Duckworth – Macháč 2:0 (kon.) | Ferreira Silva – Veselý 0:2 (kon.)
koniec
James Duckworth
James Duckworth
2
6 6  
Tomáš Macháč
Tomáš Macháč
0
3 4  
cz Utorok 02.02.2021, 03:47 • Kurt č. 6, Melbourne (AUS) • ATP Melbourne (Murray River Open) - Murray River Open (tvrdý povrch) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    James Duckworth postoupil na turnaji v Melbourne do druhého kola. Ve svém prvním utkání v rámci nové sezóny dokázal porazit dvacetiletého českého mladíka Tomáše Macháče po setech 6:3 a 6:4.

    V obou setech rozhodoval jediný brejk, který získal na svou stranu australský tenista. První dějství nabídlo ztrátu podání českého hráče ve čtvrtém gemu, kdy Duckworth dokázal proměnit jediný brejkbol úspěšným bekhendovým prohozem. Sám byl na servisu nekompromisní a za stavu 5:3 ukončil sadu druhým využitým setbolem.

    Druhý set byl hodně podobný tomu prvnímu. I v něm Macháč jednou přišel o své podání a to v páté hře, kdy měl Australan výhodu dvou brejkbolů. První nevyužil, ale ten druhý ano, na křižný forhend navazující na zdařilý return Macháč nenašel odpověď. Na servisu James Duckworth zůstal stoprocentní, soka v průběhu celého střetnutí nepustil k jedinému brejkbolu. Rodák ze Sydney zakončil utkání při skóre 5:4 stylově čistou hrou, postup do další fáze turnaje je zasloužený.

    James Duckworth se ve druhém kole utká s nasazenou sedmičkou, Francouzem Ugem Humbertem.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (05:05:26)
     
    Konec zápasu
    2:0; 6:4 - James Duckworth
     
    6:4
    Je konec! James Duckworth musel jít přes druhý servis, což mu nezabránilo v završení střetnutí čistou hrou. V klíčový moment překvapil soka bekhendem po lajně, zatímco český tenista čekal spíše křižný úder, za míčkem se vůbec nerozběhl.
     
    40-0
    Australan má výhodu tří mečbolů a to při vlastním servisu! Zas a znovu těžil z výborně trefeného prvního servisu, který sice Macháč dokázal vrátit, ale po následném prudkém forhendu soka chyboval úderem do sítě.
     
    30-0
    James Duckworth si jde tvrdě za vítězstvím. Přímým bodem po dělovce ven z dvorce mu chybějí poslední dva fiftýny.
     
    15-0
    Po servisu ven z dvorce hrál rodák ze Sydney kratší bekhend, za nímž musel Macháč zasprintovat. Na poslední chvíli balónek stihl, avšak hrál do autu.
     
    5:4
    Konec přestávky, podávat bude James Duckworth.
     
    5:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
    1:0; 5:4 - Tomáš Macháč
     
    5:4
    Další výborný servis, tentokráte Duckworth pro změnu zasáhl balónek jenom rámem. Macháč snižuje na 4:5, musí ale bezpodmínečně bodovat na servisu, jinak je konec.
     
    40-A
    Forhendový return doplachtil až za základní čáru.
     
    40-40
    Český mladík ještě odmítá konec. Servisem si připravil dobrou pozici pro útok, po kratším forhendu hrál Duckworth ve velkém předklonu do zámezí.
     
    A-40
    Mečbol! Křižný forhendový return po druhém servisu nadělal Macháčovi velké problémy, po jeho bekhendu balónek skončil v síti.
     
    40-40
    Jdeme do shody! Macháč měl výměnu dobře rozehranou, jenže místo vítězného forhendu po lajně zapsal do statistik nevynucenou chybu.
     
    30-40
    Devětadvacetiletý rodák ze Sydney se nevzdává. Bekhendovým slajzem viditelně zaskočil konkurenta, který špatně trefeným forhendem pálil do autu.
     
    15-40
    Dva gemboly pro berounského rodáka. Po servisu ven z dvorce hrál Čech forhendem na opačnou stranu, načež Duckworth poslal bekhend za základní čáru.
     
    15-30
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    15-15
    Kratší forhendový return trestal český mladík bez servítek. Forhendem trefil levý roh, Duckworth byl u míčku pozdě.
     
    15-0
    Australan zřejmě chce ukončit hru už na příjmu. Macháče naběhnuvšího k síti se vůbec nezalekl a křižným forhendem ho prohodil.
     
    5:3
    James Duckworth přidává do sbírky deváté eso a je jediný gem od postupu do druhého kola turnaje v Melbourne.
     
    40-0
    A znovu skvělý první servis základem úspěchu. Macháč sice dokázal returnovat, ale pak bezmocně sledoval forhend směřující do jeho protipohybu.
     
    30-0
    Eso po dělovce ven z dvorce.
     
    15-0
    James Duckworth dnes bohužel působí na servisu velmi jistým dojmem. Po ráně na téčko Macháč tečoval míček pouze rámem rakety.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude James Duckworth.
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
    1:0; 4:3 - Tomáš Macháč
     
    4:3
    Tomáš Macháč v deváté hře druhé sady trefil tři přímé body a dotáhl se na rozdíl jediného gemu. Pro šance na udržení se v zápase ale potřebuje prorazit jedno z nejbližších dvou podání protihráče.
     
    0-40
    Na třetí pokus již Duckworth dokázal returnovat, avšak nebylo mu to nic platné. Následný bekhend totiž poslal do území pro debl.
     
    0-30
    Forhendový return skončil v síti.
     
    0-15
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
    1:0; 4:2 - James Duckworth
     
    4:2
    James Duckworth potvrzuje brejk a ujímá se vedení 4:2. Soupeř zariskoval při forhendovém returnu, balónek doletěl za základní čáru.
     
    40-30
    Gembol nebo brejkbol? Platí první možnost. Dvacetiletý rodák z Berouna se vydal na síť, kde ovšem nebyl úspěšný, Australan nadvakrát zahrál úspěšný bekhendový prohoz.
     
    30-30
    To bylo těsné! Macháč potřetí v řadě útočil, avšak svých prvních brejkbolů se nedočkal. Bekhendová rána dopadla o pár centimetrů do autu.
     
    15-30
    Český mladík bojuje. Znovu se odvážnými údery dostal do tlaku, který James Duckworth neustál a chyboval bekhendem.
     
    15-15
    Macháč rychle srovnává stav v gemu. Forhendovými údery postupně dostal soupeře pod tlak, na finální dělovku po lajně již hrát na servisu neměl šanci dosáhnout.
     
    15-0
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude James Duckworth.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Jenže druhý brejkbol James Duckworth proměnil v brejk a výrazně se tak přiblížil vítězství. Klíčem byl razantní return k základní čáře, po němž hrál Macháč vysoký, navíc kratší úder. Domácí hráč posléze forhendem křížem přidal do statistik další vítězný úder.
     
    40-30
    První možnost ztráty servisu berounský rodák úspěšně odvrátil. Po kratším returnu vypálil forhend do pravého rohu, Australan bez reakce.
     
    40-15
    Dva brejkboly! Macháč útočil, bohužel tentokráte nedokázal dovést výměnu do útočného konce. Forhendu dal přílišnou délku, míček doletěl do autu.
     
    30-15
    První hrozbu český mladík úspěšně odvrátil. Odvážný bekhend po lajně se vešel do vymezeného území, protihráč vracel úder pod pásku.
     
    30-0
    Domácí tenista má blízko brejkbolům. Bekhendovým returnem na základní čáru přinutil soka hrát vyšší úder, po němž pálil z forhendu po lajně. Macháč byl bez šance.
     
    15-0
    Tomáš Macháč zahajuje pátý gem druhého setu první dvojchybou.
     
    2:2
    Servisem ven z dvorce si James Duckworth otevřel celou levou polovinu dvorce. Forhendem pak neměl problém tento prostor trefit.
     
    40-0
    Eso na kříž.
     
    30-0
    Páska hrála s Australanem. Poté, co Macháč zvládl returnovat, se forhend Duckwortha odrazil od pásky nechytatelně na polovinu Čecha.
     
    15-0
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude James Duckworth.
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Dvacetiletý český tenista zvládl druhý gem ve druhé sadě na podání, ačkoli si jej vlastními chybami pořádně zkomplikoval. Kratší vyšší bekhendový return Australans končil v síti.
     
    40-A
    Macháč si opět pomohl servisem. Forhendový return těsně nepřeletěl přes pásku.
     
    40-40
    Domácí borec však zase odmítl konec gemu. Forhendový slajz umístil k základní čáře, Macháč po divném odskoku míčku trefil síť.
     
    40-A
    Přímý bod po podání ven z kurtu.
     
    40-40
    Třetí získaný fiftýn v řadě posouvá Duckwortha do shody! Po kratším forhendu mladšího soupeře vypálil nekompromisní forhend na volnou pravou polovinu.
     
    30-40
    Dvacetiletý rodák z Berouna hrál druhý servis na jistotu, což se ukázalo jako chybné rozhodnutí. Australan vypálil nechytatelný forhendový return po lajně.
     
    15-40
    Macháč musel jít přes druhý servis a to způsobilo komplikace. Podání na jistotu totiž Duckworth potrestal prudkým forhendovým returnem mimo dosah Čecha.
     
    0-40
    Eso na téčko.
     
    0-30
    Kratší forhendový return byl vodou na mlýn pro Macháče. Ten si počkal na odskok míčku a forhendem hrál z pravé strany nechytatelně po lajně.
     
    0-15
    Forhendový return doplachtil do deblového koridoru.
     
    1:1
    Výborná hra od domácího hráče. Po servisu ven z dvorce pálil forhendem do stejného prostoru, zatímco český tenista pokračoval v pohybu na střed.
     
    40-15
    Rodák ze Sydney střílel forhendy zleva doprava. Poslední úder už musel hrát Macháč v plném sprintu, balónek poslal za základní čáru.
     
    30-15
    Eso na kříž.
     
    15-15
    Australan napravuje drobné zaváhání hned vzápětí. Naskočil si na bekhend kros, balónek poslal mimo dosah protivníka.
     
    0-15
    James Duckworth útočil, jenže neudržel přesnou mušku. Macháč výměnu dobře oběhal a dočkal se soupeřovy chyby z bekhendu.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude James Duckworth.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Takhle by to šlo. Úder umístěný ideálně do pravého rohu ještě Duckworth s vypětím všech sil vrátil, ale na kraťas z bekhendové strany se zpětnou rotací byl krátký.
     
    40-A
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    40-40
    Český tenista měl tři gemboly, přesto uvidíme shodu! Australan kraťasem vylákal soupeře k síti, následně ho prohodil forhendem po lajně.
     
    30-40
    V nejdelší výměně střetnutí měl od prvního úderu navrch Macháč, přesto slaví zisk bodu Duckworth. Ten se výborně bránil a ve finále jen kontroloval bekhend protihráče letící do autu.
     
    15-40
    Bekhendový return po nohy nadělal českému hráči velké starosti, forhend hraný v mírném záklonu skončil v síti.
     
    0-40
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    0-30
    Australan uspěchal náběh k síti. Nabíhaným forhendem hrál do autu, sprint směrem kupředu byl tak zcela zbytečný.
     
    0-15
    Úvodní fiftýn druhého dějství patří Macháčovi. Český hráč trpělivě sázel forhendy ze strany na stranu, Duckworth nakonec byl nucen kapitulovat.
     
    0:0
    Začíná druhý set.
    1:0; 6:3 - James Duckworth
     
    6:3
    Druhou možnost ale James Duckworth využil! Servíroval na téčko a to byla dobrá varianta, neboť Macháč bekhendovým returnem trefil pásku.
     
    40-15
    Australan nyní ukázal špatné oko. Po servisu se vydal k síti a bekhendový return pouštěl do autu, jenže balónek skončil s poměrně velkou rezervou v kurtu.
     
    40-0
    Další přímý bod. Devětadvacetiletý rodák ze Sydney si bleskově vypracoval výhodu tří setbolů.
     
    30-0
    Eso na téčko.
     
    15-0
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    5:3
    Tomáš Macháč snižuje na 5:3, za okamžik však půjde odvracet konec setu na příjem. Soka dostal pod tlak už po servisu, Australan vzápětí zase střílel jen pod pásku.
     
    30-40
    Australan si ještě na setbol bude muset počkat. Soupeř mu totiž poslal balónek do protipohybu a domácí hráč na dlouhou ruku nedokázal vymyslet dostatečně razantní úder.
     
    30-30
    Delší výměna pro Duckwortha, ten tak má šanci zabojovat o setbol. Forhendovou přestřelku ukončil Macháč ránou za základní čáru.
     
    15-30
    S nepříjemným returnem těsně za pásku si rodák z Berouna dokázal poradit. Nekompromisním forhendem umístil míček k levé lajně.
     
    15-15
    Risk se Macháčovi vyplatil. Bekhend hraný po servisu padl přesně na základní čáru, domácí tenista ze stejné strany trefil síť.
     
    15-0
    James Duckworth zatím hraje ve velké pohodě. Jakmile se objevila příležitost, tak okamžitě nastoupil do útoku a křižný forhend proměnil ve vítězný úder.
     
    5:2
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    5:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 5:2 - James Duckworth
     
    5:2
    Sedmý gem střetnutí ukončil rodák ze Sydney svým třetím esem.
     
    40-15
    Tomáš Macháč si musel výrazně ustupovat na forhend, jelikož Australan mu zahrál chytře a tělo. Ve velkém záklonu poslal míček mimo vymezené území.
     
    30-15
    Forhendový return spadl těsně za pásku. James Duckworth si počkal na odskok míčku a forhendem napálil míček do protipohybu konkurenta.
     
    15-15
    Výměnu o čtyřech úderech opanoval Macháč. Domácí borec si hodně věřil na bekhend po lajně, avšak trefil deblový koridor.
     
    15-0
    Úspěšná kombinace servis-síť. Dvacetiletý Čech jen bezmocně sledoval, jak Duckworth po vysokém returnu zabil výměnu smečí.
    0:0; 4:2 - Tomáš Macháč
     
    4:2
    Do třetice už Macháč gembol proměnil v zisk gemu. Navzdory nezdaru se opět vydal k síti a byl úspěšný, bekhendovým volejem nedal soupeři šanci na reakci.
     
    30-40
    Český hráč se po podání vydal k síti, což soka nerozhodilo. Duckworth zachoval chladnou hlavu a bekhendem dokázal vytlouct Čechovy bloky.
     
    15-40
    Rodák z Berouna si pořádně věřil a po kratším returnu zkoušel naskočený forhend. Jenže pálil o kousek za základní čáru.
     
    0-40
    Forhendový return poslal domácí tenista do zámezí.
     
    0-30
    Přímý bod po servisu na téčko.
     
    0-15
    Skvěle připravený útok dokázal Tomáš Macháč dovést k úspěšnému konci. U sítě si poradil s těžkým bekhendem, zahrál nechytatelně do levého rohu.
     
    4:1
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    4:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 4:1 - James Duckworth
     
    4:1
    Rychlé potvrzení brejku, James Duckworth vede 4:1. Při gembolu musel jít přes druhé podání, což ho vůbec neodradilo od přidání dalšího přímého bodu.
     
    40-0
    A další přímý bod, Macháč tečoval balónek pouze rámem rakety.
     
    30-0
    Přidává eso po dělovce ven z dvorce.
     
    15-0
    Cestu za potvrzením brejku zahájil James Duckworth přímým bodem po servisu na téčko.
    0:0; 3:1 - James Duckworth
     
    3:1
    Devětadvacetiletý tenista využívá brejkbol a odskakuje do vedení o dva gemy. Český mladík se vydal na síť, kde ale nebyl úspěšný, domácí hráč jej dokázal prohodit.
     
    40-30
    James Duckworth disponuje premiérovým brejkbolem! Ve výměně tahal za delší konec provazu a zakončil ji skvěle provedeným kraťasem z bekhendové strany, na nějž Macháč neměl nárok.
     
    30-30
    Znovu byl Australan pod tlakem a opět Macháč za této situaci zaznamenal nevynucenou chybu. Útočným forhendem hrál pod pásku.
     
    15-30
    Eso na téčko.
     
    15-15
    To je velká škoda. Macháč útočil a protivník měl velké problémy s udržením se ve výměně. Finální úder ovšem Čech napálil do autu.
     
    0-15
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 2:1 - James Duckworth
     
    2:1
    Jedno eso a tři přímé body v řadě. Rodák ze Sydney v pravý čas zabral a hru na servisu dokázal obrátit ve vlastní prospěch.
     
    40-30
    Třetí fiftýn v řadě znamená výhodu pro Duckwortha. Risk na druhé podání se vyplatil, Macháč ani teď nedokázal returnovat do vymezeného území.
     
    30-30
    Australan vzápětí přidává první eso.
     
    15-30
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    0-30
    A další fiftýn na příjmu pro českého bojovníka! Ten znovu vsadil na razanci a jeho poslední křižný forhend Duckworth sledoval jen očima.
     
    0-15
    Skvělým returnem se Macháč dostal do bleskového tlaku. Počkal si na odskok vysokého míčku a forhendem po lajně zabil výměnu.
    0:0; 1:1 - Tomáš Macháč
     
    1:1
    Výborně. Macháč sice byl od returnu v roli bránícího tenisty, avšak to jej vůbec neodradilo a nakonec to byl soupeř, který nečistě trefil forhend.
     
    40-A
    Český tenista si servisem ven z dvorce otevřel pravou polovinu kurtu, načež do ní úspěšně umístil svůj forhend a získává třetí gembol.
     
    40-40
    Duckworth měl obrovské štěstí, protože jeho vysoký bekhendový return spadl těsně na lajnu. Macháč musel hrát ve velkém záklonu, balónek poslal znovu až za základní čáru.
     
    30-40
    Avšak druhý gem ještě pokračuje. Macháč tentokráte tlačil na pilu příliš, jeho bekhend doplachtil za základní lajnu.
     
    15-40
    Dvacetiletý hráč se dostává ke dvěma gembolů. Hned po servisu volil volbu kraťasu, jež protivníka dokonale zaskočila.
     
    15-30
    Australan vytáhl parádní forhendový return proti prvnímu servisu soka. Macháč jen natáhl raketu, jíž míček ztlumil před sebe.
     
    0-30
    Také další delší výměna jde na konto berounského rodáka. Duckworth chtěl zpomalit hru bekhendovém slajzem, ale trefil pásku.
     
    0-15
    Tomáš Macháč si době rozběhal soka, který není příliš dobrým obranářem a to se opět potvrdilo. Bekhend po lajně poslal pod síť.
     
    1:0
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    1:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 1:0 - James Duckworth
     
    1:0
    První hra utkání jde za servírujícím Australanem. Český mladík nedokázal vrátit return po servisu z druhého podání do kurtu.
     
    40-30
    Duckworth se navzdory druhému podání vydal k síti a odvážné řešení mu přineslo fiftýn, neboť Macháč nedokázal na povedený forhendový stopvolej včas zareagovat.
     
    30-30
    Rodák ze Sydney zapisuje premiérovou dvojchybu a přibližuje tak soka blízko premiérovému brejkbolu.
     
    30-15
    Bekhendový return skončil v síti.
     
    15-15
    Australan si servisem ven z dvorce otevřel levou polovinu kurtu, aby následným forhendem napálil jenom síť.
     
    15-0
    James Duckworth vstupuje do utkání přímým bodem po servisu na téčko.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne James Duckworth.
     
    Vzájemné zápasy

    Tenisté proti sobě sehrají první utkání.
     
    Tomáš Macháč je vycházející hvězdou českého mužského tenistu, který zatím čeká na nového Tomáše Berdycha. Dvacetiletý tenista se představí na Australian Open poprvé v kariéře, když v úvodu nového roku zvládl projít kvalifikací, v níž postupně porazil Dominguese, Meligeni Rodriguese a Torpegaarda. Berounský rodák si svou premiéru na grandslamu odbyl loni v Paříži, kde také úspěšně prošel kvalifikací a v prvním kole pořádně potrápil turnajovou sedmadvacítku Fritze, s nímž prohrál po více jak tři a půl hodinách v pěti setech. Macháč ukončil sezónu na konci listopadu challengerem v italském Ortisei, kde vypadl ve dvou setech s Ivaškou. O týden dříve měl výborně nakročeno k titulu v Bratislav, bohužel ale ve finále nedokázal proti Martererovi udržet vedení 1:0 na sety.
     
    James Duckworth je devětadvacetiletý Australan, který v žebříčku ATP okupuje 105. pozici. V loňské covidem přerušené soutěži toho rodák ze Sydney příliš nenahrál, přesto dokázal získat jeden titul, přemožitele nenašel na challengeru v indickém Bengaluru. Jinak se ovšem Australanovi příliš nedařilo. Představil se sice na všech třech grandslamech, avšak vždy skončil na raketě prvního soupeře. Nejblíže postupu byl na domácím Australian Open, Bedenmu podlehl v pěti setech. Poslední turnaj sehrál Duckworth v kazašském Nur-Sultanu, v prvním kole prohrál se zkušeným Španělem Verdascem ve dvou setech.
     
    Všem tenisovým nadšencům přeju krásné úterní ráno! Generálkou na blížící se první grandslam sezóny je turnaj v Melbourne a já vás vítám při sledování utkání mezi českým talentem Tomášem Macháčem, který změří síly s domácím tenistou Jamesem Duckworthem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

    Milan Huppert

    čas zápasu: 1:05

    2. set: 0:35

    Duckworth Macháč
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    35 66 47 26
    najdlhšia séria získaných bodov
    6 7 4 4
    Setboly
    2 4 0 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:11 0:21 0:32 0:19
    Esá **
    5 9 2 1
    Dvojchyby **
    0 1 1 1
    udržané podania
    5 / 5
    100 %
    10 / 10
    100 %
    7 / 9
    78 %
    4 / 5
    80 %
    Odvrátené brejboly
    0 / 0
    0 %
    0 / 0
    0 %
    2 / 4
    50 %
    2 / 3
    67 %
    body pri vlastnom podaní
    20 / 23
    87 %
    40 / 49
    82 %
    38 / 64
    59 %
    23 / 38
    61 %
    body po 1. podaní *
    26 / 30
    87 %
    30 / 43
    70 %
    body po 2. podaní *
    14 / 19
    74 %
    8 / 21
    38 %
    úspešnosť 1. podania *
    61 %
    67 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    1 / 3
    33 %
    2 / 4
    50 %
    0 / 0
    0 %
    0 / 0
    0 %
    body pri súperovom podaní
    15 / 38
    39 %
    26 / 64
    41 %
    9 / 49
    18 %
    3 / 23
    13 %
    body po príjme 1, podania *
    13 / 43
    30 %
    4 / 30
    13 %
    body po príjme 2. podania *
    12 / 21
    57 %
    4 / 19
    21 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    James Duckworth
    Štát: Austrália
    Dátum narodenia: 21.02.1992
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 183 cm
    Hmotnosť: 82 kg

    Tomáš Macháč
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 13.10.2000
    Vek: 23 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 183 cm
    Hmotnosť: 74 kg