Poslední den fotbalových přestupů v ČR (kon.)
koniec udalosti
Poslední den fotbalových přestupů v ČR

cz Pondelok 08.02.2021, 12:00Futbalové udalosti
     
    20:28
    Do Mladé Boleslavi se po pěti letech vrací Jiří Skalák! Český záložník zkoušel štěstí na ostrovech, zahrál si v Brightonu a Milwallu. Letos osmadvacetiletý fotbalista nedostával na hřišti příliš prostoru a tak se rozhodl vrátit domů. (20:30:09)
     
    19:21
    Brněnská Zbrojovka posiluje druholigové kluby z Moravy. Do Blanska míří na hostování Claude Lhotecký, na přestup pak Marek Mach, ve smlouvě ale je zahrnuta možnost zpětného odkupu. Do Líšně pak poslala na hostování útočníka Martina Zikla.
     
    17:39
    Posilu hlásí ševci ze Zlína. S blížím se koncem přestupového okna se dohodli půlročním hostování s útočníkem Romanem Potočným, který ještě o víkendu odehrál poločas za Baník v utkání proti Českým Budějovicím.
     
    17:24
    Lukáš Hušek se na hostování v Pardubicích neprosadil a tak Sparta, odkud obránce u nováčka nejvyšší soutěže hostoval, zareagovala. Dvacetiletého hráče poslala na zbytek sezóny do druholigového Žižkova.
    Hostování Mihalíka v Olomouci je oficiální
     
    17:06
    Karviná ulovila estonského reprezentanta. Její novou posilou se stává čtyřiadvacetiletý Vlasij Sinkavskij, jenž nastupuje na pozici útočníka. Podepsal jedno a půl roční smlouvu s opcí.
     
    17:01
    Baník posílá na hostování další na hostování další tři hráče širšího kádru. Jedná se o Lukáše Ciencalu (Třinec), Romana Holiše (Táborsko) a Františka Chmiela (Blansko).
     
    16:59
    Sigma si pojistila Martina Hálu. Ten v olomouckém dresu kroutí už svou šestou sezónu, nový kontrakt má platnost do června příštího roku.
     
    16:55
    Žádné změny se již nechystají v Opavě. Mužstvo ze Slezska se ještě pokusilo dohodnout s Ondřejem Zahustelem a Michalem Fukalou, strany ale nenašly společnou řeč.
     
    16:52
    Na sever Čech přichází talentovaný dvacetiletý Francouz Adama Diamé. Útočníka, který v letošní sezóně vstřelil za Vlašim v sedmi zápasech dva góly, si vyhlédl Liberec.
     
    16:44
    Přestup na trase Česko – Lotyšsko evidujeme v Karviné. Ukrajinský mladík Ivan Želizko se v Karviné neprosadil, štěstí zkusí ve Valmieře.
     
    16:37
    Ve hře bylo hostování Jana Jurošky ve Zlíně. Sedmadvacetiletý hráč chce ale po zranění zabojovat o místo v Baníku.
     
    16:30
    Po sezóně v Baníku se Nigérijec Muhamed Tijani vrací do Třince. Za ostravský klub letos nastoupil do jedenácti utkání, vstřelil jeden ligový gól. Trvalé místo v základní sestavě si ale vybojovat nedokázal.
     
    16:27
    Druhou ligu okusí Tomáš Kepl. Hráč Plzně v letošní sezóně nenastoupil za "áčko" ani jednou, připsal si osm startů za rezervu. Na hostování bez opce putuje do Blanska.
     
    16:20
    Olomoucká Sigma je blízko hostování slovenského útočníka Jaroslava Mihálika, který momentálně působí v polské Lechii. Šestadvacetiletý fotbalista by se do české nejvyšší soutěže vrátil po čtyřech letech, dvě sezóny strávil ve Slavii. Další posilou Hanáků by se měl stát Patrik Slaměna ze Zlína, naopak Michal Reichl pomůže druholigovému Hradci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Milan Huppert