Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 5:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
3:2 (3:1, 0:0, 0:1)
Calgary Flames
cz Streda 03.02.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:53 Matthew TKACHUK - 3:2
     
    50:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nathan Beaulieu vůbec nezachytil pohyb Matthewa Tkachuka, který si to mířil sám na Brossoita. Branku sice hostující útočník s číslem 19 na dresu ještě nedal, ale puk zůstal ležet u betonu brankáře Jets. Dorážející Johnny Gaudreau trefil horní tyč a až tedy napodruhé se nakonec MATTHEW TKACHUK prosadil. 3:2. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    13:32 Nikolaj EHLERS - 3:1
     
    13:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují už potřetí. Scheifele posunul puk z předbrankového prostoru na modrou čáru, odkud zápěstím pálil obránce DeMelo, který cílenou střílenou pobídkou našel tečujícího NIKOLAJE EHLERSE. Dánský útočník poslal puk do protipohybu Davida Ritticha. 3:1. Asistence: Dylan DeMelo a Mark Scheifele.
    07:45 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    07:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary ale vzápětí snižuje, takže k vidění byly tři branky v rychlém sledu! Lindholm posunul na pravé křídlo Dubému, který našel skvostnou přihrávkou MATTHEWA TKACHUKA u zadní tyče. Posledně jmenovaný jen doklepl touš za beton Brossoita. 2:1. Asistence: Dillon Dubé a Elias Lindholm.
    07:10 Derek FORBORT - 2:0
     
    07:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hned po skončení domácího oslabení se Winnipeg prosazuje podruhé. Úplně osamocen se na levé straně objevil po přihrávce Neala Pionka DEREK FORBORT, který parádní střelou zápěstím poslal puk do horního růžku Rittichovy brány. 2:0. Asistence Neal Pionk a Andrew Copp.
    06:40 Trevor LEWIS - 1:0
     
    06:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Lehkovážnost na hostujících hokejkách znamená první branku zápasu, kterou střílí Winnipeg v oslabení. Mason Appleton získal kotouč, najel si za bránu a zpoza ní načasoval přihrávku mezi kruhy TREVORU LEWISOVI, jenž se trefil přesně. 1:0. Asistence: Mason Appleton.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 7. Lewis (Appleton), 8. Forbort (Pionk, Copp), 14. Ehlers (DeMelo, Scheifele) – 8. M. Tkachuk (Dubé, E. Lindholm), 51. M. Tkachuk (J. Gaudreau, Monahan)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey (A), Beaulieu, Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Ehlers, Scheifele (A), Copp – Wheeler (C), Stastny, Connor – Appleton, Lowry, Perreault – Lewis, Harkins, Vesalainen.
    Calgary Flames: Rittich (Markström) – R. Andersson, Giordano (C), Ch. Tanev, Hanifin, Nesterov, Välimäki – Mangiapane, Monahan (A), J. Gaudreau – Dubé, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Leivo, Backlund, S. Bennett – Nordström, D. Ryan, Lucic.

    Rozhodca: Pollock, Schlenker – Murchison, Mills