Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Red Star Kunlun – Helsinki 1:2 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – S.Moskva 5:2 (kon.) | Viťaz – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Traktor Čeljabinsk
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
Amur Chabarovsk
cz Piatok 05.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Traktor Čeljabinsk.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ SEDLÁK.
    Lukáš SEDLÁK
     
    5. séria
    2:1
    Parádní nájezd v podání Lukáše Sedláka! Český útočník si položil gólmana forhendovou blafákem, načež mu poslal touš mezi betony.
    Vitalij KRAVCOV
     
    3. séria
    1:1
    Je vyrovnáno! Kličky jsme se nedočkali ani v podání Vitalije Kravcova, což ale zejména domácím fanouškům určitě nevadilo, neboť Alikina prostřelil mezi betony.
    Valentin PJANOV
     
    1. séria
    0:1
    Valentin Pjanov byl o poznání přesnější. Ani on nešel do žádné kličky, ale vypálil zápěstím do levé šibenice.
     
    63:08
    Domácí mužstvo udělalo velkou chybu při střídání, na led poslalo čtyři hokejisty. Rozhodčí si této skutečnosti všimli a Traktor trestají. Týmový prohřešek jde odsedět Iljin.
    59:58 Lawrence PILUT - 2:2
     
    59:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Zápas půjde do prodloužení! LAWRENCE PILUT musel střílet a bránící hráči to moc dobře věděli, přesto nedokázali zabránit svižné střele zápěstím, která skončila v levé šibenici. Asistence: Tomáš Hyka a Vitalij Kravcov.
     
    58:48
    Hráči v černých dresech pokračují v kombinaci v útočné třetině. Domácí stratég Gatijatulin dává Fedotovovi pokyn, domácí hrají v šesti!
     
    57:59
    Amur dlouho v plném počtu nepobyl! Kolegu z obrany Mašína nahrazuje na lavici hanby Jurije Sergijenka, ten je pro změnu poslán ze hry za nedovolené bránění.
     
    55:15
    Teď, nebo nikdy! Čeljabinsk má velkou šanci na vyrovnání. Dominik Mašín ve vlastním obranném pásmu podrazil Vitalije Kravcova a bez dohadů odjíždí na trestnou lavici.
     
    40:27
    Komplikace pro Čeljabinsk. V útočném pásmu fauloval Alexej Byvalcev, který zahákoval Zohornu, snažícího se ujet do brejku.
     
    37:42
    Výsledkem drtivého tlaku je vyloučení Denise Golubeva. Autor druhého gólu Amuru si může odpočinout, ale na trestné lavici. Dvě minuty za podrážení.
     
    28:11
    První přesilovka čeká na Chabarovsk. Vyloučeným hokejistou na domácí straně je Daniil Iljin, i v tomto případě se jednalo o přečin podrážení.
     
    24:18
    Domácí hráči budou mít k dispozici další početní převahu, povedou si tak dobře jako v prvním případě? Michal Jordán nezachytil pohyb Kravcova, jehož zastavil jen za cenu podrážení.
    22:33 Vjačeslav OSNOVIN - 1:2
     
    22:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Traktor je na kontakt! Byvalcev našel přihrávkou napříč pásmem v pravém kruhu volného VJAČESLAVA OSNOVINA, který z voleje prostřelil pozdě se přesunujícího Alikina. Asistence: Alexej Byvalcev.
     
    21:03
    První přesilovou hru utkání si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici putuje Alexandr Polunin, který se provinil hákováním.
    19:47 Denis GOLUBEV - 0:2
     
    19:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur v závěru úvodní dvacetiminutovky dává gól do šatny! Polunin z levého kruhu nahrál bekhendem před branku DENISU GOLUBEVOVI a ten zápěstím vypálil nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Alexandr Polunin.
    02:20 Kirill RASSKAZOV - 0:1
     
    02:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají brzkého vedení už ve třetí minutě! Nahození Dominika Mašína vykopl Fedotov pravým betonem jen na hůl KIRILLA RASSKAZOVA, jenž před brankářem udělal kličku do bekhendu a následně puk pověsil pod horní tyč. Asistence: Dominik Mašín a Matvej Zaseda.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 23. Osnovin (Byvaľcev), 60. Pilut (Hyka, Kravcov), rozh. náj. Sedlák – 3. Rasskazov (Mašín, Zaseda), 20. Golubev (Polunin)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Alexej Byvaľcev (CLJ)
    0:1   Valentin Pjanov (CHA)
    2. séria:
    0:1   Tomáš Hyka (CLJ)
    0:1   Vladimír Butuzov (CHA)
    3. séria:
    1:1   Vitalij Kravcov (CLJ)
    1:1   Matvej Zaseda (CHA)
    4. séria:
    1:1   Nick Bailen (CLJ)
    1:1   Vladimir Michasjonok (CHA)
    5. séria:
    2:1   Lukáš Sedlák (CLJ)
    2:1   Denis Golubev (CHA)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Jasinskij, Isajev – Osnovin, Byvaľcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Šolochov, Iľjin, Lukin – Kosov, Karlin, Avcin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Sergijenko, Mašín, Vasiliev, Jordán (C), Turbin (A), Kamalov, Zimin – Zaseda, Rasskazov, Michasjonok – Butuzov, Pjanov (A), Lugin – H. Zohorna, Golubev, Polunin – Archipov, Kuznecov, Gizdatullin.

    Rozhodca: Birin, Vasiljev – Zacharov, Antonov

    Diváci: 4 117