NY Rangers – NY Islanders 0:2 (kon.) | Ottawa – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Vancouver 3:1 (kon.)
Columbus – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Tampa Bay 1:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
Ottawa Senators
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Edmonton Oilers
cz Utorok 09.02.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Josh ARCHIBALD - 1:3
     
    58:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je asi hotovo! Connor McDavid získal u levého mantinelu puk, vyvezl ho do středního pásma a tam nechal vyniknout spoluhráče JOSHE ARCHIBALDA, který trefil opuštěnou branku Senátorů – 1:3. Asistence: Connor McDavid.
    46:09 Tyler ENNIS - 1:2
     
    46:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! William Lagesson rozehrál na TYLERA ENNISE, který se rozjel směrem k brance soupeře z levého křídla. Cestou si naznačením položil bránícího Tierneyho a z kruhu pro vhazování zamířil k bližší tyčce – 1:2. Asistence: William Lagesson a Leon Draisaitl.
    35:11 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    35:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté utahovali šrouby a zaslouženě vyrovnali! Dominik Kahun bojoval o puk mezi kruhy. Nakonec ho dokázal posunout doprava, kde byl zcela volný LEON DRAISAITL a ten trefil prostor mezi tělem a levou rukou brankáře Murrayho. Asistence: Dominik Kahun.
    25:33 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    25:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se na začátku této třetiny spíše bránili, ale nakonec skórují oni! Brady Tkachuk prohodil kotouč takovou žabičkou za obranu JEVGENIJOVI DADONOVOVI, který byl v samostatném úniku sice tísněn Adamem Larssonem, přesto dokázal s přispěním hole protihráče bekhendem zakončit do pravého horního růžku Smithovy branky. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 26. Dadonov – 36. Draisaitl (Kahun), 47. Ennis (Lagesson, Draisaitl), 59. J. Archibald (McDavid)


    Ottawa Senators: M. Murray (M. Högberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Reilly, Gudbranson (A), Brännström – Dadonov, Norris, B. Tkachuk (A) – Batherson, White, N. Paul – Co. Brown, Tierney, Stützle – Watson, Stepan, Galchenyuk.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Barrie, Nurse, A. Larsson (A), Lagesson, Bouchard, K. Russell – Puljujärvi, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Yamamoto, Draisaitl, Kahun – Kassian, Turris, Neal – J. Archibald, Ennis, Khaira.

    Rozhodca: Furlatt, Skilliter – Barton, Cormier