Královské Vinohrady – Vítkovice 6:9 (kon.) | Chodov – Otrokovice 12:3 (kon.) | Střešovice – Black Angels 4:5 (kon.)
Pardubice – Hattrick Brno 6:5 (po pr.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:9 (3:3, 2:3, 1:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 21.02.2021, 15:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58:53
    Domácí opět hrají bez brankáře.
    58:16 Martin SKŘIVÁNEK - 6:9
     
    58:16
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Sokol vykřesává jiskřičku naděje! MARTIN SKŘIVÁNEK se prezentoval individuální akcí, když prošel z poloviny hřiště až před Maláče. Toho dokázal překonat, i přesto, že byl tísněn!
     
    57:21
    Vinohrady v šesti hráčích!
    55:29 Jakub HUBÁLEK - 5:9
     
    55:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná akce Vítkovic znamená devátou branku. Matyáš Šindler nahrál od pravého mantinelu na druhou stranu JAKUBU HUBÁLKOVI. Vítkovický útočník si vylepšil pozici, když střílel z osy hřiště a nedal Šantorovi šanci! Asistence: Matyáš Šindler.
    53:15 Ondřej SIDUNOV - 5:8
     
    53:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poprvé v utkání máme k dispozici tříbrankové vedení. Pokus Jakuba Hubálka byl zablokovaný a míček se odrazil na hůl ONDŘEJE SIDUNOVA, a ten ze vzduchu trefil přesně k pravé tyči! Bez asistence.
    49:06 Jakub HUBÁLEK - 5:7
     
    49:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Útočná aktivita hostů nese sedmý gól! Adam Delong našel na ose hřiště JAKUBA HUBÁLKA, a ten z jedničky propálil vše, co mu stálo v cestě a k tomu vymetl levou pavučinu! Asistence: Adam Delong.
     
    46:58
    Krásná kombinace Vítkovic nekončí brankou. Všechno bylo na první dotyk, až na finální nahrávku, která jen o kousek nenašla čepel jednoho z vítkovických hráčů!
     
    44:48
    Jan Šebesta vypálil z poloviny hřiště a za Šantorou zvonila tyč. Nutno podotknout, že gólman Sokola měl zakrytý výhled.
     
    42:18
    Tomáš Kvasnica mohl dát sedmý gól svého celku, ale poskakující míček netrefil přesně!
    33:15 Jiří LEBEDA - 5:6
     
    33:15
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady se nezdávají a ukrajují z vedení Vítkovic. Hattrick si na své konto připisuje JIŘÍ LEBEDA, který rozvlnil síťku za Ondřejem Maláčem! Asistence: Martin Skřivánek.
     
    32:33
    Krásná kombinace hostů, která jen o pár centimetrů nekončí brankou. Hájek nahrál vzduchem na Sidunova, ten ale nedokázal usměrnit balonek za záda Karla Šantory!
    30:36 Tomáš KVASNICA - 4:6
     
    30:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tempish jde poprvé v utkání do dvoubrankového vedení. TOMÁŠ KVASNICA dostal nahrávku na pravý mantinel, ačkoliv byl tísněn dvěma protihráči, tak udělal dva kroky a vystřelil. Jeho projektil přesně zapadl k levé tyči! Asistence: Marek Švajný
    27:59 Jan ŠEBESTA - 4:5
     
    27:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAN ŠEBESTA se postavil k trestnému střílení, které proměnil střelou pod břevno!
    27:42 Ondřej SIDUNOV - 4:4
     
    27:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme opět vyrovnáno. Lukáš Hájek krásně nahrál na ONDŘEJE SIDUNOVA, který krásnou kličkou překonal Karla Šantoru. Asistence: Lukáš Hájek.
    24:23 Lukáš LANC - 4:3
     
    24:23
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí tým si bere své vedení zpět. LUKÁŠ LANC si vzal míček na hokejku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Vojtěch Klápa.
     
    19:46
    Velký závar před brankou Vítkovic nekončí gólem. Lebeda mohl završit hattrick, ale proti tomu byl Petr Maláč, jenž podržel svůj tým.
    18:33 Zbyněk STUCHLÍK - 3:3
     
    18:33
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Divoká první třetina pokračuje, když ani tentokrát nevydrželo vedení jednoho z týmu dlouho. Za domácí Vinohrady se prosadil ZBYNĚK STUCHLÍK! Asistence: Jan Fiala.
    17:57 Štěpán KALETA - 2:3
     
    17:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poprvé v utkání se ujímají vedení Vítkovice. Marek Švajný nahrál na ŠTĚPÁNA KALETU, a ten přidává třetí trefu svého celku! Asistence: Marek Švajný.
     
    13:25
    Rostislav Gattnar proběhl do zajímavé šance, když odmítl obránce a běžel sám na Šantoru. Toho sice překonal, ale gólmana Vinohrad zastoupila branková konstrukce!
    07:36 Jiří BESTA - 2:2
     
    07:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V utkání máme opět nerozhodný stav, když Vítkovice udeřily ze standartní situace. Martin Nehera nahrál na levou stranu JIŘÍMU BESTOVI, a ten propálil Šantoru křížem brány! Asistence: Martin Nehera.
    04:21 Jiří LEBEDA - 2:1
     
    04:21
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vyrovnaný stav netrval dlouho, neboť Sokoli si berou vedení zpět. Stejně jak v prvním případě se prosazuje JIŘÍ LEBEDA, který zažívá povedený debut. Asistence: Petr Hartman.
    03:45 Lukáš HÁJEK - 1:1
     
    03:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté z Vítkovic vyrovnávají stav utkání. Marek Matejčík nahrál na LUKÁŠE HÁJKA, který ukázal šikovné ruce a prostřelil gólmana Vinohrad! Asistence: Marek Matejčík.
    02:03 Jiří LEBEDA - 1:0
     
    02:03
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí celek jde do vedení. Špatnou rozehrávku hostů zachytil Petr Hartman, jenž předložil balonek JIŘÍMU LEBEDO, a ten dokázal prostřelit Maláče! Asistence: Petr Hartman.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 3. Lebeda (Hartman), 5. Lebeda (Hartman), 19. Z. Stuchlík (Fiala), 25. Lanc (Klápa), 34. Lebeda (Skřivánek), 59. Skřivánek – 4. Hájek (Matejčík), 8. Besta (Nehera), 18. Kaleta (Švajný), 28. Sidunov (Hájek), 28. Jan Šebesta (t.s.), 31. Kvasnica (Švajný), 50. Hubálek (Delong), 54. Sidunov, 56. Hubálek (Šindler)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (Buchta) – Jelínek, Vnuk, Gold, Lanc, Čuda, O. Stuchlík, Fiala – Paštika, Chládek, Bína – Hartman, Pinkas, Gregor – Skřivánek, Lebeda, Klápa – Z. Stuchlík, Strachota.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Maláč (Jasiok) – Kuczera, Nehera, Hatala, Hubálek, Jan Šebesta – Besta, Kaleta, Choma – Sladký, Gattnar, Sidunov – Šindler, Švajný, Hájek – Delong, Kvasnica, Matejčík – Mirt.

    Rozhodca: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora