Auxerre – Marseille 0:2 (kon.) | Bordeaux – Toulouse 0:2 (kon.) | Grenoble – Monaco 0:1 (kon.)
Nantes – Lens 2:4 (kon.) | Štrasburg – Montpellier 0:2 (kon.) | Amiens – Metz 1:2 (kon.)
Brest – Rodez 2:1 (kon.) | Nîmes – Nice 1:3 (kon.) | Dijon – Lille 0:1 (kon.)
Caen – Paríž 0:1 (kon.)
koniec
Nîmes Olympique
1:3 (1:2)
OGC Nice
cz Streda 10.02.2021, 17:00 • Stade des Costières, Nîmes • Francúzsky pohár • 1/32 finále
Predzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Nice byli od úvodní minuty lepším týmem, a přestože Haris Duljević odpověděl na úvodní dvě trefy z kopačky Ronyho Lopese, domácím se pak vyrovnat nepodařilo a naopak ještě inkasovali. Hrdinou se stal bývalý hráč Manchesteru City a Nice postupuje. Konečný výsledek. Nimes Olympique 1 OGC Nice 3. (18:50:20)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hassane Kamara si naběhl na míč na levé straně šestnáctky a ostrou ránou mířil pod břevno, Amjhad Nazih ho ale volejbalovým zákrokem vychytal! Nebýt jeho, konal by se dnes debakl.
     
    90+1
    Domácí vyrazili těsně před nastaveným časem do nebezpečného útoku dva na jednoho a poté dva na dva, zhatila ho ale nepřesná finální přihrávka. Škoda.
     
    90
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    89
    Nimes využil přetaženého centru z levého křídla a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která minula přední pravou tyč. Benitez situaci kontroloval.
     
    87
    Fotbalisté Nice předvedli parádní pressing a vypadalo to na rychlý protiútok, jenže Nimes se včas vrátilo a střela hostů z dálky zamířila vysoko nad branku.
     
    85
    Hassane Kamara mohl podruhé skórovat, když si na hranici šestnáctky navedl míč na pravačku, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený brankář Nimes Amjhad Nazih!
     
    84
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Rony Lopes, přichází Khephren Thuram.
    82. Pierre LEES-MELOU - 1:3
     
    82
    Nice právě vstřelilo branku!
    Nice předvedlo v pokutovém území úchvatnou kombinační akci na jeden dotek a PIERRE LEES-MELOU skóroval z blízkosti do prázdné brány!
     
    81
    Obrana Nice působila hodně laxním dojmem a Nimes toho mohl využít na levém křídle, následný centr od postranní čáry ale zamířil do území, kde nebyl nikdo.
     
    79
    Nice chtělo přenést hru nádherným diagonálním kolmým pasem na Ronyho Lopese, jenže bývalý hráč Manchesteru City na pravém křídle míč nezpracoval.
     
    77
    Domácí Nimes už na nic nečeká a jsme svědky hodně otevřeného fotbalu, během něhož se hra přelévá od jedné šestnáctky ke druhé. Hosté z Nice drží náskok.
     
    75
    Střídající Hassane Kamara dostal nádhernou kolmou přihrávku do šestnáctky, jenže ze značky pro penaltu zamířil vedle pravé tyče!
     
    71
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Alexis Trouillet, přichází Hassane Kamara.
     
    69
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Nolan Roux, přichází Mahamadou Doucouré.
     
    68
    Nimes byl hodně blízko vyrovnávacího gólu, střela z hranice šestnáctky ale olízla vzdálenější levou spojnici tyče a břevna a míč skončil mimo!
     
    67
    Karim Aribi využil fantastické práce Gaetana Paquieze a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, jeho pokus z otočky ale skončil pouze u brankáře Beniteze.

    Tomáš Reiner

    Góly: 37. Duljević – 13. Lopes, 29. Lopes, 82. Lees-Melou


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:13.
    Nîmes Olympique: Nahiz – Burner, Paquiez, Guessoum, Euda, Fomba, Eliasson (34. Aribi), Buades, Roux (69. Doucouré), Duljević, Ahlinvi.
    Náhradníci: Reynet – Martinez, Miguel, Benrahou, Aribi, Majouga.

    OGC Nice: Benitez – Pelmard, Bambu, Saliba (62. Todibo), Nsoki, Trouillet (71. Kamara), Schneiderlin, Lees-Melou (C), Rony Lopes (84. Thuram), Ndoye, Gouiri (63. Maolida).
    Náhradníci: Cardinale – Daniliuc, Todibo, Kamara, Thuram, Myziane, Sellouki.

    Rozhodca: Amaury Delerue