Zlaté Moravce – Trnava 2:4 (kon.) | Pohronie – Nitra 3:1 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:4 (2:3)
FC Spartak Trnava
Sobota 06.02.2021, 14:00 • ViOn Zlaté Moravce • Niké liga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    48
    Trnava dala gól!
    K exekúcii pokutového kopu sa postavil skúsený FILIP TWARDZIK. Loptu poslal do pravej strany, Chovan na vybral do ľava, Trnava vedie už 4:2!
     
    45+1
    Trnava dala gól!
    Obrovská chyba domácej obrany, trojica hráčov Trnavy sa rútila na Chovana. Z pravej strany zobral na seba zodpovednosť YUSUF BAMIDELE ISA a obstrelil brankára domáceho tímu!
     
    37
    Trnava dala gól!
    Peter Kolesár z pravej hranice šestnástky našiel ideálnym centrom MARTINA BUKATU, ktorý hlavičkou k pravej tyči pridáva svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    30
    Zlaté Moravce dali gól!
    Martin Tóth našiel prihrávkou Filipa Balaja, ktorý loptu predĺžil na ALEXANDROSA KYZIRIDISA, ktorý krížnou strelou nedal Rusovovi šancu na úspešný zákrok!
     
    25
    Trnava dala gól!
    Saymon Cabral sa však tentoraz na pravej strane obtočil okolo Chrena, perfektným centrom našiel MARTINA BUKATU v šestnástke domácich a ten loptu pohodlne usmernil k pravej tyči Chovanovej bránky!
     
    12
    Zlaté Moravce dali gól!
    Parádna akcia domáceho tímu, dlhý center za obranu hostí našiel DÁVIDA HRNČÁRA, ktorý obstrelil Rusova a pridáva svoj šiesty gól v aktuálnej sezóne!

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Hrnčár (Ďubek), 30. Kyziridis (Balaj) – 25. Bukata (Saymon), 37. Bukata (Kolesár), 45+1. Bamidele Isa, 48. Twardzik (pen.)

    Karty:   18. Balaj (ZMO), 40. Menich (ZMO), 48. Chren (ZMO), 74. Ďubek (ZMO), 87. Duga (ZMO) – 74. Rusov (TRN), 78. Nsumoh (TRN), 87. Kolesár (TRN)   90+1. Balaj (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Tóth, Menich, Chren – Duga, Grozdanovski (71. Kovaľ) – Hrnčár, Ďubek (C), Kyziridis – Balaj.
    Náhradníci: Lukáč – Čonka, Moško, Haspra, Orávik, Kovaľ, Šmatlák.

    FC Spartak Trnava: Rusov (C) – Turňa, Grič, Twardzik, Koštrna – Benovič (82. Kóša), Kolesár (87. Iglesias), Bukata (70. Vlasko), Saymon – Bamidele Isa, Olejník (70. Nsumoh).
    Náhradníci: Takáč – Tsaousis, Tumma, Iglesias, Vlasko, Kóša, Nsumoh.

    Rozhodca: Ziemba – Poláček, Hrmo