Toronto – Vancouver 5:1 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Edmonton 6:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 4:7 (kon.) | Vegas – LA Kings 4:3 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Florida – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – Carolina 5:6 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Nedeľa 07.02.2021, 21:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:56 Alex DEBRINCAT - 1:2
     
    62:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté v prodloužení vítězí! ALEX DEBRINCAT nahrál doleva Patrickovi Kaneovi a zamířil před branku. Kane mu tam kotouč vrátil a DeBrincat pohotovou tečí těsně před Oettingerem rozhodl – 1:2. Asistence: Patrick Kane.
     
    61:33
    Klingberg poslal do šance Jamieho Benna, který střílel mezi betony, ovšem Subban mu tam místo nenechal! Poté přišlo další zakončení Benna a tentokrát zaúřadovala lapačka brankáře Chicaga!
     
    56:05
    Po nahození od modré čáry se puk dostal k Piusovi Suterovi, který z ostrého úhlu netrefil odkrytou branku!
     
    54:20
    Alex DeBrincat přišel o hokejku a nebylo to vlastní vinou. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Jason Dickinson.
     
    50:29
    Patrick Kane se zjevil sám v předbrankovém prostoru. Dallas však podržel brankář Oettinger!
    49:31 Jason ROBERTSON - 1:1
     
    49:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají až při hře v klasickém počtu hráčů! Od modré čáry vypálil Miro Heiskanen. Subban puk neudržel v lapačce a gumový předmět se odrazil za jeho záda od JASONA ROBERTSONA, který se tak raduje ze svého premiérového zásahu v NHL – 1:1. Asistence: Miro Heiskanen a Radek Faksa.
     
    47:26
    Mattias Janmark fauloval při forčekinku za brankou soupeře. Vyloučen je za podrážení a po reklamní přestávce si tak Dallas zahraje přesilovku.
     
    43:10
    Janmark mohl střílet z levého kruhu. Místo toho ale zavezl puk za branku, kde ho předal Kaneovi a ten nahrál na osu kluziště Connorovi Murphymu. Jeho bomba sundala Oettingerovi masku z hlavy a hra tedy musela být přerušena! Brankář Dallasu je naštěstí v pořádku.
    41:33 Gurjanov střílel už na prázdnou branku. Fantasticky však zasáhl Subban.
     
    41:33
    Tohle byl zákrok večera! Po křížné nahrávce Roopeho Hintze střílel z pravého kruhu do odkryté branky Denis Gurjanov. Malcolm Subban se ale roztáhl, jako by byl z gumy a levým betonem zabránil prakticky jistému gólu!
     
    38:13
    Domácí dělily centimetry od vyrovnání! Miro Heiskanen dostal puk na osu, ještě si vylepšil pozici a vypálil do horní tyčky, odkud se kotouč odrazil do Subbana a zůstal ležet v brankovišti za ním! Následně ho rukavicí odhodil do rohu Connor Murphy.
    32:29 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    32:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo ze strany hostí výborně sehrané! Patrick Kane nahrál Dylanovi Stromeovi, jenž na sebe natáhl brankáře Oettingera a nahrál na vzdálenější tyčku ALEXOVI DEBRINCATOVI, jemuž stačilo trefit odkrytou branku. Asistence: Dylan Strome a Patrick Kane.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Justin Dowling – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:46
    Denis Gurjanov najížděl sám na branku Chicaga. Byl ale přeci jen tísněn a tak musel volit jednoduchou střelu, kterou si Subban pohlídal!
     
    23:10
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Benn – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Nikita Zadorov – 5 min., bitka).
     
    23:10
    Bitka mezi Jamiem Bennem a Nikitou Zadorovem! Domácí kapitán trefil několik úderů na obličej Rusa a na body tedy rozhodně vyhrál!
     
    19:58
    Ještě je tu vyloučení na hostující straně. Carl Söderberg vyfasoval trest za podrážení.
     
    17:54
    Duncan Keith střílel od modré čáry. Oettinger puk neudržel a k dorážce se dostal Andrew Shaw, jenž ve velké šanci trefil jen levý beton gólmana Stars!
     
    16:45
    Andrew Cogliano to při forčekinku přehnal. Za hostující brankou podrazil de Haana a půjde na trestnou lavici. Po reklamní pauze uvidíme přesilovku Blackhawks.
     
    15:02
    Obrovská šance Dallasu! Domácí rozebrali obranu soupeře. Po Dowlingově finální přihrávce zakončoval před brankou volný Jason Robertson. Subban ale stačil zasáhnout levým betonem a volný puk odpálil do bezpečí Nikita Zadorov.
     
    11:05
    Až teď. Za nedovolené bránění je potrestán hostující Connor Murphy. Přesilová hra pro Dallas.
     
    06:20
    Jason Dickinson podrazil v útočném pásmu Kurasheva. Po reklamní přestávce uvidíme přesilovku Blackhawks.
     
    04:44
    Domácí obránce Joel Hanley udělal velkou chybu! Nechal se obrat o kotouč Brandonem Hagelem, který najížděl sám na branku Dallasu. Zkusil zakončení mezi betony, který však Jake Oettinger pokryl!
    04:11 Gól hostujícího DeBrincata nebyl uznán kvůli vysoké holi.
     
    04:11
    Tenhle gól Chicaga nejspíše platit nebude! Střelu Alexe DeBrincata vyrazil Oettinger levým ramenem nad sebe a DeBrincat puk ze vzduchu doklepl za jeho záda. Jeden z rozhodčích ale hned ukazoval, že se jednalo o hru vysokou holí. Ještě však proběhne kontrola u videa...

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 50. Robertson (Heiskanen, Faksa) – 33. DeBrincat (D. Strome, P. Kane), 63. DeBrincat (P. Kane)


    Dallas Stars: Oettinger (Bow) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Hanley – Dellandrea, Pavelski, Ja. Benn (C) – Gurianov, Hintz, Dickinson – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Robertson, Dowling, Kero.
    Chicago Blackhawks: M. Subban (Delia) – C. Murphy, de Haan, Mitchell, Keith (A), Beaudin, Zadorov – P. Kane (A), Kurashev, Janmark – D. Kubalík, D. Strome, DeBrincat – A. Shaw (A), Söderberg, Hagel – Suter, Kämpf, Highmore.

    Rozhodca: Hanson, Brenk – Smith, Flemington

    Diváci: 4203