je navyše druhým najlepším tímom, keď zo 14 súbojov na cudzích ihriskách prehralo jediný.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Manchester City – West Ham 2:1
    Manchester City – Wolverhampton 4:1
    Manchester City – Manchester United 0:2
    Manchester City – Southampton 5:2
    Fulham – Manchester City 0:3
     


    Leicester City

    Leicester sa po roku opäť dostal veľmi blízko k miestenke do Ligy majstrov. Deväť kôl pred koncom ligového ročníka sa nachádzal na tretej priečke a pred piatym West Hamom mal sedembodový náskok. Naopak, na druhý Manchester United strácali „líšky“ pred týmto kolom bod a na prvý Manchester City, ktorý má o jeden odohraný zápas viac, 15 bodov. Forma Leicesteru v tomto kalendárnom roku je výborná, keď z 19 zápasov vo všetkých súťažiach prehral len tri – doma v 1/16-finále Európskej ligy so Slaviou Praha 0:2 a v anglickej Premier League tiež doma rovnakým výsledkom 1:3 s Leedsom a Arsenalom. Leicester má tretí najproduktívnejší útok súťaže (53 strelených gólov) a súčasne piatu najlepšiu obranu ligy (32 inkasovaných gólov). V tabuľke zápasov doma je až na siedmom mieste, keď zo 14 domácich zápasov prehral až šesť.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Aston Villa – Leicester 1:2
    Leicester – Arsenal 1:3
    Burnley – Leicester 1:1
    Brighton – Leicester 1:2
    Leicester – Sheffield 5:0
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Leicester City – Manchester City. Stretnutie 30. kola anglickej Premier League sa začne o 18:30.

    Michal Sadlek

    Góly: 58. B. Mendy, 74. Jesus

    Karty:   32. Ndidi (LEC), 87. Amartey (LEC) – 73. Ederson (MAC), 82. Fernandinho (MAC), 90. Rodri (MAC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:12.
    Leicester City: Schmeichel (C) – Fofana, J. Evans, Castagne – Amartey, Ndidi (83. N. Mendy), Tielemans, Albrighton (71. R. Pereira) – Ayoze Pérez – Iheanacho (72. Maddison), Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Daley-Campbell, Choudhury, Maddison, N. Mendy, R. Pereira, Praet, Thomas, Suengchitthawon.

    Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, B. Mendy – Rodri, Fernandinho (C) – Mahrez (79. F. Torres), De Bruyne (88. Foden), Jesus – Agüero (63. Sterling).
    Náhradníci: Carson – N. Aké, Cancelo, Foden, Gündoğan, B. Silva, Sterling, Stones, F. Torres.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn