Košice – Nitra 3:1 (kon.) | Detva – HC Slovan 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.)
Poprad – Michalovce 2:3 (kon.) | Miškovec – B. Bystrica 3:2 (1:0 po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (kon.)
koniec
HC Košice
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
HK Nitra
Nedeľa 28.02.2021, 16:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    29:45
    Košice dali gól!
    Martin Réway preukázal obrovský prehľad o dianí na ľade, keď si puk premiešal na čepeli a krížnou prihrávkou popred bránkovisko našiel BRUNA MRÁZA. Ten už nemal problém skórovať. Asistencie: Martin Réway, Pavel Klhůfek.
     
    24:43
    Košice dali gól!
    Domáci celok sa dostáva po prvýkrát do vedenia. Michal Chovan dostával krížnu prihrávku od Klhůfka a zdalo sa, že puk poslal puk za presúvajúceho sa Cowleyho. Napokon je však za strelca označený práve PAVEL KLHŮFEK. Asistencie: Michal Chovan, Martin Réway.
     
    12:49
    Košice dali gól!
    Domáci toho počas presilovky veľa nepredviedli, napriek tomu ale vyrovnávajú na 1:1. MARTIN RÉWAY si prebral puk od Chovana a skúsil to švihom nad Cowleyho ruku. Puk zapadol do nitrianskej siete. Asistencia: Michal Chovan.
     
    09:08
    Nitra dala gól!
    Košice v úvode oslabenia chybovali a v momente, keď si už mysleli, že sa puk dostane von z ich obranného pásma, preletel opačným smerom. Pred bránkou ostal zabudnutý ROMAN ŽITNÝ, ktorý už Riečického bez problémov prepálil. Asistencie: Adam Dauda, Filip Bajtek.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 13. Réway (Chovan), 25. Klhůfek (Chovan, Réway), 30. Mráz (Réway, Klhůfek) – 10. Žitný (Dauda, Bajtek)


    HC Košice: Riečický (Vay) — Nemčík, Baránek, Michalčin, Růžička, T. Slovák, Deyl, Petran — Réway, Chovan, Klhůfek — Belluš, Mráz, Poirier — Jacobs, Eliaš, Jenyš — Frič, Havrila, Jokeľ — Krasničan
    HK Nitra: Cowley (O'Connor) — Vitaloš, Mezei, Nemec, Švarný, Bodák, Ege, Hřebíček, Pupák — Hrnka, M. Slovák, Tvrdoň — Holešinský, Dauda, Finlay — Žitný, Kollár, Bajtek — Fominych, Šiška, Minárik

    Rozhodca: Novák, Goga — Orolin, Valo