Minnesota – Vegas 2:0 (kon.) | Colorado – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.)
Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:1 (1:0 po s.n.) | Anaheim – LA Kings 6:5 (po pr.)
koniec
Edmonton Oilers
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Ottawa Senators
cz Utorok 09.03.2021, 03:08 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    37:57 Tim STÜTZLE - 3:2
     
    37:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tohle ovšem byla povedená akce! Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, Chabot našel na středu před kruhy TIMA STÜTZLEHO, který rychlou střelou z první dokázal překonat Koskinena a vsítit kontaktní branku. Asistence: Thomas Chabot, Colin White.
    34:41 Leon DRAISAITL - 3:1
     
    34:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tomu se říká více než povedený protiútok. Edmonton měl puk ve svém pásmu, oba týmy střídali a domácí rozjeli bleskový přechod do útoku. Na útočné modré Turris posunul více na střed k LEONU DRAISAITLOVI, jenž z hranice levého kruhu vypálil ke vzdálenější tyči pod lapačku Daccorda! Asistence: Kyle Turris, Tyson Barrie.
    26:03 Alex CHIASSON - 2:1
     
    26:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže po vyhození rychle rozehrál Koskinen a puk se na útočné modré dostal k ALEXI CHIASSONOVI, který po přebruslení do levého kruhu poslal střelu pod horní tyč Daccordovy klece a využívá na poslední chvíli přesilovku svého týmu. Obrana Ottawy kvůli prostřídávání zcela propadla. Asistence: Connor McDavid, Mikko Koskinen.
    07:03 Kailer YAMAMOTO - 1:1
     
    07:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! KAILER YAMAMOTO mezi kruhy tečoval střelu Nurseho od modré čáry a Daccord nedokázal změnu směru letícího puku vykrýt. Asistence: Darnell Nurse, Connor McDavid.
    00:56 Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    00:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To je hodně povedený vstup Ottawy do utkání! Domácí brankář Koskinen se sice rychle přesunul brankovištěm a byl dobře postaven proti střele JEVGENIJE DADONOVA z pravého kruhu, ale puk mu přesto nějak propadl skulinkou mezi tělem a tyčkou branky do sítě. Asistence: Thomas Chabot, Nikita Zajcev.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 8. Yamamoto (Nurse, McDavid), 27. Chiasson (McDavid, Koskinen), 35. Draisaitl (Turris, Barrie) – 1. Dadonov (Chabot, N. Zajcev), 38. Stützle (Chabot, White)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Barrie, Nurse (A), A. Larsson, K. Russell, Bear, Jones – Yamamoto, McDavid (C), Draisaitl (A) – Puljujärvi, Nugent-Hopkins, Ennis – Turris, Khaira, D. Shore – Chiasson, Haas, Neal.
    Ottawa Senators: Daccord (M. Murray) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Reilly, Gudbranson (A), Brännström – Co. Brown, Tierney, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, N. Paul – Batherson, Norris, Stützle – Watson, Peca, Dzingel.

    Rozhodca: Schlenker, Skilliter – Nansen, Shewchyk