Turín – Sassuolo 3:2 (kon.)
koniec
FC Turín
3:2 (0:2)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Streda 17.03.2021, 15:00 • Stadio Olimpico Grande Torino • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Turína poměrem 3:2. Druhý poločas byl v režii domácího celku, který se s dvoubrankovým mankem pokoušel něco udělat. Turínu se nakonec přeci povedlo snížit na rozdíl jediné branky, načež o pár minut později se mu dokonce povedlo vyrovnat krok. V rámci nastaveného času se dokonce domácím povedlo přidat třetí branku, díky které zvrátili své vedení na vlastní stranu. Sassuolo tak mělo na případné vyrovnání příliš málo času a i když vedlo o dvě branky, nakonec z tohoto zápasu nemá ani jeden bod. (16:58:22)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 15:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Simone ZAZA - 3:2
     
    90+2
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dokonce dostává do vedení! Hodně času na centrovanou nabídku totiž měl Ansaldi, kterému se velice přesně povedlo na zadní tyči najít hrdinu tohoto zápasu, a sice SIMONEHO ZAZU. Ten chytře hlavičkoval prudce o zem, načež se mu podruhé povedlo vyzrát na Consigliho.
     
    90+2
    Jsme za polovinou nastaveného času, dost možná z toho bude děla bodů. Turín se ovšem nachází na polovině soupeře, kde se pokouší výsledek zvrátit.
     
    90+2
    Do protiútoku se poté pouštěl hostující Boga, kterému se málem povedlo na pravém křídle najít kolegu Traorého, před kterým vystoupil Lyanco.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Obiang měl na kopačce vedoucí branku svého celku, se střelou do protipohybu si ovšem Sirigu dokázal poradit.
     
    87
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Federico Bonazzoli.
    87. Rolando MANDRAGORA - 2:2
     
    87
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím povedlo srovnat krok! Do pokutového území totiž přiletěla skákavá nabídka, kterou hostující brankář Consigli vyrážel pouze před sebe. Tam se ovšem nacházel pouze domácí ROLANDO MANDRAGORA, kterému se povedlo zamířit do prázdné branky.
     
    87
    Po autovém vhazování skončil daleko za postranní lajnou hostující Caputo, který se marně pokoušel vybojovat faul, avšak Turín bude moci vhazovat.
     
    85
    Následně to po levém křídle zkoušel vzít na sebe Sanabria, který si poté seběhl do pokutového území, kde ho ovšem dokázal přehlavičkovat Ferrari.
     
    84
    Sledovali jsme vysoký pas směrem na útočníka Belottiho, který ovšem neměl žádnou šanci. Včas z branky totiž vyběhl Consigli, který míč sevřel do rukavic.
     
    83
    Domácí celek poté operoval na vlastní polovině, načež to chytrým přenesením hry dokázal vyřešit Gojak, kterému se povedlo najít volného Sanabriu.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Sassuolu se povedlo vybojovat další autové vhazování, které Toljan rozehrál na Locatelliho.
     
    81
    Zpětná nahrávka poté směřovala na kopačku brankáře Sirigua, který se postaral o dalekonosný pas na opačnou stranu, kde ovšem odvracel Ferrari.

    David Suchý

    Góly: 77. Zaza (A. Sanabria), 87. Mandragora, 90+2. Zaza (Ansaldi) – 6. D. Berardi (Caputo), 38. D. Berardi (Toljan)

    Karty:   72. A. Sanabria (TUI) – 56. Defrel (SAS), 78. Toljan (SAS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 15:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, Lyanco, Bremer (56. Gojak) – Ansaldi, Lukić (46. Verdi), Mandragora, Rincón (72. Zaza), Murru (46. Vojvoda) – A. Sanabria, Belotti (87. Bonazzoli).
    Náhradníci: Ujkani, V. Milinković-Savić – Bonazzoli, Buongiorno, Gojak, Linetty, Zaza, Vojvoda, Verdi, Singo, Ricardo Rodríguez.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang, Magnanelli (60. Locatelli) – D. Berardi (76. Peluso), Defrel (61. Traorè), Djuričić (61. Boga) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Boga, K. Ayhan, Raspadori, Traorè, Müldür, Peluso, Maxime López, Locatelli, Kiriakopoulos, Chiricheş, Haraslín.

    Rozhodca: Mariani – Tegoni, Bindoni