Chabarovsk – Ufa 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižnekamsk 6:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 3:5 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Utorok 26.01.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Hokejisté Nur-Sultanu dokázali získat pevné postavení v útočném pásmu. Kouč Michajlis dává pokyn Karlssonovi, Barys zkouší powerplay!
    59:12 Neuznaný gól Barysu
     
    59:12
    Gól neplatí. Curtis Valk tak může zpytovat svědomí, že nedokázal svůj pohyb zastavit, či alespoň přibrzdit. Čeljabinsk stále vede a do konce základní hrací doby zbývá necelá minuta.
     
    59:12
    Mužstvo z Kazachstánu dokázalo vyrovnat, ale zda gól bude platit ještě není jisté! Curtis Valk totiž v plné rychlosti narazil do soupeřovy svatyně a ta nevydržela ve svém postavení. Je otázkou, zda útočník vyhodil bránu ještě předtím, než puk od bruslí Akolzina přešel brankovou čáru, nebo až potom. Rozhodčí se nyní radí u videa.
     
    57:19
    Velká šance pro Barys, který si v závěru zahraje první přesilovku! Vyloučeným hráčem Traktoru je útočník Daniil Iljin. Dvě minuty za hákování.
    51:48 Valerij ORECHOV - 2:3
     
    51:48
    Barys právě vstřelil branku!
    Michajlisova družina se dostává na dostřel! Lilja zavezl kotouč po levém mantinelu do útočné třetiny a přihrávkou napříč pásmem našel VALERIJE ORECHOVA, jednadvacetiletý obránce z voleje prostřelil přesunujícího se Fedotova nad lapačkou. Asistence: Jakob Lilja a Jegor Petuchov.
     
    45:19
    Domácí se budou necelou půl minutu bránit ve třech. Ve středním pásmu Kirill Paňukov nesmyslně zahákoval Byvalceva, navíc šlo o střet mimo dění hry.
     
    43:45
    Až ve třetí třetině přichází první vyloučení. Na trestnou lavici putuje Nikita Michajlis, který s provinil sekáním proti Sedlákovi.
    34:02 Vitalij KRAVCOV - 1:3
     
    34:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali fantasticky oklepat z inkasované branky. Nejenže okamžitě odskočili, ale teď dokonce náskok ještě navyšují. Tomáš Hyka byl s pukem za brankou a před ní našel najetého VITALIJE KRAVCOVA, i on propálil zkušeného Karlssona mezi betony. Asistence: Tomáš Hyka a Nick Bailen.
    33:04 Sergej KALININ - 1:2
     
    33:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To je odpověď! Pilut stál i u zrodu druhého gólu Traktoru, když od modré našel na pravé straně SERGEJE KALININA. Kapitán Čeljabinsku si sjel na střed a střelou zápěstím našel mezeru mezi Karlssonovými betony, puk se pomalinku došoural až za brankovou čáru. Asistence: Lawrence Pilut.
    32:33 Jegor PETUCHOV - 1:1
     
    32:33
    Barys právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Obránce Valerij Orechov vystřelil nepřesně, jenže kotouč se od zadního mantinelu odrazil před bránu a touš následně poslal do odkryté svatyně JEGOR PETUCHOV. Asistence: Valerij Orechov a Roman Starčenko.
    27:13 Trojzákrok Fedotova
     
    27:13
    Těžký, ale o to pohlednější trojzákrok nyní předvedl Ivan Fedotov. Hostující gólman nejprve vykopl střelu Valka, vzápětí stejnou nohou zastavil i dorážku vlastního spoluhráče a celou situaci zakončil střeleckým pokusem Varona, jehož Fedotov pro změnu zastavil pravým betonem.
     
    20:01
    Střídání v týmu Barys Nur-Sultan: ze hřiště odchází Joni Ortio, přichází Henrik Karlsson.
    11:01 Alexej BYVALCEV - 0:1
     
    11:01
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté přetavili tlak ve vedoucí branku, udeřila elitní formace! Kapitán Kalinin zpoza brány přihrál do levého kruhu ALEXEJI BYVALCEVOVI, který napálil puk z první do pravého horního rohu, Ortio neměl šanci zareagovat. Asistence: Sergej Kalinin a Lawrence Pilut.
    04:44 Kravcov nedotáhl bekhendový blafák do úspěšného konce
     
    04:44
    Vitalije Kravcova dělily od gólu centimetry! Levé křídlo druhé formace nabralo velkou rychlost a dokázalo se dostat za posledního obránce. Brankáři následně útočník udělal kličku do bekhendu, jenže nedokázal přehodit jeho natažený levý beton.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 33. Petuchov (Orechov, R. Starčenko), 52. Orechov (Lilja, Petuchov) – 12. Byvaľcev (Kalinin, Pilut), 34. Kalinin (Pilut), 35. Kravcov (Hyka, Bailen)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (21. H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Samat Danijar, Heatherington, Blacker, Orechov – Videll (A), Varone, Paňukov – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadějev, R. Starčenko (A) – Petuchov, Gurkov, Ševčenko – Musorov.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Jevenko – Åberg, Byvaľcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – M. Majorov, Iľjin, Osnovin – Kosov, Karlin, Avcin – Lukin.

    Rozhodca: Judakov, Olenin – Stroganov, Šadrin