Osaka – Williamsová 2:0 (kon.) | Muchová – Bradyová 1:2 (kon.)
koniec
Naomi Osaka
Naomi Osaka (3)
2
6 6  
Serena Williamsová
Serena Williamsová (10)
0
3 4  
cz Štvrtok 18.02.2021, 04:16 • Rod Laver Arena, Melbourne (AUS) • Australian Open - ženy - Australian Open (tvrdý povrch) • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné čtvrteční ráno! Vítám vás při sledování semifinálového utkání ženského Australian Open, u zápasu mezi Naomi Ósakaovou a Serenou Williamsovou.
     
    Naomi Ósakaová je světovou trojkou a trojnásobnou grandslamovou vítězkou. Dva tituly (2018, 2020) vybojovala za mořem, kde opanovala US Open. Před dvěma lety ovládla Australian Open, ve finále porazila v bojovném střetnutí českou tenistku Petru Kvitovou (7:6, 5:7, 6:4). Při loňské obhajobě Japonka vypadla už ve třetím kole, ve dvou setech nestačila na vycházející americkou hvězdičku Gauffovou. Na prvním sezónním grandslamu zatím ztratila rodačka z Čúó-ku set pouze ve třetím kole se Španělskou Muguruzaovou. Na Pavljučenkovou, Garcíaovou, Džabúrovou a Su-wej Sie jí stačily sady dvě.
     
    Serenu Williamsovou netřeba blíže představovat. Zkušená, již devětatřicetiletá americká tenistka ve své bohaté kariéře získala už třiadvacet grandslamových titulů, ten zatím poslední před čtyřmi lety právě zde v Austrálii. Světová jedenáctka loni na Australian Open, stejně jako Ósakaová, vypadla už ve třetím kole, nad její síly byla Číňanka Wang. Letošním ročníkem rodačka z Michiganu prochází ve velkém stylu. Do třech setů šla pouze s poslední době ve skvělé formě hrající Sabalenkovou, kromě Bělorusky si poradila ještě se Siegemundovou, Stojanovićovou, Potapovovou a naposledy se světovou dvojkou Halepovou.
     
    Vzájemné zápasy

    Mnozí odborníci berou souboj mezi Ósakaovou a Williamsovou jako předčasné finále. Mírnou favoritkou je Japonka, která americkou konkurentku porazila v prvních dvou vzájemných zápasech. Ty se odehrály v roce 2018, v Miami a posléze na US Open. V roce 2019 ale v Torontu už zvítězila Serena Williamsová a devětatřicetiletá tenistka o sedmnáct let mladší sokyni udolala i koncem ledna v Austrálii při exhibici.
     
    Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Los vyhrála Naomi Ósakaová, která se rozhodla, že bude začínat na servisu.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    15-0
    První bod střetnutí patří Japonce. Po servisu zahrála forhend do levého rohu, Williamsová vracela ze stejné strany jenom pod pásku.
     
    15-15
    Parádní křižný bekhendový return proti slabému druhému podání Ósakaové, jež zůstala stát na základní čáře.
     
    15-30
    Světová trojka zapisuje premiérovou dvojchybu.
     
    15-40
    Hned na úvod dva brejkboly pro devětatřicetiletou tenistku! Williamsová se ubránila útoku soupeřky z forhendu po lajně, následný úder servírující hráčky skončil v koridoru pro debl.
     
    30-40
    První hrozbu ztráty servisu Ósakaová odvrátila. Bekhendem zaútočila k základní čáře, Američanka pod tlakem přestřelila dvorec.
     
    0:1
    Serena Williamsová zahajuje semifinále brejkem! Hrála soupeřce do bekhendu a to se vyplatilo, poslední úder Japonky zastavila síť.
    0:0; 0:1 - Serena Williamsová
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Serena Williamsová.
     
    0-15
    Serena Williamsová začíná na podání esem.
     
    0-30
    Bekhendová přestřelka znovu pro Američanku. Naomi Ósakaová se zatím nedokáže dostat do ideálního herního tempa, v úvodu hodně chybuje.
     
    0-40
    Po servisu bezchybný bekhend kros a správné rozhodnutí přejít na síť. S volejem si Williamsová hravě poradila a má tři gemboly.
     
    15-40
    Čistá hra se nekoná. Rodačka z Michiganu dostala nepříjemný balónek pod nohy okamžitě z returnu, forhend hraný u těla zastavila páska.
     
    0:2
    Serena Williamsová potvrzuje brejk a vede 2:0. Sledovali jsme jednu z delších výměn, v níž neudržela nervy na uzdě Ósakaová, v mírném předklonu hrála bekhendem pod pásku.
    0:0; 0:2 - Serena Williamsová
     
    15-0
    Obě soupeřky si nyní střílely balónky do bekhendu. Souboj nervů tentokráte vyhrála Japonka, Američanka poslala míček za základní čáru.
     
    30-0
    Přímý bod po servisu na téčko.
     
    30-15
    Serena Williamsová zvládla v plném běhu zahrát fantastický forhendový kros. Tím okamžitě dostala sokyni pod tlak, ta forhendem nedokázala přehodit balónek přes síť.
     
    30-30
    Skóre v gemu je srovnané. Naomi Ósakaová si rozběhla a soupeřku, jenže závěrečný forhend uspěchala a brzy pod odskoku trefila deblový koridor.
     
    30-40
    Rodačka z Čúó-ku druhou dvojchybou posunula sokyni zadarmo ke brejkbolu.
     
    40-40
    Jdeme do shody. Ósakaová si druhý servis pohlídala a byla od úvodních chvil tou aktivnější hráčkou. Obranný forhend Američanky doplachtil za základní lajnu.
     
    A-40
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    1:2
    Naomi Ósakaová odvrátila brejkbol a snižuje na 1:2. Za tvrdým servisem na kříž se Williamsová natahovala marně.
    0:0; 1:2 - Naomi Ósakaová
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Serena Williamsová.
     
    0-15
    Vysoký bekhendový return zapadl do území pro čtyřhru.
     
    15-15
    Opět přišlo podání do bekhendu, s kterým si tentokráte Ósakaová poradila. Ze stejné strany vzápětí selhala Američanka, ta odpálila balónek daleko za základní lajnu.
     
    15-30
    Japonská tenistka chtěla útočit, ale zase hrála balónek až moc brzy po odskoku, ten následně po cestě zavadil o síť.
     
    15-40
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    30-40
    Tohle bylo v podání Japonky o poznání lepší. Při forhendu trpělivě počkala na pohyb soupeřky a napálila balónek do jejího protipohybu.
     
    40-40
    Shoda také při servisu Williamsové! Naomi Ósakaová si rozběhala sokyni a přesnou ruku udržela až do konce rozehry, rodačka z Michiganu chybovala z bekhendu.
     
    40-A
    Fantastický bekhendový return světové trojky po lajně, ale ještě lepší bekhend v záklonu v podání Američanky! Ta trefila odkrytou pravou poloviny, Japonka pak ve velkém předklonu netrefila dvorec.
     
    40-40
    Gem pokračuje. Příliš kratší úder devětatřicetileté protihráčky Naomi Ósakaová využila beze zbytku, forhend proměnila ve vítězný balón.
     
    A-40
    První brejkbol má i rodačka z Čúó-ku. Úder sokyně přizvedla páska, načež přišel tvrdý forhend kros a obranný bekhend Američanky pod pásku.
     
    2:2
    Výhoda brejku je pryč. Serena Williamsová si servisem připravila útočnou pozici, jenže forhendem hrála těsně za základní lajnu.
    0:0; 2:2 - Naomi Ósakaová
     
    0-15
    Po příliš slabém druhém servisu následoval křižný bekhendový return. Naomi Ósakaová pod tlakem poslala míček mimo vymezené území.
     
    0-30
    Serena Williamsová se povzbuzuje, chce rychle získat brejk zpět. Opět si skvěle poradila s returnem, který umístila pod nohy soupeřky, následovala chyba.
     
    15-30
    Páska hrála proti Američance. Její bekhend se odrazil hodně vysoko do vzduchu, načež míček dopadl znovu na její polovinu.
     
    30-30
    Skvělá kombinace úderů Japonky. Zkušenou sokyni rozběhala ze strany na stranu, za forhendem do levého rohu se už jen podívala.
     
    30-40
    Ale jeden brejkbol přeci jen přichází. Returnu Williamsové pomohla na druhou stranu páska, Ósakaová vzápětí hrála forhendem za základní čáru.
     
    40-40
    Bez problémů odvrácený brejkbol. Bekhendový return byl příliš krátký, Rodačka z Čúó-ku vzápětí napálila balónek mimo dosah protihráčky.
     
    A-40
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    40-40
    Pátá hra ještě bude mít své pokračování. S kvalitním returnem k základní čáře si Ósakaová neporadila, prim hrála páska.
     
    A-40
    Bekhendový return doletěl za základní čáru, další gembol.
     
    3:2
    Naomi Ósakaová potvrzuje brejk a poprvé v zápase vede. Williamsová chtěla zaskočit světovou trojku forhendem po lajně, ten i s přispěním pásku vyletěl mimo vymezený prostor.
    0:0; 3:2 - Naomi Ósakaová
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Serena Williamsová.
     
    0-15
    Forhendový return skončil v deblovém koridoru.
     
    15-15
    Serena Williamsová útočila, ale chybovala. Forhend trefila rámem rakety, výsledkem byla nevynucená chyba.
     
    30-15
    Světová trojka se dostala do tempa a sokyni v současné chvíli přehrává. Opět se dostala do výměny a počkala si na zaváhání sokyně.
     
    40-15
    Dva brejkboly pro japonskou hráčku! Ta zaskočila Američanka skvělým bekhendem po lajně, Williamsová zůstala stát na základní lajně.
     
    4:2
    Čtvrtý po sobě jdoucí gem pro rodačku z Čúó-ku! Ta pro změnu zaútočila z forhendu a i v tomto případě se soupeřka za míčkem pouze podívala.
    0:0; 4:2 - Naomi Ósakaová
     
    15-0
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    30-0
    Naomi Ósakaová míří za bezproblémovým potvrzením brejku. Return se jí tentokráte vrátil pod nohy, ale po forhendu už Američanka znovu chybovala.
     
    40-0
    Eso na téčko.
     
    5:2
    Bekhendový return měl k přesnosti daleko. Naomi Ósakaová potvrzuje druhý brejk čistou hrou a je jediný gem od zisku první sady.
    0:0; 5:2 - Naomi Ósakaová
     
    5:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:2
    Konec přestávky, podávat bude Serena Williamsová.
     
    0-15
    Forhendový return vyletěl za základní čáru.
     
    0-30
    Eso na kříž.
     
    15-30
    V delších výměnách ale má navrch Japonka. Williamsová se dostala pod tlak a finální bekhend v záklonu nezvládla poslat na stranu sokyně.
     
    15-40
    Přímý bod po podání ven z kurtu. Dva gemboly.
     
    5:3
    Serena Williamsová dalším přímým bodem snižuje na 3:5, ale za malý moment bude muset zabojovat i na příjmu, pokud chce setrvat v prvním setu.
    0:0; 5:3 - Serena Williamsová
     
    15-0
    Přímý bod po servisu na kříž.
     
    30-0
    Světová trojka je blízko zisku první sady. Forhendový return protihráčky se od pásky odrazil do území pro debl.
     
    30-15
    Rodačka z Čúó-ku trefuje druhou dvojchybu.
     
    40-15
    Tu okamžitě napravuje tvrdým servisem ven z dvorce, který Američanka vrátila za základní čáru. Dva setboly!
     
    6:3
    Úvodní dějství je minulostí! Naomi Ósakaová okamžitě získala tlak na svou stranu a finálním forhendem napálila balónek do protipohybu Williamsové.
    1:0; 6:3 - Naomi Ósakaová
     
    0:0
    Začíná druhý set.
     
    15-0
    Forhendový return Japonky neměl chybu, Serena Williamsová zůstala stát na základní lajně.
     
    15-15
    přichází bleskové vyrovnání. Po servisu ven z dvorce napálila rodačka z Michiganu balónek na opačnou stranu než kudy sokyně běžela.
     
    15-30
    Světová jedenáctka se hecuje. Sice byla pod tlakem, ale Ósakaová neudržela přesnou ruku a křižným forhendem trefila území pro čtyřhru.
     
    30-30
    Ještě to bude boj. Japonská hráčka opět bez problémů získala roli aktivnější tenistky a bekhendem po lajně zapsala vítězný balón.
     
    40-30
    Gembol nebo brejkbol? Platí druhé možnost! Ósakaová zvolila return do bekhendu Američanky a to se ukázalo býti dobrou volbou, přišla nevynucená chyba.
     
    1:0
    Rodačka z Čúó-ku zahajuje druhou sadu brejkem! Po druhém podání zkušenější hráčku rozběhala a tentokráte trefila vítězný úder bekhendem.
    1:0; 1:0 - Naomi Ósakaová
     
    1:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:0
    Konec přestávky, podávat bude Naomi Ósakaová.
     
    15-0
    Naomi Ósakaová hraje ve velké pohodě. Po servisu ven z dvorce hrála z forhendu na stejnou stranu, vzápětí po lajně. Na druhý úder byla Američanka krátká.
     
    30-0
    Bekhendový return doplachtil za základní lajnu.
     
    30-15
    Nyní to bylo od Williamsové o poznání lepší, bekhendový return po lajně neměl chybu. Vítězný balón.
     
    30-30
    Japonka vzápětí zapisuje do statistik třetí dvojchybu.
     
    40-30
    Tu okamžitě kompenzuje esem na téčko.
     
    2:0
    Druhé eso v řadě, tentokráte po dělovce ven z dvorce. Williamsová zůstala jen bezmocně stát, nic jiného jí ani nezbylo.
    1:0; 2:0 - Naomi Ósakaová
     
    15-0
    Skvělá práce Ósakaové. Ta si se soupeřkou hrála od samého počátku výměny, nakonec Američanka přestřelil z bekhendu.
     
    15-15
    Rodačka z Michiganu znovu pod tlakem, nyní si však poradila. Bekhendovou ránu soupeřky totiž nepustila na druhou stranu pásku.
     
    15-30
    Eso na kříž.
     
    15-40
    Vzápětí i přímý bod. Další podání na téčko Ósakaová tečovala jenom rámem rakety.
     
    2:1
    Serena Williamsová snižuje na 1:2 a ještě určitě neřekla poslední slovo. Po kratším bekhendu Japonky se vydala dopředu, ale hrát nemusela, balónek totiž spadl do autu.
    1:0; 2:1 - Serena Williamsová
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Naomi Ósakaová.
     
    15-0
    Přímý bod po podání na kříž.
     
    15-15
    Tvrdý forhendový return pod nohy přinesl kýžené ovoce. Japonka musela zacouvat, ani tak nedokázala poslat forhend přes síť.
     
    30-15
    Serena Williamsová chtěla zaútočit a měla k tomu dobrou příležitost, ale neuspěla. Tvrdou ránu z forhendu nepustila na druhou stranu síť.
     
    40-15
    Japonka sázela údery ze strany na stranu. U jejího forhendu po lajně už byla Williamsová pozdě a v předklonu zase pálila jen pod pásku.
     
    40-30
    Pátá dvojchyba Japonky ještě prodlužuje čtvrtý gem druhého setu.
     
    3:1
    Ale na na dlouho. Vyšší forhend Američanky Naomi Ósakaová potrestala měrou vrchovatou, nechytatelným forhendem po lajně.
    1:0; 3:1 - Naomi Ósakaová
     
    15-0
    Kraťas Japony nebyl dobrý, ale Williamsová si s ním ani tak neporadila. U sítě trestuhodně přestřelila dvorec.
     
    15-15
    A ono to jde, ne že ne! Rodačka z Michiganu si počkala na odskok po vyšším returnu sokyně a nekompromisním forhendem zabila krátkou rozehru.
     
    15-30
    Serena Williamsová si zařvala a najednou začala hrát tak, jak ji známe. Japonku rozběhala a nakonec ji přinutila k zaváhání.
     
    15-40
    Kratší return a bezchybný bekhend do protipohybu světové trojky. Dva gemboly ke snížení stavu.
     
    3:2
    Vítězka třiadvaceti grandslamů ještě zůstává ve hře. Útočný forhend protihráčky skončil v síti, Američanka se drží ve ztrátě jediného brejku.
    1:0; 3:2 - Serena Williamsová
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Naomi Ósakaová.
     
    0-15
    Po delší době se Američanka raduje ze zisku fiftýnu i poté, co se hrála delší výměna. Japonka přestřelila forhendem.
     
    15-15
    Přímý bod po chytrém podání na tělo.
     
    30-15
    Bekhendový return skončil v síti.
     
    40-15
    Třetí přímý bod v řadě, světová trojka si počíná na servisu velmi jistě.
     
    4:2
    Technické podání ven z kurtu nemělo chyby, rodačka z Čúó-ku trefila páté eso a je dva gemy od postupu do finále.
    1:0; 4:2 - Naomi Ósakaová
     
    0-15
    Serena Williamsová si rozběhla a protihráčku a výměnu dotáhla do zdárného konce. Bekhendem po lajně trefil odkrytou levou polovinu.
     
    0-30
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    0-40
    Tři gemboly pro světovou jedenáctku. Tvrdou ránu na kříž Japonka bekhendem poslala jenom do sítě.
     
    15-40
    Čistá hra to nebude. Bekhendový return měl velkou kvalitu, doletěl těsně před základní čáru. Američanka v záklonu chybovala.
     
    4:3
    Naomi Ósakaová zariskovala, ale bekhendovým returnem zaútočila až za základní čáru. Williamsová ale stále zůstává o brejk pozadu, potřebuje prolomit alespoň jeden z nejbližších dvou servisů soupeřky.
    1:0; 4:3 - Serena Williamsová
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Naomi Ósakaová.
     
    0-15
    Forhendový return k základní lajně přinesl kýžené ovoce. Japonská tenistka vzápětí ze stejné strany trefila síť.
     
    0-30
    Šestá dvojchyba světové trojky přibližuje Američanku brejkbolům.
     
    0-40
    No tak pozor. Rodačka z Čúó-ku trefuje druhou dvojchybu v řadě a bude čelit hned třem brejkbolům!
     
    15-40
    První kritický okamžik zvládla Naomi Ósakaová na jedničku. V předklonu a v těžké pozici vykouzlila parádní bekhend do levého rohu, po němž Američanka přestřelila dvorec.
     
    30-40
    Japonka si pomohla servisem a už zbývá odvrátit jediný brejkbol. Na síti měla při forhendu snadnou práci.
     
    4:4
    Jenže proti třetímu brejkbolu Naomi Ósakaová trefila třetí dvojchybu v průběhu jediného gemu, je srovnáno!
    1:0; 4:4 - Serena Williamsová
     
    15-0
    Williamsovou nyní čeká těžký úkol, a sice brejk potvrdit. Nezačíná dobře, za skvělým bekhendem sokyně po lajně se natahovala marně.
     
    30-0
    Fantastická hra Ósakaové. Tu vůbec nerozhodilo, že musela útočit z bekhendu, křižnou dělovkou zapsala další vítězný úder.
     
    40-0
    Třem brejkbolům bude čelit také Williamsová! Ta si první dvojchybu nenačasovala zrovna nejlépe.
     
    5:4
    Světová jedenáctka brejk nepotvrdila, o servis přišla čistou hrou! Naomi Ósakaová trefila třetí vítězný bekhend v gemu a po krátké přestávce půjde podávat na vítězství a postup do finále.
     
    5:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:4
    Konec přestávky, podávat bude Naomi Ósakaová.
     
    15-0
    Sledujeme poslední gem? Světová trojka začíná esem po dělovce ven z dvorce.
     
    30-0
    Vzápětí přidává přímý bod po podání na kříž.
     
    40-0
    Ani forhendový return Williamsové se nevešel do kurtu. Naomi Ósakaová disponuje třemi mečboly!
     
    6:4
    Je konec! Se čtvrtým returnem si Američanka poradila, ale následný bekhend poslala pod pásku. První finalistkou je Naomi Ósakaová.
    2:0; 6:4 - Naomi Ósakaová
     
    Konec zápasu
     
    První finalistkou Australian Open je světová trojka Naomi Ósakaová. Ta si poradila se Serenou Williamsovou, kterou porazila ve dvou setech 6:3 a 6:4.

    Úvod střetnutí vyšel lépe Williamsové, která se rychle dostala do vedení 2:0. Naomi Ósakaová se ale nenechala stavem rozhodit a získala nejbližších pět gemů pro sebe. Američanka posléze snížila na 3:5, ale na returnu neuspěla, soupeřka proměnila hned první ze dvou setbolů.

    Druhý set začal rychlým brejkem, který získala Ósakaová. Ta si jej udržela až do stavu 4:3, kdy ale udělala tři dvojchyby a dovolila protihráčce vyrovnat. Vzápětí ale získala gem na příjmu čistou hrou a bez ztráty fiftýnu zvládla i poslední hru střetnutí, v níž si pomohla kvalitním prvním podáním.

    Naomi Ósakaová zaútočí na obhajobu z roku 2019 proti Karolíně Muchové nebo Jennifer Bradyové. Druhé semifinále začne za pár minut, i k jeho sledování jste srdečně zváni. (05:37:52)

    Milan Huppert

    čas zápasu: 1:12

    2. set: 0:34

    Osaka Williamsová
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    29 62 48 23
    najdlhšia séria získaných bodov
    8 8 5 5
    Setboly
    1 2 0 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    víťazné údery *
    20 12
    nevynútené chyby *
    21 24
    úspešnosť na sieti *
    3 / 3
    100 %
    1 / 2
    50 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:11 0:27 0:27 0:13
    Esá **
    4 6 3 1
    Dvojchyby **
    5 8 1 1
    udržané podania
    4 / 5
    80 %
    8 / 10
    80 %
    5 / 9
    56 %
    3 / 5
    60 %
    Odvrátené brejboly
    2 / 3
    67 %
    5 / 7
    71 %
    0 / 4
    0 %
    0 / 2
    0 %
    body pri vlastnom podaní
    18 / 27
    67 %
    39 / 60
    65 %
    27 / 50
    54 %
    14 / 25
    56 %
    body po 1. podaní *
    23 / 27
    85 %
    15 / 23
    65 %
    body po 2. podaní *
    16 / 33
    48 %
    12 / 27
    44 %
    úspešnosť 1. podania *
    45 %
    46 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    2 / 2
    100 %
    4 / 4
    100 %
    2 / 7
    29 %
    1 / 3
    33 %
    body pri súperovom podaní
    11 / 25
    44 %
    23 / 50
    46 %
    21 / 60
    35 %
    9 / 27
    33 %
    body po príjme 1, podania *
    8 / 23
    35 %
    4 / 27
    15 %
    body po príjme 2. podania *
    14 / 27
    52 %
    9 / 33
    27 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Naomi Osaka
    Štát: Japonsko
    Dátum narodenia: 16.10.1997
    Vek: 26 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 180 cm
    Hmotnosť: 69 kg
    Nasadený: 3

    Serena Williamsová
    Štát: USA
    Dátum narodenia: 26.09.1981
    Vek: 42 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 175 cm
    Hmotnosť: 71 kg
    Nasadený: 10
    Tom Sweeney (Austrálie)