Boston – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 3:5 (kon.)
Buffalo – NY Rangers 3:2 (kon.) | Columbus – Florida 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – Chicago 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 6:4 (kon.) | Minnesota – LA Kings 1:2 (kon.) | Dallas – Detroit 2:1 (po pr.)
Colorado – San Jose 7:3 (kon.) | Vegas – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Calgary – Toronto 3:4 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Detroit Red Wings
cz Streda 27.01.2021, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:32 Jason DICKINSON - 2:1
     
    61:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars rozhodují utkání hned ze první útočné akce v prodloužení, když Dickinson zavezl puk do pásma, kde ho přenechal za sebou Klingbergovi, který poté hned několikrát zasekl puk a už to vypadalo, že mu i ujede z hole, ale nakonec jej sebral a nahrál zpět mezi kruhy, kde byl JASON DICKINSON, který okamžitou střelou poslal kotouč za záda Greisse. Asistence: John Klingberg.
     
    57:00
    Hirose poslal z pravého kruhu puk před bránu, kde byl Rasmussen, jehož však hned dvakrát skvěle vychytal Chudobin svým betonem.
     
    55:51
    Red Wings si zahrají přesilovou hru, když je na dvě minuty za hákování vyloučen domácí Rhett Gardner (DAL).
     
    36:10
    Přesilovka Dallasu končí předčasně, protože Joe Pavelski (DET) dostává dvě minuty za hákování, ikdyž tedy tohle tedy příliš zákrok na dvě minuty nebyl.
     
    35:03
    Nicméně je tu další vyloučení na hostující straně, když se Red Wings dopustili hodně zbytečného faulu za bránou Dallasu a na dvě minuty za krosček putuje na trestnou lavici Luke Glendening (DET).
     
    32:56
    Hosté jeli ve dvou na jednoho, když Mantha chtěl nahrát svému spoluhráči, avšak Lindell tento pas velmi dobře zblokoval.
     
    30:18
    Dellandrea nahrával volnému Gurjanovi, kterého však sekl Dylan Larkin (DET) a rozhodčí posílají kapitána Detroitu na trestnou lavici.
    25:27 John KLINGBERG - 1:1
     
    25:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars bleskově využívají přesilovou hru! Pavelski vyhrál následné vhazování a kotouč se dostal na modrou čáru k JOHNU KLINGBERGOVI, jehož následná střela skončila až za zády hostujícího brankáře. Asistence: Denis Gurjanov, Joe Pavelski.
     
    25:23
    Filip Hronek (DET) tedy putuje na dvě minuty za sekání na trestnou lavici.
     
    25:23
    Dowling získal puk ve vlastním obranném pásmu a následně se s ním dostal až do útoku, kde prošel kolem dvou hráčů a byl sám před Greissem, avšak Hronek jej ještě stihl seknout, a tak jeho zakončení hostující brankář zastavil.
     
    18:54
    Nicméně Detroit bude hrát přesilovou hru, protože Ty Dellandrea (DAL) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
    11:37 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 0:1
     
    11:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings na svou první střelu na bránu čekali až do této chvíle, a ta byla hned gólová. Hosté nahodili puk do útočného pásma, kde ho nakonec Hirose o Heiskanena poslal před Chudobina na VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, kterému jeho střela příliš nesedla, ale možná i díky tomu kotouč po ledě zaplul mezi betony domácího brankáře. Asistence: Taro Hirose, Givani Smith.
     
    08:46
    Red Wings nyní hráli v šesti bruslařích na ledě, a tak je tu první vyloučení v utkání, když si přesilovku zahrají Stars.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 26. J. Klingberg (Gurianov, Pavelski), 62. Dickinson (J. Klingberg) – 12. Namestnikov (Hirose, Smith)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell, J. Klingberg, Oleksiak, Heiskanen, Hanley, Sekera, Pysyk – Kero, Pavelski, Radulov – Dickinson, Dowling, Gurianov – Cogliano, Faksa, Dellandrea – Caamano, Gardner.
    Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Nemeth, Hronek, M. Staal, Stecher, DeKeyser, Djoos – Bromé, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Namestnikov, B. Ryan – Nielsen, Filppula, Glendening – Hirose, Rasmussen, Smith.

    Rozhodca: Kozari, Lee – MacPherson, Rody