Bergamo – Turín 3:3 (kon.) | Sassuolo – Spezia 1:2 (kon.) | Juventus – AS Rím 2:0 (kon.)
CFC Janov – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
1:2 (1:1)
Spezia Calcio
cz Sobota 06.02.2021, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Talianska Seria A • 21. kolo
Predzápasové kurzy
    78. Emmanuel GYASI - 1:2
     
    78
    Spezia právě vstřelila branku!
    Spezia totálně šokuje favorizovaného soupeře a šahá po třech bodech! Centr od rohového praporku si našel Ardian Ismajli, který sice zakončoval dost dobře, ale gól by to nejspíš nebyl. Do zakončení však sáhl EMMANUEL GYASI, který srazil míč mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Ardian Ismajli.
    39. Martin ERLIĆ - 1:1
     
    39
    Spezia právě vstřelila branku!
    Hosté ještě před přestávkou srovnávají krok! To dokázala díky rohovému kopu, ze kterého přišel přesný centr na zadní tyč, kde se nacházel MARTIN ERLIĆ, který se i přes dva protihráče dostal k zakončení, které skončilo na tyčce a následně už v síti. Asistence: Simone Bastoni.
    25. Francesco CAPUTO - 1:0
     
    25
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí rozhodně nedominují, ale i přesto se dostávají do vedení! Nyní se jim opravdu povedlo založení útočné akce, klíčovou přihrávku tak měl na svědomí Pedro Obiang, který poslal do úniku FRANCESCA CAPUTA, jenž svou příležitost využil a zakončil přesně k pravé tyči. Asistence: Pedro Obiang.

    Lukáš Mihal

    Góly: 25. Caputo (Obiang) – 39. Erlić (Bastoni), 78. E. Gyasi (Ismajli)

    Karty:   79. Locatelli (SAS), 85. G. M. Ferrari (SAS) – 31. Bastoni (SPZ), 69. Erlić (SPZ), 90+1. Vignali (SPZ)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:14.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli (C) – Müldür, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang (82. Magnanelli), Locatelli – Traorè (64. Defrel), Djuričić (64. D. Berardi), Boga (40. Haraslín, 82. Raspadori) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Peluso, Raspadori, Chiricheş, D. Berardi, Magnanelli, Defrel, K. Ayhan, Haraslín, Kiriakopoulos, Oddei, Toljan.

    Spezia Calcio: Provedel – Vignali, Terzi (C) (53. Ismajli), Erlić, Bastoni – Sena (90. Acampora), M. Ricci, Maggiore (90. Chabot) – D. Verde (64. Farias), Agudelo, E. Gyasi.
    Náhradníci: Krapikas, Zoet – Agoumé, Farias, Acampora, Ramos, Dell'Orco, Marchizza, Chabot, Ismajli, Estevez, Galabinov.

    Rozhodca: Sacchi – Fiore, Bercigli