Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 5:1 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Minnesota Wild
cz Streda 03.02.2021, 02:43 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:20
    Jonas Brodin (MNS) už míří na trestnou, klasifikace jeho trestu zní držení.
     
    31:38
    Jak Compher, tak Rau dostávají po pěti trestných minutách za bitku. Compherovi však ještě přiskočily dvě minuty za nesportovní chování, právě on totiž bitku inicioval. Minnesota tak má přesilovku dvě minuty 5 na 4! Menší trest na domácí straně odsedí Sheldon Dries.
     
    22:49
    Logan O'Connor (COL) ve snaze přehodit si hůl do druhé ruky trefil náčiním Sutera do obličeje a inkasuje tak menší trest za vysokou hůl.
     
    14:13
    Jonas Brodin (MNS) je druhým trestaným hráčem Wild v tomto utkání, mezi kruhy zezadu naremploval Comphera a dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    08:33
    Jordan Greenway (MNS) Kadriho zezadu sekl do ruky a zakončení domácího útočníka tak nebylo zcela ono. Toho si všiml i rozhodčí a Greenway již sedí na trestné.
     
    02:44
    Sheldon Dries (COL) dostává jako první hráč dvě trestné minuty. Na brankovišti totiž zahodil Mayhewa do Grubauera a rozhodčí mu hned vystavují účet za nedovolené bránění.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 18. O'Connor (Sherwood, Makar), 28. Ničuškin (Donskoi) – 34. Kaprizov (Parise, Mayhew)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – Byram, Makar, Timmins, Girard (A), Graves, MacDonald – Landeskog (C), Compher, Rantanen (A) – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Donskoi – O'Connor, Dries, Sherwood.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Soucy, Cole, Hunt – Parise (A), Bjugstad, Johnson – Greenway, J. Eriksson Ek, Hartman – Mayhew, V. Rask, Kaprizov – Sturm, Bonino, Rau.

    Rozhodca: Sutherland (CAN), Luxmore (CAN) – Knorr (CAN), Tobias (USA)