Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – NJ Devils 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Streda 10.03.2021, 02:38 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:46 Roope HINTZ - 6:1
     
    46:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se dostal po vhazování ve svém pásmu do útoku, Robertson vypálil zpoza pravého kruhu a kotouč vyletěl následně vysoko do vzduchu. Snesl se zpět na led k ROOPE HINTZOVI, který nikým netísněn jej přes nataženou hokejku obránce zaklidil za záda bezmocného Subbana. Asistence: Jason Robertson.
     
    46:15
    A změnil! Před brankovištěm stojící Hagel protečoval střílenou přihrávku z pravého kruhu, ale ke své smůle trefil tyčku! Dallas vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    42:28
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Nick Caamano – 2 min., hákování).
     
    35:36
    V obrovské šanci se mezi kruhy ocitl Patrick Kane! K hostujícímu útočníkovi se dostala přihrávka z levé strany, kterou Kane přetavil v okamžitou střelu z první. Chudobin ovšem tuto střelu dokázal vyrazit, byť v trochu akrobatické pozici, při níž téměř ztratil rovnováhu.
    31:25 Esa LINDELL - 5:1
     
    31:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Naděje Chicaga na body z tohoto zápasu jsou už minimální. Dallas se dostává do čtyřgólového vedení po prudké střele ESY LINDELLA zpoza kruhů pro vhazování. Obránce Dallasu poslal svou střelu k levé tyči hostující branky. Asistence: Jason Robertson, Joel Kiviranta.
     
    30:15
    Nechybělo mnoho a Chicago mohlo snížit! Přečíslení dva na jednoho vyřešili hosté skvěle, Söderberg rozjetý na levé straně dostal přihrávku v levém kruhu, rychle vystřelil, ale Chudobin se stihl v brankovišti přesunout a do směru letícího puku strčil svou vyrážečku.
    29:55 Joe PAVELSKI - 4:1
     
    29:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Chicago bylo v útoku, snažilo se dostat soupeře pod tlak, jenže přišlo o puk a domácí dokonale využili pozice JOE PAVELSKIHO, který byl po střídání ve středním pásmu. Zkušený útočník Dallasu dostal dlouhou přihrávku a vyrazil do brejku. Subban sice jeho první střelu vyrazil, ale na dorážku před brankovištěm už byl krátký. Asistence: Jason Robertson.
    27:25 John KLINGBERG - 3:1
     
    27:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ale přesto domácí využívají přesilovku! Rána JOHNA KLINGBERGA od modré čáry proletěla skrz vše, co jí stálo v cestě, a to včetně brankáře Subbana! Asistence: Ty Dellandrea, Radek Faksa.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Matthew Highmore – 2 min., podrážení).
    21:43 Mattias JANMARK - 2:1
     
    21:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se zkraje druhé třetiny poprvé v utkání prosadili! MATTIAS JANMARK dokázal střelou z pravého kruhu překonat Chudobina a vsítil kontaktní branku! Asistence: Lucas Carlsson, Calvin de Haan.
     
    15:42
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (John Klingberg – 2 min., podrážení).
     
    15:11
    Hned po vhazování se do sebe v pěstní šarvátce pustili Caamano s Johnsonem a oba putují na trestnou lavici.
    15:10 Jamie OLEKSIAK - 2:0
     
    15:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Chicago bylo znovu v útoku, jenže po ztrátě puku se Dallas rozjel k rychlému protiútoku, který končí druhým gólem domácích! Bennovu střelu z pravé strany Subban sice vyrazil, ale k dorážce se dostal JAMIE OLEKSIAK, jehož už nikdo nezastavil. Asistence: Jamie Benn, Denis Gurjanov.
     
    07:34
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Kubalík.
     
    04:13
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Lucas Carlsson – 2 min., hákování).
    01:40 Joel KIVIRANTA - 1:0
     
    01:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hodně rychle se dokázali domácí prosadit! Vlastně hned svou první střelou! Rychlý kontr Dallasu, Hintz v levém kruhu vyslal pas více na střed k rozjetému JOELU KIVIRANTOVI, jenž přizvedl svou střelu do horní části branky a překonal Subbana. Asistence: Roope Hintz, Jason Robertson.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 2. Kiviranta (Hintz, Robertson), 16. Oleksiak (Ja. Benn, Gurianov), 28. J. Klingberg (Dellandrea, Faksa), 30. Pavelski (Robertson), 32. Lindell (Robertson, Kiviranta), 47. Hintz (Robertson) – 22. Janmark (Carlsson, de Haan)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Sekera – Gurianov, Pavelski (A), Ja. Benn (C) – Kiviranta, Hintz, Robertson – Comeau, Dickinson, Cogliano – Dellandrea, Faksa, Caamano.
    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy (A), Zadorov, de Haan, Carlsson – P. Kane (A), Suter, DeBrincat – Kurashev, Söderberg, Janmark – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Highmore, Carpenter, Johnson.