Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Boston – NJ Devils 2:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 7:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Islanders 4:1 (kon.) | Columbus – Nashville 3:0 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (1:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – LA Kings 2:3 (2:3 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 1:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
Philadelphia Flyers
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
New York Rangers
cz Piatok 19.02.2021, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Rangers.
    Autorem vítězné branky je ARTĚMIJ PANARIN.
    58:46 Joel FARABEE - 2:2
     
    58:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vyrovnávají stav utkání! Couturierova střela byla sražena mimo bránu, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl Hayese, který následně trefil hůl padajícího Lindgrena a puk se odrazil od betonu Georgijeva a zůstal ležet na brankovišti, kde ho poté dotlačil do brány JOEL FARABEE. Asistence: Kevin Hayes, Sean Couturier.
    48:21 Brendan SMITH - 1:2
     
    48:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí stav utkání na svou stranu! Flyers se nepodařilo dostat puk ze svého obranného pásma, když nakonec Strome poslal kotouč na Harta, jenž jej odrazil přímo k Panarinovi, který trochu naslepo bekhendem poslal puk ihned před bránu, kde byl zcela volný BRENDEN SMITH, který měl před sebou zcela prázdnou bránu, a tak už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Asistence: Artěmi Panarin, Ryan Strome.
    23:28 Colin BLACKWELL - 1:1
     
    23:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York využívá přesilovou hru! Hosté se přeci jen dočkávají využité přesilovky, když Bučněvič nahodil kotouč od modré čáry a před Hartem jej tečoval COLIN BLACKWELL a puk následně zaplul přesně mezi betony Harta. Asistence. Pavel Bučněvič, Bitetto.
    00:59 Nicolas AUBE-KUBEL - 1:0
     
    00:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení, když od modré nahodil kotouč Sanheim a následně před bránou vznikla velká skrumáž, když Hayes vrátil puk před Georgijeva, kde doráželi hned dva domácí hráči a NICOLAS AUBE-KUBEL byl nakonec úspěšný, když se mu podařilo dostat puk těsně za brankovou čáru. Asistence: Michael Raffl, Kevin Hayes.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 1. Aube-Kubel (M. Raffl, K. Hayes), 59. Farabee (K. Hayes, Couturier) – 24. Blackwell (Bučnevič, Bitetto), 49. Br. Smith (Panarin, R. Strome), rozh. náj. Panarin

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Kevin Hayes (PHI)
    0:1   Kaapo Kakko (NYR)
    2. séria:
    1:1   Sean Couturier (PHI)
    1:2   Artemij Panarin (NYR)
    3. séria:
    1:2   James van Riemsdyk (PHI)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Hägg, E. Gustafsson, Morin – J. van Riemsdyk, Couturier, Farabee – M. Raffl, K. Hayes, Aube-Kubel – Bunnaman, Patrick, D. Kaše – Suško, Andreoff.
    New York Rangers: A. Georgijev (Šestorkin) – R. Lindgren, Fox, Br. Smith, J. Johnson, Bitetto, Hájek – R. Strome, Kakko, Bučnevič – Zibanejad, Kreider, Blackwell – Rooney, Lafreniere, Di Giuseppe – B. Howden, Panarin, Lemieux.