Tiskový brífink hokejového klubu Rytíři Kladno (kon.)
koniec udalosti
Tiskový brífink hokejového klubu Rytíři Kladno

cz Piatok 12.03.2021, 15:15Tlačové konferencie
     
    Rytíři Kladno na dnešní den chystají mimořádnou tiskovou konferenci. Náplň tiskového brífinku zatím není znám, sám klub ale slibuje, že se fanoušci mají na co těšit.
     
    Tiskový brífink právě začíná.
     
    Rytíři Kladno dnes představí novou kampaň s #Věříme! Bilboardy jsou k vidění již po celém městě.
     
    Adam Soukup (marketingový manažer): "Proč věříme? Protože, já věřím, že věří všichni. Věřit může kdokoliv a věřit můžeš do poslední vteřiny. My jsme dlouhou hledali, řeknu nástroj. Ať už nástroj na sociální sítě, nástroj zastřešení celého klubu. Nebyl to výplod od stolu, řešili jsme to docela dlouho dobu a vzniklo "věříme".
     
    Adam Soukup: "Každý fanoušek Rytířů ví, že víra tady je už od začátku. Mimo jiné symbolizuje i logo. V logu je i kříž, ze kterého jsme vzali tento prvek. Z toho vznikla i kampaň "věříme. Postupně se pospojoval i hashtag."
     
    Adam Soukup: "Tohle heslo je trochu něco jiného, než ty, co tady byly. To byly takzvané play-offové hesla nebo hesla pro určitou část sezony. Tohle heslo bude symbolizovat, jak cestu v play-off za postupem, tak bude prezentovat klubovou identitu dál. Je to dlouhodobé heslo."
     
    Adam Soukup:" Tuto sezonu dojedeme s normálním barevným logem, žádná změna tu nebude. Změna ale přijde 1. května, to znamená po skončení sezony, kdy dojde k modernizaci loga. Vůbec se nebude upravovat vizuálně, co se týče nějakých pohybů prvků. Jedná se pouze o změny barvy, do takové té moderní. Budeme se prezentovat dvěma barvami, jedna je tmavě modrá a bílá."
     
    Adam Soukup: "Kampaň "věříme" dopadne na mládež už tím stylem, že mládež bude sjednocená. Bude se to celkově tvářit jako jeden klub. Mládež oblékne obdobné, ne-li stejné dresy, jako a-tým. Na tom už se pracuje. Velkou měrou se na tom podílí #Mladírytíři, kterým se bude celá mládež prezentovat na sociálních sítích."
     
    Adam Soukup: "Za tím heslem stojí naše marketingové a PR oddělení."
     
    Lukáš Jůdl: "Podobu dresů na novou sezonu si ještě necháme pro sebe. Samozřejmě, tak jako vždycky, Vám dresy představíme před nadcházející sezonou. Jen bych zmínil, že dresy mají nové logo na sobě. Dresy chceme ucelit graficky, to znamená, že se nebude měnit design dresů, tak, jako tomu bylo v posledních letech. Chceme ho ustálit, možná se změní jenom malé drobnosti, ale ta podoba toho dresu, který obléknou Rytíři v další sezoně, by měla zůstat bez výrazných změn. Například pro další dvě, tři sezony."
     
    Klub ještě představil video pro play-off a také nový prolog.
     
    Vít Heral: "Síň slávy jsme zakládali v roce 2014. Tehdy jsme uvedli prvních 27 osobností, nyní síň slávy kladenského hokeje dohromady čítá 35 jmen. Nyní jsem se rozhodli, po trošku odmlce, uvést další čtyři jména. Síň slávy kladenského hokeje je sdružení osobností, hráčů, trenérů nebo i funkcionářů nebo jiných významných lidí, kteří nějakým způsobem proslavili kladenský hokej."
     
    Vít Heral: "Rozhodli jsme se zabrousit do sedmdesátých let. Dovolím si jmenovat členy síně slávy, kteří nyní budou jmenováni. Je to útočník Zdeněk Nedvěd, druhým jménem je Jan Novotný. Dalším novým členem síně slávy je Vladimír Svoboda a tím posledním je Otakar Černý."
     
    Vít Heral: "Aukci extraligových dresů chystáme na 17. března, bude trvat pět dnů. Bude na portálu sportovniaukce.cz. Jedná se o obě sady, bílou a modrou loňských dresů."
     
    Zástupce kladenského fanklubu: "Začali jsme druhou plachtu, měli bychom to stihnout. Fanoušci se můžou zapojit tím, že na našich stránkách najdou podrobnosti o možnostech příspěvku na Nadaci Jakuba Voráčka. Na zveřejněný email mohou poslat svojí fotku a poté budou na plachtě vyobrazeny. Podmínkou je přispět do nadace a zároveň budou slosováni, tím pádem mohou vyhrát ceny."
     
    Tiskový brífink právě skončil. (15:48:29)

    David Suchý