Bayern – Kolín nad Rýnom 5:1 (kon.) | Dortmund – Bielefeld 3:0 (kon.) | Stuttgart – Schalke 5:1 (kon.)
Wolfsburg – Hertha 2:0 (kon.) | Lipsko – Mönchengladbach 3:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
5:1 (2:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
cz Sobota 27.02.2021, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Nemecká Bundesliga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Pátý gól v Hornově síti! Sané posunul míč na krátkou vzdálenost Goretzkovi, který další parádním centrem zapisuje již třetí dnešní asistenci. Na zadní tyči zavíral akci SERGE GNABRY a hlavičkou o zem překonal bezmocného Horna.
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovský gigant přidává už čtvrtý gól! Sané přihrál na levou stranu Hernándezovi, který ve spolupráci střídajících hráčů našel prudkým pasem po trávníku SERGE GNABRYHO a ten ve skluzu dopravil balon do opuštěné branky.
     
    65
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern si bere dvoubrankový náskok zpět. Thomas Müller se vrátil na trávník po prodělaném koronaviru, přihrál středem ROBERTU LEWANDOWSKÉMU, který nekompromisně z první překonal vyběhnutého Horna.
     
    49
    Köln právě vstřelil branku!
    Záhy po startu druhého poločasu Kolín snižuje ztrátu na jediný gól. Na hranici pokutového území si dávali přednost Boateng s Alabou až toho využil ILJÁS SCHIRÍ. Pětadvacetiletý záložník z Tuniska prošel lehce do vápna a nakonec přehodil i Neuera.
     
    34
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovský celek přidává druhý zásah! Už se zdálo, že se Kolín udrží na delší dobu na útočné polovině s míčem pod kontrolou, ale naopak se prosazují domácí. Goretzka si posunul míč kolem Merého, poté skvěle přihrál volnému ROBERTU LEWANDOWSKÉMU, který bezpečně překonal Horna.
     
    19
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern se ujímá vedení! Sané proklouzl podél pravé postranní lajny, poté předal míč Goretzkovi a ten naservíroval parádní centr na hlavu ERICA CHOUPO-MOTINGA, který už z blízkosti neměl problém překonat Horna.

    Vít Schück

    Góly: 19. Choupo-Moting (Goretzka), 34. Lewandowski (Goretzka), 65. Lewandowski (T. Müller), 82. Gnabry (Lucas Hernández), 86. Gnabry (Goretzka) – 49. Schirí

    Karty:   23. Alaba (BAY), 45+1. Sané (BAY) – 45. Czichos (KLN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:9.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Süle, J. Boateng, Alaba, A. Davies (73. Lucas Hernández) – Kimmich (87. Javi Martínez), Goretzka – Sané (87. Dantas), Musiala (63. T. Müller), Choupo-Moting (64. Gnabry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Hoffmann – Lucas Hernández, T. Müller, B. Sarr, Dantas, Gnabry, Roca, Javi Martínez, Costa.

    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn (C) – Čestić, Meré, Czichos (46. J.-K. Horn) – M. Wolf, S. Özcan, Schirí, Rexhbecaj (71. Drexler), Jakobs (85. Katterbach) – Duda (72. Meyer), Dennis (46. Thielmann).
    Náhradníci: Zieler – Limnios, Katterbach, Schmitz, Thielmann, J.-K. Horn, Ehizibue, Drexler, Meyer.

    Rozhodca: Petersen – Sather, Wessel