Washington – NY Islanders 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:2 (kon.) | NJ Devils – Buffalo 3:2 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Minnesota – Arizona 3:0 (kon.) | Dallas – Tampa Bay 3:4 (1:2 po s.n.)
Colorado – Anaheim 8:4 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 17.03.2021, 00:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:52 Miles WOOD - 3:2
     
    44:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom domácí celek využívá přesilovou hru a znovu vede! New Jersey Devils poměrně dlouho kombinovalo, avšak bez většího nebezpečí. Nakonec to na sebe vzal Jesper Bratt, který z dálky vypálil na branku, kde jeho zakončení ještě dokonale tečoval kolega MILES WOOD.
    Asistence: Jesper Bratt, P. K. Subban.
    30:39 Sami VATANEN - 2:2
     
    30:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Poměrně rychle ale máme vyrovnáno! New Jersey Devils pokračovalo v aktivitě a po hezké kombinaci měl na modré čáře napřaženo finský obránce SAMI VATANEN. Jeho rána nakonec směřovala mimo dosah Johanssona, před kterým velice dobře stínil také domácí Bastian.
    Asistence: Janne Kuokkanen, Ryan Murray.
    27:10 Jeff SKINNER - 1:2
     
    27:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    V krátkém časovém sledu je tu druhá branka Sabres! Domácí celek na jedné straně neuspěl, poté jsem sledovali protiútok, při kterém Mittelstadt dokázal v tandemu oslovit JEFFA SKINNERA. Ten si nabruslil až před brankáře Blackwooda, kterého pokořil chladnokrevným zakončením přesně pod horní konstrukci.
    Asistence: Casey Mittelstadt, Brandon Montour.
    26:13 Tobias RIEDER - 1:1
     
    26:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po skončení přesilové hry je tu přeci jenom vyrovnávací branka! Buffalo se totiž dokázalo udržet v pásmu soupeře, kde u pravého kruhu vydoloval kotouč na hokejku TOBIAS RIEDER. Jeho rána švihem navíc zapadla kousek vedle lapačky domácího brankáře Blackwooda, který tak poprvé inkasoval.
    Asistence: Brandon Montour, Kyle Okposo.
    17:40 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:0
     
    17:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom tu máme první přesný zásah! Devils se totiž povedlo udržet puk před modrou čárou, načež Severson nahrál přesně mezi kruhy, kde se nacházel JEGOR ŠARAGANOVIČ. Jeho rána zápěstím směřovala mezi betony brankáře Johanssona, který je nedokázal včas sklapnout.
    Asistence: Damon Severson, Travis Zajac.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 18. Šarangovič (Severson, Zajac), 31. Vatanen (Kuokkanen, R. Murray), 45. Wood (Bratt, P. K. Subban) – 27. Rieder (Montour, Okposo), 28. Skinner (Mittelstadt, Montour)


    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Palmieri (A), Zacha, Wood – Bratt, J. Hughes, A. Johnsson – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – Bastian, M. Malcev, N. Gusev.
    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen (A), Bryson, C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – T. Thompson, Sheahan, Hall – S. Reinhart (A), E. Staal, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Rieder.

    Rozhodca: Hanson, Blandina – Baker, Sericolo