Blansko – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Třinec – Dukla Praha 2:2 (kon.) | Prostějov – Vlašim 3:5 (kon.)
Vyšehrad – Chrudim 0:4 (kon.)
koniec
FC Slavoj Vyšehrad
0:4 (0:2)
MFK Chrudim
cz Sobota 03.04.2021, 16:30 • Stadion Evžena Rošického (Strahov), Praha 6 • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se ještě Východočeši k jednomu útoku dostali a je z toho čtvrtý gól. Nádherný balón za obranu dostal Vojtěch Řezníček, který uháněl sám na Kafku. Svoje zakončení sice hrubě nezvládl, domácí brankář ale smolně vyrazil pouze k LADISLAVU MUŽÍKOVI, od kterého se balón odrazil až za brankovou čáru.
     
    84
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto. K míči se v pokutovém území dostal jeden z dnešních nejaktivnějších hráčů LADISLAV MUŽÍK, který si seběhl na pravou stranu malého vápna a z úhlu napálil míč pod víko. František Kafka neměl sebemenší šanci.
     
    45+3
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Korejský snajpr se prosazuje podruhé! Z pravé strany se do pokutového území dostal David Breda, který předložil na hranici malého vápna nabíhajícímu JU KANG-HJONOVI a ten se z bezprostřední blízkosti do odkryté klece nemohl zmýlit.
     
    41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A v podstatě z ničeho tu je první gól utkání! Ju Kang-Hjon napadal rozehrávku Vyšehradu tak důrazně, až si vybojoval míč a z hranice vápna načechral nádherný točený míč k bližší tyči. Na tuto střelu sice Kafka dosáhl, ovšem míč dokázal srazit jen na tyč, odkud se pro něj nesmírně nešťastně odrazil jemu do zad a posléze za brankovou čáru. Gól tak označen oficiálně jako vlastní Františka Kafky.

    David Sokol

    Góly: 41. Kafka (vla.), 45+3. Kang-hjon, 84. Mužík, 90+2. Mužík

    Karty:   22. M. Černý (VYS), 73. Jakab (VYS), 79. Egert (VYS) – 43. Kang-hjon (CHR), 82. D. Breda (CHR)   80. Jakab (VYS)


    FC Slavoj Vyšehrad: Kafka – Šandera (46. Suchan), Stropek, Egert – Alexandr (79. Kulig), M. Černý (C) (65. Drobílek), Jakab, D. Procházka, Kříž (79. Schneider) – Vandas (65. Zaradny), Králíček.
    Náhradníci: Ordelt – Kulig, Suchan, Drobílek, Zaradny, Schneider, Košút.

    MFK Chrudim: Mrázek (C) (12. Zíma) – Hlavsa (58. Řezníček), D. Hašek, Vencl, Fofana – Verner, T. Dostálek (58. Látal) – Sokol, D. Breda, Mužík – Kang-hjon (83. Čáp).
    Náhradníci: Zíma – Kopecký, Látal, Řezníček, Juliš, Čáp.

    Rozhodca: Hanousek – Kříž, Černoevič