NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Dallas Stars
cz Piatok 05.02.2021, 01:07 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:01 Jamie BENN - 4:3
     
    51:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dotahují na rozdíl jedné branky! Když několik hráčů bojuje o puk na jednom místě, obvykle se jiný plejer číhající před brankou směje. A tak se to stalo i nyní. Po přetahované u mantinelu v útočném pásmu dal Radulov puk před branku, kde byl Werenskim nehlídaný JAMIE BENN. Forvard Dallasu navedl puk na bekhend a před Korpisalem jej zasunul mezi jeho betony. Radulov má tak zápis i u třetí branky svého týmu, nyní asistoval.
    43:42 Cam ATKINSON - 4:2
     
    43:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Uvidíme, zda si CAM ATKINSON tento puk schová či nikoliv. Druhý gól v sezoně sice není ničím, nad čím by kanonýr Blue Jackets mohl plesat. Ovšem když na kolmici Bjorkstranda do předbrankového prostoru nasměřoval hokejku na bekhend a trefil se mezi betony Chudobina, tak zaznamenal svůj 200. gól v základní části NHL (dalších deset jich přidal v play-off). Blue Jackets se tak podruhé vrací na dvoubrankový náskok. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Jack Roslovic.
    37:42 Alexandr RADULOV - 3:2
     
    37:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Patrik Laine neuspěl v útočném pásmu kličkou proti Dickinsonovi a Alex Radulov šel po jeho přihrávce hned do protiútoku. Najel si z pravé strany přes modrou a z kruhu našel na druhé straně Heiskanena. Fin neotálel, vrátil ALEXANDRU RADULOVOVI kotouč před branku a ten se trefil pod betony natahujícího se Korpisala do sítě. Asistence: Miro Heiskanen, Jason Dickinson.
    27:50 Patrik LAINE - 3:1
     
    27:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ačkoliv kombinace první formace Columbusu nevypadala úplně pohledně, nakonec se domácím nejenže podařilo projít do útočného pásma, ale i skórovat. Domi nahodil na pravý kruh kotouč, který kolem Radka Faksy proskákal k PATRIKU LAINEMU. Finský forvard by sice zády k brance, ale to mu nevadilo, aby zakončil bekhendem a trefil se mezi pravý beton a vyrážečku Chudobina do sítě. Asistence: Max Domi, Alexandre Texier.
    21:28 Roope HINTZ - 2:1
     
    21:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vyloučení Maxe Domiho přichází Blue Jackets draho. Denis Gurjanov naservíroval svižnou přihrávku před branku, kde do dráhy letu puku nastrčil hokejku ROOPE HINTZ. Rodák z Tampere byl úspěšný a v minisouboji překonal svého finského krajana, když usměrnil kotouč k jeho pravé tyči. Asistence: Denis Gurjanov, Alexandr Radulov.
    16:59 Jack ROSLOVIC - 2:0
     
    16:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Aktivita Zacha Werenskiho přináší zasloužené ovoce. Budoucí obranná hvězda NHL totiž nyní udělala celou akci. Werenski nejprve zkusil střelu z levého kruhu, poté si dojel puk a zakončoval z předbrankového prostoru. V obou případech měl navrch Chudobin. Tak to osmý výběr draftu 2015 zkusil jinak. Od mantinelu přihrál mezi kruhy pro Robinsona, ten bleskově sklepl puk na JACKA ROSLOVICE a útočník Blue Jackets střelou kolem hlavy Chudobina pod horní tyč trefil svůj první gól v této sezoně. Asistence: Eric Robinson, Zach Werenski.
    02:23 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    02:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide Areně o sobě poprvé dává vědět! Zach Werenski z vlastního pásma poslal kotouč na Jonese, jenž ho lehce sklepl k Michailu Grigorenkovi. Ten na středu útočného pásma bekhendem našel OLIVERA BJORKSTRANDA. Dánský forvard obkroužil branku a z poměrně většího úhlu z pravého kruhu vystřelil, čímž dokonale překvapil Antona Chudobina na jeho bližší tyči. Asistence: Michail Grigorenko, Seth Jones.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 3. Bjorkstrand (Grigorenko, S. Jones), 17. Roslovic (Robinson, Werenski), 28. Laine (Domi, Texier), 44. Atkinson (Bjorkstrand, Roslovic) – 22. Hintz (Gurianov, Radulov), 38. Radulov (Heiskanen, Dickinson), 52. Ja. Benn (Radulov)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kivlenieks) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Laine, Domi, Texier – Bjorkstrand, Riley Nash, Grigorenko – N. Foligno (C), M. Koivu, Jenner (A) – Atkinson (A), Roslovic, Robinson.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Hanley – Ja. Benn (C), Pavelski, Radulov – Gurianov, Hintz, Dickinson – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Caamano, Robertson, L'Esperance.

    Rozhodca: Brandon Blandina, Francis Charron – Travis Toomey, Shandor Alphonso