Bologna – Benevento 1:1 (kon.)
koniec
Bologna FC
1:1 (1:0)
Benevento Calcio
cz Piatok 12.02.2021, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara (Bologna, Itálie) • Talianska Seria A • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:8.
    Střely mimo: 4:1.
    Rohy: 8:3.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 17:10. (22:43:30)
     
    Zápas nám tedy končí smírným stavem 1:1. Bologna si dokázala vybracovat "gólovku" už ve druhé minutě zápasu. Na brzkou branku už ale nenavázala. Naopak Benevento využilo zaváhání jinak skvěle chytajícího Skorupského, který pustil míč a dovolil tak Violovi srovnat. Hru hodně ztěžovaly povětrnostní podmínky a místy husté sněžení. Po remíze 1:1 oba celky zůstávají v tabulce v těsné blízkosti. Bologna zatím po neúplném kole na třinácté pozici s 24 body, stejně jako Benevento, které je na pozici čtrnácté, díky horšímu skóre.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Montipò (Benevento Calcio).
     
    90+4
    Palacio nacentroval míč z pokutového území a chtěl ho směrovat na vzdálenější tyč. Místo toho ho ale poslal několik metrů nad branku.
     
    90+3
    Schiattarella vypálil tvrdý projektil ze středu šestnáctky, ovšem jen doprostřed branky, kde si na míči v pohodě smlsnul Skorupski.
     
    90+2
    Bologna si vybojovala v útočné fázi alespoň rohový kop. Ten nakonec ale nezahrála vůbec dobře, jelikož míč jeden z jejich hráčů poslal na hlavu soupeře.
     
    90
    U tohoto poločasu se ještě bude nastavovat pět minutek nad rámec standardní hrací dobry.
     
    89
    Foulon byl přitáhnut za dres a následně postrčen k zemi. Sudí kartama šetří, dneska jich za takové zákroky mohl udělit několik. Neudělí ji však ani nyní.
     
    88
    Depaoli už je zpátky ve hře. Snad se mu tedy nic vážného nestalo, jelikož ta rána, když se hlavou střetl s Vignatem, to byla "brutální" pecka.
     
    87
    Dijks si naběhl k levému růžku velkého vápna a vzal to na sebe. Vyslal zatočenou střelu na vzdálenější tyču, ovšem při kopu uklouzl a tak se míč proplachtil o kus vedle.
     
    86
    Vignato se už z trávníku zvedl a vypadá to, že pokračovat bude bez nutnosti ošetření. To se ale nedá říct o Depaolim, kterého týmové lékaři odvedli do zámezí a museli ho podepírat.
     
    85
    Tvrdá srážka hlavou. Depaoli to napálil zezaadu přímo do jednoho z hráčů Bologně. Oba okamžitě padli k trávníku a drží se za hlavu. Tohle musí být hodně bolestivé.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Emanuel Vignato (Bologna FC).
     
    83
    Sníh Bologni opět znepříjemni přihrávky. Nakonec se ale ve vápně k míči dostal Poli, jenže ho jeměn nasměroval na Montipa. Zen ho nejistým zákrokem vyrazil, ale následně si míč získal do náruče.
     
    81
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Jerdy Schouten, přichází Rodrigo Palacio.
     
    79
    Nyní sníh na hřišti znemožnil finální přihrávku hostů, po které by se dostali už do velmi dobrého postavení. Následně ale opět díky sněhu na hřišti Benevento míč obdrželo.
     
    78
    Hostující tým měl k dispozici volný přímý kop. Ten ale neskončil nějakým úspěchem. Po odrazu míče ze skrumáže hráčů ho sice opět získalo Benevento, ale už se nepropracovalo k brance.
     
    77
    Na trávníku hustě sněží a hráči padají k zemi i sami. Nyní se málem zranil domácí Danilo, který podklouzil při rozehrávce z velkého vápna.

    Jiří Polášek

    Góly: 2. N. Sansone (Barrow) – 60. Viola (Glik)

    Karty:   4. Domínguez (BLG), 64. R. Soriano (BLG), 84. Vignato (BLG) – 64. Schiattarella (BNT), 90+5. Montipò (BNT)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:10.
    Bologna FC: Skorupski – Tomijasu, Danilo, Soumaoro, Dijks – Domínguez (54. A. Poli), J. Schouten (81. Palacio) – Skov Olsen (74. Orsolini), R. Soriano, N. Sansone (72. Vignato) – Barrow.
    Náhradníci: A. Da Costa, Ravaglia – Antov, Baldursson, De Silvestri, Hickey, Juwara, M'Baye, Orsolini, Palacio, A. Poli, Vignato.

    Benevento Calcio: Montipò – Depaoli, Tuia, Glik, Barba (76. Foulon) – Viola, Schiattarella, P. Hetemaj – Falqué (72. Sau), Caprari (72. R. Insigne) – Lapadula.
    Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Caldirola, Bryan Dabo, Di Serio, Foulon, R. Insigne, Moncini, Pastina, Sau, Tello, Gaich.

    Rozhodca: D. Ghersini (Itálie)