Mike Rodriguez - Danilo Marques Víťaz: Danilo Marques (kon.) | Cody Stamann - Askar Askar (zruš.)
Diego Ferreira - Beneil Dariush Víťaz: Beneil Dariush (kon.) | Alexandre Pantoja - Manel Kape Víťaz: Alexandre Patoja (kon.)
Marion Reneauová - Macy Chiassonová Vítěz: Guida (kon.) | Cory Sandhagen - Frankie Edgar Víťaz: Cory Sandhagen (kon.)
Alistair Overeem - Alexander Volkov Víťaz: Alexander Volkov (kon.)
zrušené
Cody Stamann - Askar Askar

cz Nedeľa 07.02.2021, 02:30UFC
Predzápasové kurzy
Videoprenos
     
    Askar Askar bohužel neprošel lékařskou prohlídkou, tím pádem se jeho premiéra v UFC odkládá a na hlavní kartu na poslední chvíli přibyl zápas polotěžké váhy Mike Rodriguez vs. Danilo Marques, který byl původně pouze na prelims. (01:50:20)
     
    PREVIEW
    Příjemné ráno všem příznivcům UFC. Nejslavnější bojová organizace světa se poprvé v tomto roce přesouvá na americkou půdu. Po trojici atraktivních turnajů v Abú Zabí uvidíme šest zápasů na hlavní kartě UFC Fight Night: Overeem vs. Volkov. Dnešní událost se bude konat v Las Vegas.

    Druhé utkání patří pérové divizi. Debutující naději Askara Askara v oktagonu nečeká snadná zkouška. Cody Stamman sice od září 2018 nezaznamenal zrovna oslnivé skóre, ovšem stále se drží v první patnáctce a zapomínat se nesmí ani na jeho 19 vítězství. Pouze jednou prohrál před limitem. Jeho šestadvacetiletý sok má ovšem působivou statistiku 11-1, přesto zůstává nejvýraznějším outsiderem tohoto večera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:30.

    Patrik Czepiec