Washington – NY Rangers 2:1 (kon.) | Toronto – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:3 (po pr.)
San Jose – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | LA Kings – Vegas 2:4 (kon.) | NJ Devils – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Florida – Nashville 2:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 6:0 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 4:1 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Sobota 20.03.2021, 21:07 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:50 Alex DEBRINCAT - 4:1
     
    44:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Chicago se nakonec dočkalo vytoužené branky! V souboji za brankou uspěl Dominik Kubalík, který poslal přihrávku mezi kruhy a osamocený ALEX DEBRINCAT zápěstím prostřelil domácího brankáře! Asistence: Dominik Kubalík, Philipp Kurashev.
    38:21 Steven STAMKOS - 4:0
     
    38:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí Tampa bleskově využívá přesilovou hru! Domácí celek dělá z dnešního souboje exhibici. Killorn zůstal sám před brankou, ale přihrávku na levý kruh dostal STEVEN STAMKOS, který prostřelil bezmocného brankáře! Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
    34:16 Yanni GOURDE - 3:0
     
    34:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa přidává z ojedinělého útoku také třetí branku! Přihrávku do jízdy dostal ve středním pásmu YANNI GOURDE, který se prosmýkl před brankáře. První ránu ještě Subban vyrazil, ale na dorážku už neměl nárok! Asistence: Blake Coleman, Victor Hedman.
    21:53 Anthony CIRELLI - 2:0
     
    21:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa krátce po přestávce přidává další zásah a odskakuje na rozdíl dvou branek! Obrana Chicaga zapomněla na ANTHONY CIRELLIHO, který dostal přihrávku mezi kruhy a bekhendovým blafákem překonal Subbana! Asistence: Michail Sergačjov, Victor Hedman.
    06:21 Brayden POINT - 1:0
     
    06:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek se hned na začátku dnešního souboje dostává do veení! Tampa se usadila v útočném pásmu. Na přihrávku před branku si sjel BRAYDEN POINT, který se obratně vytočil na brankoviště a zakončil kolem Subbanova betonu! Asistence: Alex Killorn, Steven Stamkos.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 7. B. Point (Killorn, Stamkos), 22. Cirelli (Sergačov, Hedman), 35. Gourde (Coleman, Hedman), 39. Stamkos (Killorn, Hedman) – 45. DeBrincat (D. Kubalík, Kurashev)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh, C. Foote, Sergačov – B. Point, Cirelli, Palát – Stamkos (C), Gourde, Killorn – Coleman, T. Johnson, Goodrow – M. Joseph, Colton, Maroon.
    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy (A), Zadorov, Mitchell, de Haan – P. Kane (C), Suter, DeBrincat – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Janmark, D. Strome, Carpenter – Wallmark, Söderberg, Kurashev – Johnson.

    Rozhodca: Sutherland, Lambert – Flemington, Racicot