Tai Tuivasa - Harry Hunsucker Víťaz: Tuivasa (AUS) (kon.) | Adrian Yanez - Gustavo Lopez Víťaz: Yanez (USA) (kon.)
Cheyanne Buysová - Montserrat Ruizová Víťazka: Ruizová (MEX) (kon.) | Song Kenan - Max Griffin Víťaz: Griffin (USA) (kon.)
Derek Brunson - Kevin Holland Víťaz: Brunson (USA) (kon.)
koniec udalosti
Tai Tuivasa - Harry Hunsucker

Víťaz: Tuivasa (AUS)

Nedeľa 21.03.2021, 03:19UFC
Predzápasové kurzy
     
    00:50
    Je to tak, je koniec! TAI TUIVASA na zemi už len dokončil svoju misiu, naložil Hunsuckerovi čo sa doňho vošlo a po 50 sekundách ukončil zápas! (03:22:58)
     
    00:40
    Pravačka Tuivasu trafila z ústupu presne bradu Harry Hunsuckera, ktorý mieri expresne k zemi, zdá sa, že toto budú easy money pre Tuivasu!
     
    00:34
    Tri kopy v zápase a noha Harry Hunsuckera je vybavená, Američan má obrovský problém s pohybom.
     
    00:15
    Prvý lowkick v zápase patrí Tuivasovi.
     
    00:01
    Prvé kolo sa práve začalo.
     
    Ako druhý prichádza Austrálčan Tai Tuivasa.
     
    Ako prvý vstupuje do oktagonu Američan Harry Hunsucker.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj v těžké váze mezi Taiem Tuivasou a Harrym Hunsuckerem. Posléze přejdeme do welterové váhy, kde se proti sobě představí Song Kenan a Max Griffin. Hlavní karta obsáhne také duel v bantamové fáze, tentokráte si to proti sobě rozdá Adrian Yanez a Gustavo Lopez. Již tradičně se můžeme těšit také na ryze ženský duel, ve strawweight váze se proti sobě představí Cheyanne Buysová a Monserrat Ruizová. Hlavním předzápas poté nabídne souboj v lehké váze, a sice mezi Gregorem Gillespiem a Bradem Riddellem. Samotným hřebem poté bude pikantní souboj ve střední váze, tváří v tvář se proti sobě představí sedmička Derek Brusnon a desítka Kevin Holland.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:00.

    Dávid Švec