Brémy – Freiburg 0:0 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 2:2 (kon.) | Leverkusen – Mainz 2:2 (kon.)
Stuttgart – Hertha 1:1 (kon.) | Union Berlín – Schalke 0:0 (kon.)
koniec
Bayer Leverkusen
2:2 (1:0)
1. FSV Mainz 05
Sobota 13.02.2021, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Nemecká Bundesliga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Mainz dal gól!
    Neskutočné, hostia sa nakoniec radujú z vyrovnania! Leverkusen mal voľný kop na útočnej polovici, ale iba odovzdal loptu. Z následnej akcie prišiel center, ktorý Bender zrazil iba vedľa seba. Tam bol úplne voľný KEVIN STÖGER, ktorý zamieril nechytateľne k žrdi.
     
    89
    Mainz dal gól!
    Zo štandardky gól nepadol, ale hostia sa presadili krátko nato. Niakhaté vyslal milimetrový lob na ROBERTA GLATZELA, ktorý sa vyhol ofsajdu a objavil sa sám pred gólmanom, ktorého prekonal strelou po zemi.
     
    84
    Bayer Leverkusen dal gól!
    Domáci využili otvorenejšiu obranu a strieľajú druhý gól. PATRIK SCHICK ukázal dobrú rýchlosť, ustál tesný súboj, následne zvolil chladnokrvné zakončenie medzi nohy brankára!
     
    14
    Bayer Leverkusen dal gól!
    Diaby odviedol skvelú prácu na ľavej strane, kde uspel v súboji jeden na jedného. Následne naservíroval loptu do vápna, kde bol LUCAS ALARIO a ten ju z prvej upratal do siete.

    Daniela Mesíková

    Góly: 14. Alario, 84. Schick – 89. Glatzel, 90+2. Stöger

    Karty:   3. Tah (LEV), 13. Wendell (LEV), 67. Tapsoba (LEV), 68. Schick (LEV), 82. Fosu-Mensah (LEV) – 90+4. Stöger (MAI)


    Bayer Leverkusen: Hrádecký (46. Lomb) – Fosu-Mensah, Tah (63. L. Bender), Tapsoba, Wendell – Wirtz, Aránguiz, Demirbay – Bailey (72. Amiri), Alario (63. Schick), Diaby.
    Náhradníci: Lomb – L. Bender, Dragović, Sinkgraven, Frimpong, Amiri, Palacios, Schick, D. Gray.

    1. FSV Mainz 05: Zentner – St. Juste, Bell, Niakhaté – D. da Costa, Barreiro (83. Stöger), Kohr, Latza, Mwene – Onisiwo (78. Glatzel), Ádám Szalai (84. Burkardt).
    Náhradníci: Dahmen – Kilian, Brosinski, Hack, Boëtius, Öztunali, Stöger, Glatzel, Burkardt.