Metallurg Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekaterinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 5:3 (kon.)
Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Red Star Kunlun – S.Moskva 3:5 (kon.) | D. Moskva – Helsinki 5:1 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Ak Bars Kazaň
cz Streda 03.02.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:19 Andrej OBIDIN - 2:3
     
    55:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí necelých pět minut před koncem utkání snižují na rozdíl jediné branky. Po nahození od modré čáry se před brankou dostal k puku domácí ANDREJ OBIDIN a šikovným zakončením kolem betonu Biljalova poslal puk do sítě. Asistence: Brooks Macek, Zachar Arzamascev.
    51:25 Stéphane Da Costa - 1:3
     
    51:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Krutá rána pro domácí tým, který nevyužil dvojnásobnou přesilovku a z brejku inkasuje. Harri Pesonen hned po návratu z trestné lavice vybojoval puk a v brejku našel rozjetého STÉPHANA DA COSTU, který sám proti Kovářovi uspěl. Asistence: Harri Pesonen.
    40:43 Michail GLUCHOV - 1:2
     
    40:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Parádní vstup hostů do třetí třetiny a návrat do vedení. MICHAIL GLUCHOV dostal kotouč do středního pásma a následně i moc volného prostoru. Dostal se na pravý kruh, odkud bezchybně propálil puk do sítě. Asistence: Arťom Lukojanov.
    09:05 Brooks MACEK - 1:1
     
    09:05
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí rychle reagují a srovnávají vývoj utkání. Peter Holland si u hrazení vyměnil kotouč s Korbinianem Holzerem, který následně našel přesnou nahrávkou na zadní tyčce BROOKSE MACKA. Ten už neměl těžký úkol a dopravil puk do sítě. Asistence: Korbinian Holzer, Peter Holland.
    07:39 Kristian CHENKEL - 0:1
     
    07:39
    Kazaň vstřelila branku!
    To je hodně kruté pro domácí tým. Bars se po dlouhé době dostal do útočné třetiny. Andrej Pedan nahodil puk vedle domácí branky, kde byl perfektně připravený KRISTIAN CHENKEL, jehož dokonalá teč skončilo v brance brankáře Kováře. Asistence: Andrej Pedan, Stéphane Da Costa.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 10. Macek (Holzer, Holland), 56. Obidin (Macek, Arzamascev) – 8. Chenkeľ (Pedan, S. Da Costa), 41. M. Gluchov (Lukojanov), 52. S. Da Costa (Pesonen)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Gross) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway (C), Holzer, Arzamascev, D. Zajcev – Makejev, Dacjuk (A), Belousov – Macek, Holland, Golyšev – Bočarov, Žukenov, Chripunov – Litovčenko, Protapovič, Obidin – Suslov.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Miftachov) – T. Murphy, Wikstrand, Chenkeľ, Pedan, Ľamkin, Judin, Rukavišnikov – V. Tichonov (C), S. Da Costa, Ľubimov – Zaripov, A. Galimov, Voronkov – Fisenko, Cormier, Pesonen – M. Gluchov (A), Burmistrov, Lukojanov (A) – Safonov.