Boston – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 3:5 (kon.)
Buffalo – NY Rangers 3:2 (kon.) | Columbus – Florida 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – Chicago 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 6:4 (kon.) | Minnesota – LA Kings 1:2 (kon.) | Dallas – Detroit 2:1 (po pr.)
Colorado – San Jose 7:3 (kon.) | Vegas – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Calgary – Toronto 3:4 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
New York Rangers
cz Streda 27.01.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního rána. (03:38:12)
     
    Tři hvězdy utkání
    Rasmus Ristolainen (BUF) 0+1
    Dylan Cozens (BUF) 1+0
    Tobias Rieder (BUF) 1+0
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Linus Ullmark (BUF) 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,3%, odchytal 60 minut
    Alexandar Georgijev (NYR) 21 zákroků, 3 OG, úspěšnost 87,5%, odchytal 57:41
     
    Statistiky
    Střely na branku: 24 – 30
    Zblokované střely: 6 – 8
    Tresné minuty:6 – 8
    Využití: 2/4 – 0/3
    Úspěšnost vhazování: 70% – 30%
    Hity: 17 – 24
     
    Buffalo poprvé v této sezoně vítězí na domácím ledě, kde dvakrát nestačilo na Washington. Dnes už to ale vyšlo, a to zejména díky velmi dobré obraně a spolehlivému výkonu Linuse Ullmarka. Ten v závěrečné třetině nepustil do sítě ani jeden kotouč, i když Rangers nastřádali rovnou ve třetí části patnáct střel. Vytoužené branky se ale nedočkali, takže i když v dnešním utkání dvakrát vedli, tak ho stejně nedokázali dotáhnout do vítězného konce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Buffalo se osvobozuje a vypadá to, že si dojde pro první domácí vítězství v sezoně.
     
    59:18
    Artěmij Panarin se zakončením dlouho váhal, nakonec vypálil, ale trefil jen prvního protihráče před sebou.
     
    58:48
    Mika Zibanejad sice nastřelil protihráče, ale domácí se následně nedokázali osvobodit, takže jsou stále pod velkým tlakem.
     
    58:23
    Oddechový čas pro Rangers.
     
    58:23
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Taylor Hall – 2 min., vražení na hrazení).
     
    58:08
    Hosté už hrají bez brankáře, ale opět se v útočném pásmu k ničemu nedostali a musí tak začínat znovu.
     
    57:33
    Cody Eakin dobře zablokoval rovnou dva protihráče, kteří tak nemohli za kotoučem. Mezitím ho jeho spoluhráč zase poslal za bránu soupeře.
     
    56:43
    New Yorku už opravdu začíná docházet čas, po vystřídání tak okamžitě míří dopředu pomocí nahození, ale to domácí v klidu zachytili a poslali ho z pásma.
     
    56:07
    Jacob Trouba se pokoušel o přihrávku, napadající protihráč mu ale dobře zasekl hokejku, kvůli čemuž pas nenašel správného adresáta.
     
    55:21
    Domácí už hrají vyloženě na čas, protože Cody Eakin po vyhraném vhazování posílá kotouč okamžitě na zakázané uvolnění, takže bude muset jít ještě na jedno buly.
     
    55:13
    Artěmij Panarin je dnes bez nápadu, což opět potvrdil. Kotouč chvíli podržel a následně vypálil z docela špatné pozice, čímž alespoň získal vhazování.
     
    54:43
    Přihrávka Artěmije Panarina byla moc prudká, nakonec skončila až za brankou soupeře, odkud se Sabres nikam příliš neženou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    54:00
    Hosté si vytváří jednu šanci za druhou, ale domácí brankář je stále zvládá likvidovat. Mezitím Rangers čas rychle dochází.
     
    53:38
    Kyle Okposo při napadání získává cenné sekundy, nakonec tak dobře vytlačil za jeho bránu, takže si šel odpočinout na střídačku.
     
    53:15
    Alexis Lafreniere vjel do útočného pásma moc brzo, s čímž Pavel Bučněvič vůbec nepočítal, takže rozhodčí byli nuceni k odpískání ofsajdu.
     
    52:48
    Alexis Lafreniere se přece jen dostal do dobré střelecké pozice, Linus Ullmark však proti němu vytasil výborný zákrok a drží tak těsné vedení pro svůj tým!
     
    52:08
    Artěmij Panarin skákavý kotouč nedokázal zkrotit, stejně ale mohla přijít rána od modré čáry, po které nastal před domácí brankou velký zmatek, který nakonec Buffalo vyřešilo.
     
    51:14
    Colin Blackwell se pokusil o křižnou přihrávku, která ani nevypadal zas tak špatně, protože prošla, ale jeho spoluhráč si jí následně dokázal zpracovat.
     
    50:54
    Domácí možná trochu zapomněli, že už hrají v plném počtu, protože jejich vyhození končí až na zakázaném uvolnění a tak Linus Ullmark bude muset zůstat pozorný.
     
    50:29
    Buffalo se naposledy v tomto oslabení osvobozuje, protože ho má úspěšně za sebou. Jeden z těch náročnějších úkolů tak zvládlo.
     
    49:35
    Linus Ullmark nyní už musel zasahovat, ránu Miky Zibanejada však jistě vyrazil a kotouč poslal dokonce až do středního pásma.
     
    49:07
    Ryan Strome už nechtěl nadále kombinovat, do kotouče se tak prostě opřel, což se příliš nevyplatilo, protože z toho byl jen další blok.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., hákování).
     
    48:07
    Sabres se následně stáhli zpět za svou bránou, kde v klidu vyčkali na vystřídání obou celků a i potom se jim samozřejmě dopředu příliš nechtělo.
     
    47:25
    Alexis Lafreniere je i v dnešním duelu totálně nevýrazný. Nyní selhal při zpracování přihrávky, což umožňuje soupeři protiútok.
     
    46:53
    Nyní aktivně forčekuje také Cody Eakin , který tak koupil trochu času. Následný útok New Yorku zastavili čárový rozhodčí, kteří pískají ofsajd.
     
    46:12
    Taylor Hall nebyl první u nahozeného puku, z toho si ale nic nedělal a pokračovat v aktivním napadání, díky čemuž získal pro svůj tým útočné pásmo.
     
    45:32
    Jake McCabe pálil na druhé straně kluziště a už brankáře k zákroku donutil, ten pohotově vymrštil rameno a kus gumy tak srazil nad sebe.
     
    45:05
    Linus Ullmark nahození Adama Foxe vůbec neviděl, zasahovat ale nemusel, protože se kotouč zastavil na jednom z bránících hráčů.
     
    44:28
    Dylan Cozens se po delší době pokusil o přesné zakončení, Alexandara Georgijeva ale neprověřil, protože jeho pokus skončil jen na hrazení.
     
    43:56
    Hraje se skoro bez přerušení, což výrazně více vyhovuje Sabres, které dělí od vítězství už jen šestnáct minut.
     
    43:14
    Mika Zibanejad nemůže být u vlastního nahození první. Hosté následně trochu polevili při napadání, díky čemuž se domácí okamžitě dostali dopředu, kde ale také nezakončili.
     
    42:27
    Sabres jsou při rozehrávce velmi aktivně napadáni soupeřem, ten se díky tomu opět chopil puku, ale další útok musí začínat ze svého pásma.
     
    41:48
    Rangers jsou od prvních minut o něco aktivnější, protože potřebují vyrovnat. Zatím ale darovali domácího brankáři další snadný zákrok.
     
    41:06
    Linus Ullmark si připisuje první důležitější zákrok třetí části, jeho spoluhráči následně samozřejmě posílají kotouč co nejdál od své brány.
     
    40:30
    Na druhé straně při rychlém protiútoku pálil Julien Gauthier, ale tomu se rána hodně nepovedla, protože mířila skoro dva metry mimo bránu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:14
    Sam Reinhart chtěl přenést hru na druhou stranu kluziště, jeho pas je však sražen mimo celé hřiště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství tedy vzhledem k výsledku sedlo mnohem více domácím hokejistům. Ti sice na začátku šli do oslabení, ale to jim vlastně prospělo, protože po jejím konci vyrovnali díky úniku Tobiase Rieder. O pár chvil později pak sehráli druhou početní výhodu v zápase, kterou také využili, a to když se trefil poprvé v sezoně kapitán Jack Eichel. Další přesilovky už ale Sabres nedokázali využít, soupeři alespoň nedovolili branku, takže drží těsné vedení.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:57.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Rangers se v závěru druhého dějství usazují v útočném pásmu, kde nebezpečně kombinují, ale nakonec pokazili jeden jediný pas, kvůli čemuž ani nevystřelili.
     
    38:33
    Kaapo Kakko se mohl z protiútoku postarat o vytoužené vyrovnání, Linuse Ullmarka zkoušel překonat bekhendovou střelou do protipohybu, ale brankář se nenechal překvapit!
     
    38:07
    Nyní z podobné pozice pálil Rasmus Dahlin, a to rovnou dvakrát. Poprvé se trefil jen do mantinelu a podruhé do gólmana.
     
    37:34
    Nakonec přece jen vypálil Jack Eichel, který dostal kotouč i přes několik hráčů před sebou, ale nakonec netrefil bránu.
     
    37:09
    Buffalo v další přesilovce zatím marně hledá cestu k nějakému náporu, nyní se dokonce nepřesnou přihrávkou samo vyhnalo z pásma.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Chris Kreider – 2 min., vražení na hrazení).
     
    36:09
    Chris Kreider něco zkoušel vymyslet za brankou soupeře, ale tam nedostával vůbec žádný prostor, takže nakonec přihrál jen na modrou čáru, odkud přišlo nepřesné zakončení.
     
    35:43
    Rasmus Dahlin z dálky sice pálí tvrdě, ale mířil přímo do středu brány, kde tedy v pohodě zasáhl Alexandar Georgijev.
     
    35:16
    Taylor Hall si prudkou přihrávku nedokázal zpracovat, díky špatné rozehrávce soupeře však může pořád operovat v útočném pásmu.
     
    34:48
    Sabres se musí po delší době bránit, což nakonec zvládají naprosto s přehledem a napadáním mohou opět zabojovat o kotouč.
     
    34:05
    Cody Eakin v klidu vyváží kotouč po pravé straně, následně se s ním dostal až za bránu, kde ale další souboj už nezvládl.
     
    33:20
    Rangers tedy poprvé v zápase přežili přesilovku soupeře. Zdaleka ale nemají vyhráno, protože Buffalo je pořád aktivnější a navíc drží vedení.
     
    32:43
    Hosté ve vlastním pásmu získali trochu času soubojem u hrazení, jednomu z domácích se navíc následně nepovedla střela, takže se mohli po delší době osvobodit.
     
    32:11
    Tentokrát operoval mezi kruhy Sam Reinhart, i on se z tohoto prostoru dostal k zakončení, ale Alexandar Georgijev byl připraven.
     
    31:30
    Sabres dnes využili obě své přesilovky, nyní tak mohou skórovat potřetí, což by New Yorku možná způsobilo rozhodující úder.
     
    31:20
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Fox – 2 min., držení).
     
    30:50
    Alexandar Georgijev zasahuje, ale stále si nemůže oddechnout na moc dlouho, jelikož hosté vyhodili kotouč z pásma a nemohli ho už získat.
     
    30:04
    Colin Miller po přechodu modré čáry nastřeluje jen prvního protihráče v cestě, při následném protiútoku se však domácí v útoku také příliš dlouho neohřáli.
     
    29:15
    Alexandar Georgijev raději nahození přes celé kluziště pokryje, nechtěl nic riskovat nějakou rozehrávkou.
     
    28:46
    Linus Ullmark musel po delší době zasahovat, protože si to Rangers zamířili do protiútoku, při kterém pálili rovnou dvakrát, ale domácí brankář v obou případech uspěl.
     
    28:23
    Buffalo stále nemá dost a pokračuje v útočné aktivitě. Opět se tak usazuje v útočném pásmu, i když se hraje při stejném počtu hráčů na ledě.
    27:31 Jack EICHEL - 3:2
     
    27:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí opět potvrzují své kvalitní přesilovky a dnes jdou poprvé do vedení! Poprvé v sezoně se navíc trefy dočkal JACK EICHEL, jenž dostal dobrou přihrávku od Victora Olofssona mezikruží od a Alexandara Georgijeva překvapil rychlou střelou nad vyrážečku. Asistence: Victor Olofsson, Rasmus Dahlin.
     
    27:18
    Vyloučení v týmu New York Rangers (K'Andrew Miller – 2 min., krosček).
     
    26:55
    Domácí budou moci usilovat o obrat, protože si hosté pomohli zakázaným uvolněním a tak se vhazuje před jejich gólmanem.
    26:03 Tobias RIEDER - 2:2
     
    26:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo přežilo oslabení a následně okamžitě srovnává krok! Jacob Trouba nezkrotil vyhození Matta Irwina u hrazení, čehož ukázkově využil TOBIAS RIEDER, jenž ho přebruslil, takže si to zamířil do úniku, při kterém Alexandara Georgijeva roztáhl a následně dostal kotouč do brány. Asistence: Matt Irwin.
     
    25:25
    Curtis Lazar dokonce mohl zamířit dopředu, skákavý kotouč ale nezkrotil, takže aspoň zkouší získávat čas napadáním.
     
    24:58
    Rangers jsou sice usazeni v útočném pásmu, ale stejně se jim nedaří vytvořit cokoliv nebezpečného, domácí se navíc vzápětí osvobodili.
     
    24:01
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    23:47
    Alexandar Georgijev v klidu pokryl nahození od modré čáry, následně musel ještě chvíli zůstat v pozoru, ale díky svým spoluhráčů nemusel přidávat další zásah.
     
    23:07
    Nahození Colina Millera bylo prodlouženo do útočného pásma, útočníci ale potřebovali střídat, takže o puk nemohli zabojovat.
     
    22:38
    Linus Ullmark vyrazil prudkou střelu před sebe, následně ji zkoušel schovat do lapačky, ale to se mu nepovedlo.
     
    22:00
    Rasmus Dahlin nezachytil prudkou přihrávku na modré čáře, za kotoučem tak musí uhánět až ke svému gólmanovi.
     
    21:29
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, díky čemuž tam mohou kombinovat, ale nakonec z toho vzešla jen zblokovaná rána.
     
    20:43
    Na druhé straně se přes pravou část kluziště zkoušel dostat dopředu Chris Kreider, ale toho domácí v klidu odstavili od kotouče.
     
    20:13
    Sam Reinhart hned po úvodním vhazování připravoval dobrou střeleckou pozici pro jednoho ze spoluhráčů, jeho přihrávka ale nakonec neprošla.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Tak první třetina přece jen zná svého vítěze! Nakonec je šťastnějším týmem New York, který se prosadil jako první, avšak následně přišel o vedení v oslabení. Nakonec ale přece jen vede o jednu branku, protože se prosadil šest sekund před sirénou a zasadil tak Buffalu dost tvrdý úder, protože to už přemýšlelo spíše nad druhým dějstvím.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:01.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:54 K'Andrew MILLER - 1:2
     
    19:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York dává soupeři gól do šatny a do druhé třetiny si tak odnáší vedení! Při posledním útoku se na modré čáře po přihrávce Colina Blackwella napřáhl K'ANDREW MILLER, jenž to trefil narámně, protože kotouč poslal přímo do pravého horního růžku. Asistence: Colin Blackwell, Brendan Lemieux.
     
    19:06
    Ryan Lindgren vyvezl puk do útoku a následně i sám pálil, u pravého mantinelu měl ale těžkou pozici, takže se ani nedokázal trefit mezi tyče.
     
    18:21
    Využít toho mohl Colin Miller, jenž ale do rány vložil příliš velké množství síly, takže skončila jen někde v hledišti.
     
    18:00
    Už ale napadají také Sabres, Curtis Lazar se tak prezentoval dost tvrdým hitem, díky čemuž získal kus gumy pro své spoluhráče.
     
    17:25
    Rangers už zase začínají aktivně napadat, kvůli čemuž se domácím zakládají útočné akce opravdu těžko. Opět tak kvůli tomu přišli o kotouč.
     
    16:49
    Alexandar Georgijev chytí nahození soupeře za svou bránou a zastaví ji pro nejbližšího spoluhráče, aby nic zbytečně neriskoval.
     
    16:14
    Taylor Hall v rohu kluziště mohl těžko zvládnout souboj s dvěma protihráči, další souboj je tak na programu v pásmu Buffala.
     
    15:53
    Alexandar Georgijev si v klidu pokryje nahození od modré čáry, Kyle Okposo tím alespoň získal buly v útočném pásmu.
     
    15:09
    Sam Reinhart dostal bleskovou přihrávku do mezikruží od Jacka Eichela, střela mu však nesedla podle představ, protože skončila jen vedle brány!
     
    14:32
    Adam Fox se rozjel na pravé straně, odkud také po přihrávce okamžitě pálil, což znamená jistý zákrok pro Linuse Ullmarka.
     
    14:00
    Rangers se z inkasované branky chvíli oklepávali, nyní už se ale podívali dopředu, kde donutili soupeře k vyhození na zakázané uvolnění.
    12:50 Dylan COZENS - 1:1
     
    12:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovková pětice domácího celku se stará o vyrovnání! Sabres to sehráli opravdu parádně, rychlou kombinaci začal posunutím na pravou stranu Rasmus Ristolainen. Tam následně z první předal kotouč na střed Eric Staal, odkud okamžitě pálil DYLAN COZENS, jenž se po ledě trefil přesně do levého dolního rohu brány Rangers. Asistence: Eric Staal a Rasmus Ristolainen.
     
    12:40
    Další projektil přidal Victor Olofsson, ale Alexandar Georgijev měl opět dobrý výhled, takže mu stačilo mávnutí lapačkou.
     
    12:13
    Jako první v přesilovce pálil od modré čáry Rasmus Dahlin, jenž brankáře soupeře pořádně vystrašil, ale ten na poslední chvíli stačil vytasit svůj beton.
     
    11:38
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jack Johnson – 2 min., podrážení).
     
    11:28
    Kaapo Kakko opravdu nebezpečně pálil z pravého kruhu ke vzdálenější tyči, Linus Ullmark však jeho myšlenku pochopil a jistě zasáhl vyrážečkou.
     
    10:52
    Kyle Okposo vystihl přihrávku soupeře a mohl tak zamířit dopředu přes pravou stranu, odkud přihrál dopředu, ale i hosté pas vystihli.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:16
    New York už se do útoku příliš nežene, iniciativu pomalu přebírá Buffalo, které samozřejmě usiluje o co nejdřívější vyrovnání.
     
    09:39
    Linus Ullmark nyní v klidu sáhl pro střelu lapačkou, bude se tedy před ním vhazovat.
     
    09:10
    Sabres odstřelují branku soupeře jednou střelou za druhou, ale ani jedna z nich nebyla špatná, načež se sami vyhánějí z pásma.
     
    08:43
    Rasmus Dahlin pálil od modré čáry opravdu nebezpečně, kotouč letěl těsně nad ledem, ale Alexandar Georgijev nakonec nemusel zasahovat díky bloku svého spoluhráče.
     
    08:08
    Hosté měli s rozehrávkou nemalé potíže, ale nakonec to zvládli a dokonce se dostali i do pásma, kde však nedostali žádný prostor ke kombinaci.
     
    07:33
    Buffalo si z inkasované branky nic nedělá a pokouší se o rychlou odpověď, nyní mu v tom ale zabránil Alexandar Georgijev sérií zákroků.
    06:28 Chris KREIDER - 0:1
     
    06:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté udeřují jako první! Pavel Bučněvič si mohl v klidu dojet pro nahozený kotouč za domácí branku. Následně ji objel a puk poslal do mezikruží, kde byl zcela nehlídaný CHRIS KREIDER, jenž procpal kus gumy do sítě skrz betony Linuse Ullmarka. Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    06:10
    Riley Sheahan v souboji s obráncem soupeře nebyl úspěšný, ten ale dokázal uklidit kotouč z pásma jen vyhozením, takže ho velmi rychle má zpátky Buffalo.
     
    05:18
    Ryan Lindgren musí spěchat za nahozeným pukem, protože nedojede na zakázané uvolnění, takže může zkusit založit úspěšnou akci.
     
    04:49
    Jack Johnson tak mohl pálit z protiútoku, ale jeho střela švihem směřovala přímo doprostřed, takže pro domácího gólmana to nebyl žádný problém.
     
    04:33
    New York je při napadání pořád hodně aktivní, tentokrát ale domácí rozehru zvládli, avšak v útočném pásmu se dlouho neohřáli.
     
    03:55
    Ani Taylor Hall na pravé straně nebyl úspěšný, při pokusu o přihrávku mu kotouč vypíchl protihráč.
     
    03:27
    Jeff Skinner se individuálně dostal přes střední pásmo, ale za modrou čárou už mu vystavili stopku dva protihráči.
     
    02:50
    Linus Ullmark rozehrál za svou bránou a nerozehrál zrovna ideálně, protože hosté mohli o kotouč zabojovat a nakonec se usadili v pásmu.
     
    02:25
    Za domácí jako první pálil Eric Staal, ale střílel pod velkým náporem, takže jeho přízemní rána se k bráně ani nedostala.
     
    01:26
    Phillip Di Giuseppe tentokrát pálil mezi nohami bránícího hráče, ale Linus Ullmark takovou slabou střelu v klidu vyrazil.
     
    00:55
    K'Andrew Miller zkoušel štěstí od modré čáry, ale k zakončení neměl dobrou pozici, takže není divu, že kotouč skončil jen na zadním hrazení.
     
    00:20
    Jako první se do útoku sice podívali Rangers, ale ti sem tam příliš dlouho nezdrželi. To platí také o Buffalu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe (A), Ristolainen, Irwin, Montour, Dahlin, C. Miller – Hall, Eichel (C), S. Reinhart – Olofsson, E. Staal, Cozens – Rieder, Eakin, Okposo (A) – Skinner, Lazar, Sheahan.

    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – R. Lindgren, Fox, Miller, Trouba, DeAngelo, J. Johnson – Kreider (A), Zibanejad (A), Lafreniere – Panarin (A), R. Strome, Bučněvič – Di Giuseppe, B. Howden, Kakko – Lemieux, Blackwell, J. Gauthier.

    Rozhodčí: Rank, Luxmore – Smith, Kovachik.
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Chytil (NYR) do dnešního utkání nezasáhne kvůli zranění.
     
    New York Rangers
    Rangers kádr moc neobměnili, draftovali ale z prvního místa Alexise Lafrenièreho, který se však zatím moc nepředvedl, protože v pěti duelech nenasbíral ani jeden jediný bod. I možná kvůli tomu je New York tam, kde je. Ve Východní divizi se totiž nachází na poslední příčce, přičemž na kontě má jenom tři body. Jedinou výhru si tak připsal proti Islanders, které ve druhém utkání sezony rozstříleli 5:0, čímž jím vrátili úvodní čtyřbrankovou porážku. Jinak dnešní hosté vždy prohráli o jeden jediný gól, přičemž jednou to bylo až po nájezdech. Dnes však hrají s papírově slabším celkem, takže by to mohli konečně zlomit.

    Poslední tři utkání
    Pittsburgh vs. Rangers – 3:2
    Pittsburgh vs. Rangers – 4:3sn
    Rangers vs. New Jersey – 3:4

    Nejproduktivnější hráči
    Artěmij Panarin 6 bodů (2+4)
    Adam Fox 5 bodů (1+4)
    Pavel Bučněvič 4 body (2+2)
     
    Buffalo Sabres
    Sabres přes volné období výrazně posílili, ale v porovnání s nejlepšími celky jim to pořád nestačí. Ve své divizi se totiž nachází až na předposledním sedmém místě se ziskem pěti bodů z šesti duelů, což rozhodně není nejlepší bilance. Buffalo alespoň naposledy zlomilo šňůru dvou porážek proti Washingtonu, na který si vyšlápla po nájezdech. Dnes ho navíc čeká jediný horší tým v tabulce, takže má na body obrovskou příležitost.

    Poslední tři utkání
    Washington vs. Buffalo – 3:4sn
    Washington vs. Buffalo – 4:3sn
    Philadelphia vs. Buffalo – 3:0

    Nejproduktivnější hráči
    Jack Eichel 7 bodů (0+7)
    Taylor Hall 6 bodů (1+5)
    Victor Olofsson 5 bodů (3+2)
     
    Zdravím všechny fanoušky zámořské NHL! Společně se mnou se dnes budete moci zaměřit na duel Východní divize, kde na sebe narazí Buffalo a Rangers. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 13. Cozens (E. Staal, Ristolainen), 27. Rieder (Irwin), 28. Eichel (Olofsson, Dahlin) – 7. Kreider (Bučnevič), 20. K'A. Miller (Blackwell, Lemieux)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe (A), Ristolainen, Irwin, Montour, Dahlin, C. Miller – Hall, Eichel (C), S. Reinhart – Olofsson, E. Staal, Cozens – Rieder, Eakin, Okposo (A) – Skinner, Lazar, Sheahan.
    New York Rangers: A. Georgijev (Šestorkin) – R. Lindgren, Fox, K'A. Miller, Trouba, DeAngelo, J. Johnson – Kreider (A), Zibanejad (A), Lafreniere – Panarin (A), R. Strome, Bučnevič – Di Giuseppe, B. Howden, Kakko – Lemieux, Blackwell, J. Gauthier.

    Rozhodca: Rank, Luxmore – Smith, Kovachik