Huesca – Villarreal 0:0 (kon.) | Osasuna – Granada 3:1 (kon.) | Elche – Barcelona 0:2 (kon.)
Vigo – Eibar 1:1 (kon.) | Atlético Madrid – Valencia 3:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
1:1 (1:0)
SD Eibar
Nedeľa 24.01.2021, 18:30 • Estadio Abanca Balaídos, Vigo • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Celta Vigo – SD Eibar. Stretnutie 20. kola španielskej LaLigy sa začne o 18:30.
     


    Celta Vigo

    Po sérii dobrých výsledkov sa forma Celty výrazne zhoršila a po troch ligových prehrách za sebou bola pred dneškom na 12. mieste tabuľky, z ktorého mala pred 18. Elche šesťbodový náskok (Elche má ale o dva odohrané zápasy menej). Hlavným problémom Celty je obrana, ktorá je druhou najhoršou v španielskej LaLige (30 inkasovaných gólov). V tabuľke zápasov doma je na deviatom mieste, keď vyhrala 5 z 9 domácich ligových súbojov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Getafe – Celta Vigo 1:1
    Celta Vigo – Huesca 2:1
    Real Madrid – Celta Vigo 2:0
    Celta Vigo – Villarreal 0:4
    Betis – Celta Vigo 2:1
     


    SD Eibar

    Forma Eibaru tiež nie je príliš dobrá, tento klub si totiž na svoje konto v posledných šiestich ligových zápasoch pripísal len štyri body. V tabuľke bol pred dneškom na 16. mieste o dva body pred 18. Elche, v porovnaní s ním má však už o dva odohrané zápasy viac. Eibar má problémy hlavne s útočnou produktivitou, ktorá je druhou najhoršou v najvyššej španielskej súťaži (16 strelených gólov). V tabuľke zápasov vonku je na deviatom mieste a zaujímavosťou je, že vonku je v tejto sezóne úspešnejší ako doma. Na cudzích trávnikoch získal už 12 bodov, kým doma len 7.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Alavés – Eibar 2:1
    Barcelona – Eibar 1:1
    Eibar – Granada 2:0
    Levante – Eibar 2:1
    Eibar – Atlético Madrid 1:2
     


    Vzájomné zápasy

    Vzájomná ligová bilancia medzi tými dvomi klubmi je vyrovnaná – oba kluby vyhrali po 5 zápasov a tri súboje sa skončili remízami. V posledných štyroch zápasoch ale nedokázala Celta Eibaru streliť ani jeden gól a naposledy tohto súpera porazila ešte v októbri 2018. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne sa v Eibare skončil bezgólovou remízou.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    27. 10. 2018: Celta Vigo – Eibar 4:0
    3. 9. 2019: Eibar – Celta Vigo 1:0
    29. 9. 2019: Eibar – Celta Vigo 2:0
    26. 1. 2020: Celta Vigo – Eibar 0:0
    12. 9. 2020: Eibar – Celta Vigo 0:0
     
    Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.
     
    Úvodné zostavy:

    Celta Vigo: Blanco – Mallo (C), Murillo, N. Araujo, Olaza – Tapia – Méndez, Beltrán, Nolito – Mor, S. Mina.

    Náhradníci: Villar – Holsgrove, Baeza, K. Vázquez, Caricol, Fontán, González, Aidoo, Yokuşlu.

    SD Eibar: Dmitrović – Pozo, P. Oliveira, Bigas, Rafa – Recio, S. Álvarez – Muto, Expósito, Gil – Kike García (C).

    Náhradníci: Y. Rodríguez – Enrich, Burgos, R. Correa, Inuj, Quique, P. León, Cote, Papakouli Diop, Garcia.

    Rozhodca: Fuertes – Vázquez, Moreno.
     
    Oba tímy práve vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Celta bude hrať v belasých dresoch, Eibar v červenomodrých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí sa hneď usadili na útočnej polovici. Domáci sa snažia aktívnym pohybom donútiť hráčov Eibaru k chybe.
     
    2
    Mallo v sklze zrazil kolmicu na Gila na rohový kop. Center z rohu letel na prednú tyč, odkiaľ loptu odhlavičkoval Méndez.
     
    2
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za držanie rozbehnutého Mora, ktorý mohol bežať do rýchleho protiútoku, Rafa (SD Eibar).
     
    3
    Celta sa prvýkrát dostala k lopte, jej postupná útočná kombinácia ale skončila neúspešne a domáci sa museli bleskurýchlo vrátiť dozadu.
     
    4
    Podarilo sa a Gilov center z ľavého krídla zablokoval Murillo. Domáci obrancovia nakopli loptu na hrot útoku na Mora, ten ale túto prudkú prihrávku nedokázal spracovať.
     
    5
    Oba tímy si nepresnými nákopmi vystriedali kontrolu nad loptou a hrací predmet napokon skončil naspäť na kopačkách brankára Eibaru Dmitrovića.
     
    6
    Ani jeho ďalší nákop ale nebol úspešný a loptu v strede poľa získali domáci. Tí sa teraz snažia prekombinovať na polovicu Eibaru.
     
    7
    Méndez si nabiehal za kolmicou na pravé krídlo, Rafa ho ale o loptu obral a odkopol ju do stredu poľa. Tam ju získali jeho spoluhráči.
     
    8
    Celta dobrým napádaním vytlačila hostí na ich polovicu ihriska a Mor loptu napokon získal. Hneď bol opäť faulovaný, aby hostia zbrzdili rozohrávku domáceho celku.
     
    9
    Celta Vigo dalo gól!
    Domáci otvárajú skóre! Mallo prihral loptu z pravej strany pred šestnástku Eibaru na Minu, ktorý ju chcel z prvej posunúť na Mora do šestnástky. Loptu ale zrazil jeden z obrancov Eibaru priamo k rozbehnutému BRAISOVI MÉNDEZOVI, ktorý sa cez stred obrany dostal pred brankára Eibaru a toho strelou k pravej tyči prekonal.
     
    11
    Bigas si potiahol loptu k pokutovému územiu Celty a spoza neho vystrelil, avšak vysoko nad Blancovu bránu.
     
    12
    Celta sa vrátila na útočnú polovicu, cez zoradenú obranu Eibaru sa ale tentoraz k šestnástke súpera neprebila. Hostia hneď po zisku lopty poslali hrací predmet nepresným nákopom k brankárovi Celty Blancovi.
     
    13
    Araujovu malú domov odkopol gólman Celty Blanco do stredu poľa, odkiaľ hostia loptu pohotovo poslali na hrot útoku na Kikeho Garcíu. Ten ale v tomto momente vybiehal z ofsajdového postavenia.
     
    14
    Nolito dostal prihrávku na ľavé krídlo a prízemným centrom poslal loptu do šestnástky na Olazu, ktorý strelou z prvej trafil ľavú tyč Dmitrovićovej brány.
     
    15
    Gil si nabiehal na kolmú prihrávku na ľavé krídlo, odkiaľ chcel nacentrovať do šestnástky Celty. Jeho veľmi nepresný nákop ale skončil ďaleko za Blancovou bránou.
     
    16
    Hostia získali dobrým napádaním loptu, ich útok sa ale zasekol na zoradených obranných líniách Celty. Loptu si preto posúvajú zo strany na stranu hlavne v strede poľa.
     
    17
    Murillov nákop na Minu odhlavičkoval Bigas a hostia znovu mohli zaútočiť. Gil si dlho navádzal loptu na center a až takmer od rohovej zástavky nakopol hrací predmet do šestnástky. Tam sa k hlavičke síce dostal Kike García, jeho slabý pokus ale Araujo odkopol do bezpečia.
     
    19
    Center z rohu Eibaru preletel cez skrumáž na prednej tyči zhruba na penaltový bod, kde stál Kike García. Toho ale lopta zjavne zaskočila a len ju tečoval priamo k domácemu brankárovi Blancovi.
     
    20
    Domáci sa snažia hru trochu upokojiť, v posledných minútach sa totiž ocitli pod tlakom Eibaru. Loptu si preto prihrávajú hlavne obrancovia Celty na vlastnej polovici.
     
    21
    Rafa nakopol loptu zo štandardky zo stredu poľa, kde sa odrazila k Reciovi. Jeho strelu zablokoval hruďou Tapia.
     
    22
    Eibar prevzal iniciatívu a opäť sa nasťahoval na polovicu Celty. Jeho dlhé kombinácie na útočnej polovici ale zatiaľ nevedú k žiadnej nebezpečnej strele na domácu bránu.
     
    23
    Bigas šliapol v strede poľa v súboji o loptu na nohu Minovi. Ten zostáva ležať na trávniku, nebude ale zrejme potrebovať žiadne ošetrenie.
     
    24
    Nepresný nákop domáceho brankára Blanca skončil u gólmana hostí Dmitrovića, ktorý loptu ešte nepresnejším nákopom na útočnú polovicu poslal priamo do autu.
     
    25
    Séria nepresných rozohrávok potom pokračovala chybou obrancov Celty a lopta sa vrátila na kopačky hráčov Eibaru. Tí sa opäť snažia krátkymi prihrávkami po zemi nájsť medzeru v obrannom postavení domáceho tímu.
     
    26
    Pozov center sprava odhlavičkoval Murillo. Hrací predmet sa potom dostal k Expósitovi, ktorého oblúčik do šestnástky na Kikeho Garcíu chytil vybiehajúci domáci brankár Blanco.
     
    27
    Držanie lopty: 56 % : 44 %
     
    28
    Pozov nákop si spracoval pred pokutovým územím Celty Vigo Kike García. Ten loptu posunul dozadu na spoluhráčov, ktorí sa ale znovu nedostali cez obranný val domáceho celku.
     
    29
    Álvarez vysunul peknou kolmicou za domácu obranu na ľavé krídlo Rafu, jeho center však bol zablokovaný Mallom na rohový kop.
     
    30
    Nákop od rohovej zástavky sa zakrútil do bránkoviska domácich, odkiaľ loptu vyboxoval brankár Celty Blanco. Jeho spoluhráči následne odkopli loptu z pokutového územia.
     
    31
    Po dlhšej dobe majú loptu na kopačkách domáci obrancovia, ktorí môžu v pokoji rozohrať. Hostia ich tentokrát nenapádajú.
     
    32
    Gil ale i tak dokázal vystihnúť rozohrávku Celty a po ľavom krídle vyrazil dopredu. Pri snahe o individuálny prienik však o loptu prišiel a domáci získali guľatý nezmysel naspäť pod svoju kontrolu.
     
    33
    Eibar ale opäť loptu rýchlo získal a opäť oblieha šestnástku Celty. Pozo si dlho navádzal loptu na center, veľmi nepresným centrom ju ale doslova zakopol za Blancovu bránu.
     
    34
    Gólman Eibaru Dmitrović sa teraz trochu zahrával s osudom, keď si dlho posúval loptu pred napádajúcim Minom. Rozohrať sa mu ale napokon podarilo a jeho obrancovia môžu založiť útok svojho tímu.
     
    35
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Expósita tesne pred vlastnou šestnástkou a následné protesty dostáva Renato Tapia (Celta Vigo). Eibar bude mať priamy kop zo vzdialenosti 26 metrov od domácej brány.
     
    36
    Recio trafil prízemnou strelou zo štandardky nohy hráčov Celty v múre. Nepresnou prihrávkou potom loptu poslal do autu.
     
    37
    Kike García pri napádaní rozohrávajúceho Arauja zasiahol domáceho obrancu do nohy. Ten sa zvíja na trávniku, hlavný rozhodca ale necháva hru pokračovať ďalej.
     
    38
    A tento útok Eibaru nakoniec skončil ziskom už štvrtého rohového kopu hostí v zápase. Celta ešte nekopala ani jeden roh.
     
    39
    Nákop na prednú tyč zastavili domáci obrancovia a okamžite nakopli loptu do útoku. Mor sa rozbehol do otvorenej obrany Eibaru, nepresnou prihrávkou na krídlo však vrátil loptu hráčom hosťujúceho celku.
     
    40
    Olaza odkopol nákop Álvareza do autu. Lopta sa potom dostala na ľavé krídlo k Rafovi, ktorý ju nacentroval na Kikeho Garcíu a ten trochu nezmyselne, v situácii, keď pri ňom nebol žiadny obranca Celty, akrobaticky vystrelil vysoko nad Blancovu bránu.
     
    41
    Álvarez šliapol na nohu Minovi v stredovom kruhu. Domáci útočník zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.
     
    42
    Mina odkríval za autovú čiaru a po niekoľkých desiatkach sekúnd sa vrátil na trávnik. Tam medzitým prebieha ďalšia rozohrávka útoku od hráčov Eibaru.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Eduardo Expósito (SD Eibar), ktorý doslova vletel pri napádaní rozohrávky do brankára Celty Blanca. Na Expósita sa okamžite vrhli hráči Celty, ktorých musí hlavný rozhodca upokojovať.
     
    44
    Domáci brankár Blanco je naďalej ošetrovaný. Zdá sa ale, že bude v poriadku a bude v hre pokračovať.
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45+1
    Domáci prišli v strede poľa o loptu a okamžite sa museli vrátiť dozadu. Gilov center ale letel priamo do rúk pripraveného brankára Celty Blanco.
     
    45+2
    Pozo si síce obhodil protihráča na pravom krídle, potom ale o loptu prišiel a taktickým faulom musel zastaviť Minu Oliveira. Viac sa už v prvom polčase zrejme nestane.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas ponúkol minimum zaujímavých momentov. Aktívnejším tímom síce bol Eibar a väčšia časť prvého dejstva sa odohrávala na polovici Celty, domáca obrana ale nepustila hostí ani k jednej nebezepečnejšej strele na svoju bránu. Celta naopak predviedla skvelú efektivitu, keď síce mala len dve strely, z jednej ale otvoril skóre trochu šťastným gólom Méndez a z druhej trafil Olaza tyč brány hostí. Dúfajme teda, že v druhom polčase uvidíme viac zaujímavých situácií pred oboma bránami.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 47 % : 53 %
    Strely na bránu: 1:1
    Strely mimo: 1:4
    Rohy: 0:4
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 4:7
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:33.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Emre Mor, prichádza Okay Yokuşlu.
     
    47
    Domácim sa podarilo hneď na úvod druhého polčasu prejsť na útočnú polovicu, hostia ich ale pomerne rýchlo vytlačili dozadu. Obrancovia Celty museli následne loptu posunúť i dozadu na brankára Blanca.
     
    48
    Jeho odkop zastavili až obrancovia Eibaru, Pozo však nákopom do autu loptu vrátil domácim hráčom. Tí sa môžu opäť pokúsiť o založenie svojho ďalšieho postupného útoku.
     
    49
    Úvod druhého polčasu je zatiaľ z oboch strán pomerne opatrný a tempo hry nie je vysoké. Nepresný nákop domácich skončil u brankára Eibaru Dmitrovića.
     
    50
    Obrancovia Eibaru držali loptu pred vlastnou šestnástkou, napádajúci hráči Celty ale donútili Oliveiru k nepresnému nákopu, ktorý skončil v aute.
     
    51
    I samotní domáci ale urobili na vlastnej polovici chybu a kolmicu na Kikeho Garcíu musel z vlastnej šestnástky odkopnúť na roh domáci kapitán Mallo.
     
    52
    Expósitov center na prednú tyč odhlavičkoval Araujo až do stredu poľa, odkiaľ chcel loptu vrátiť „do ohňa“ Pozo. Jeho nepresný nákop chytil brankár Celty Blanco.
     
    53
    Méndez dostal prienikovú prihrávku na pravé krídlo, jeho dva centre z krídla pred bránu Eibaru ale zablokoval v sklze Bigas. Hostia odpovedajú svojím útokom.
     
    53
    SD Eibar dáva gól!
    Hostia krásnou akciou vyrovnávajú! Gil vybojoval pred šestnástkou Celty loptu, ktorá sa dostala od Kikeho Garcíu k Mutovi a ten ju oblúčikom ponad domáceho obrancu posunul práve na rozbehnutého BRYANA GILA. Krídelník Eibaru na nič nečakal a tvrdou strelou z voleja namieril nechytateľne k ľavej tyči Blancovej brány.
     
    54
    Žltú kartu za podrazenie Kikeho Garcíu na vlastnej polovici dostáva Okay Yokuşlu (Celta Vigo).
     
    56
    Eibar strelený gól výrazne povzbudil a hostia okamžite napádajú domácich vyššie ako ešte pred pár minútami. Ich aktivita priniesla napokon úspech a loptu získali na svoje kopačky.
     
    57
    Mutov pokus o individuálny prienik po pravom krídle nevyšiel a Mina, ktorý si loptu spracovával v strede poľa, bol podkopnutý Oliveirom. Mina je dnes okopávaný doslova zo všetkých strán...
     
    58
    Celta chce trochu upokojiť hru a domáci obrancovia si loptu prihrávajú na vlastnej polovici. Hostia ich v tejto chvíli nenapádajú.
     
    59
    Olaza výborným centrom nakopol loptu z ľavej strany na zadnú tyč, kde sa k hlavičke pretlačil nabiehajúci Mallo. Jeho zakončenie reflexívne nohou vyrazil gólman Eibaru Dmitrović.
     
    60
    Mina, ktorý si dnes pretrpel poriadnu dávku bolesti, sa ju zjavne rozhodol i rozdať a tvrdým a hlavne nedovoleným zákrokom fauloval Álvareza.
     
    62
    Pozo sa dostal k centru z pravého krídla, ktorý sa ale veľmi nebezpečne zakrútil smerom k domácej bráne. Jeho nákop napokon preletel tesne ponad brvno Blancovej brány.
     
    63
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergio Álvarez, prichádza Aleix Garcia.
     
    64
    Eibar sa usadil na polovici domácich a opäť sa snaží prekombinovať sa k šestnástke domáceho tímu. Zatiaľ neúspešne.
     
    64
    Žltú kartu za zásah v sklze do členku Minu dostáva Recio (SD Eibar).
     
    66
    Oliveira zasiahol lakťom do tváre v hlavičkovom súboji Minu. Ten zostáva ležať na trávniku, hra však pokračuje ďalej.
     
    66
    Žltú kartu za úder do brucha Aleixa Garciu dostáva Brais Méndez (Celta Vigo). Domáci ešte reklamujú predošlý zákrok Oliveiru na Minu, hlavný rozhodca naň ale nijak nereagoval.
     
    68
    Nolito vysunul na ľavú stranu šestnástky za obrancov Eibaru Méndeza, ktorého však ďalším výborným zákrokom vychytal vybiehajúci brankár hostí Dmitrović.
     
    69
    Dmitrović musel opäť rýchlo zareagovať, keď jeho vlastný obranca tečoval prihrávku od spoluhráča do behu Minu. Brankár hostí sa však našťastie pre Eibar stihol dostať k lopte ako prvý a v sklze ju odkopol do autu.
     
    70
    Séria tvrdých súbojov pokračuje. Pri rohovej zástavke podrazil Olazu Recio, čo už neuniklo hlavnému rozhodcovi a ten odpískal faul hráča Eibaru.
     
    71
    Nolito chcel asi vystrelť z ostrého uhla priamo na bránu, jeho prízemnú polostrelu – polocenter však odkopol z vlastnej šestnástky hneď prvý brániaci hráč Eibaru.
     
    72
    Celta prebrala iniciatívu a v posledných minútach sa tlačia výraznejšie dopredu domáci. Tí sa snažia znovu dostať na polovicu Eibaru.
     
    74
    Gil sa po zisku lopty rozbehol po ľavom krídle dopredu, jeho prienik ale skončil neúspechom. Domáci posunuli hrací predmet dozadu na hráčov v obrane.
     
    75
    Nolitov center z ľavej strany si spracoval Mina, ktorý sa ale s loptou nedokázal otočiť a vystreliť. Následne mu bol odpískaný ofsajd.
     
    75
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Fran Beltrán, prichádza Alfonso Martínez González.
     
    75
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Kike García, prichádza Pedro León.
     
    76
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Recio, prichádza Papakouli Diop.
     
    77
    Celta je znovu nasťahovaná na polovici Eibaru. Méndez vysunul do nábehu na pravé krídlo Malla, tomu ale loptu v sklze odkopol do autu Gil. V šestnástke Eibaru si medzitým sadol na trávnik Bigas.
     
    78
    Bigas je v poriadku a pokračuje v hre. Tapiov center obrana Eibaru znovu zablokovala a Mallo potom v súboji o odrazenú loptu fauloval protihráča.
     
    79
    Eibar je v týchto chvíľach pod tlakom a je zatiahnutý pri vlastnej šestnástke. Domáci obliehajú obranu súpera prihrávkami zo strany na stranu.
     
    80
    Žltú kartu za úder lakťom do tváre Oliveiru dostáva i „mučeník“ tohto zápasu Santiago Mina (Celta Vigo).
     
    80
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Nolito, prichádza Miguel Baeza.
     
    82
    Obraz hry sa vôbec nemení. Domáci si loptu prihrávajú na útočnej polovici, cez zoradenú obranu Eibaru sa ale do bezprostrednej blízkosti jeho šestnástky nedostávajú.
     
    83
    Méndez si nabiehal za nákopom na pravé krídlo, čisto ho ale od lopty odtlačil Bigas, ktorý ju nechal dokotúľať sa za bránkovú čiaru. Brankár hostí Dmitrović sa s odkopom od svojej brány príliš neponáhľa.
     
    84
    Méndez to potom vyskúšal i individuálne, znovu sa ale nedostal do šestnástky Eibaru. Mallo následne o loptu prišiel a v súboji o ňu fauloval Expósita.
     
    86
    Eibar sa snaží získať nejaký čas prihrávkami medzi vlastnými obrancami a dokonca sa dostal i na útočnú polovicu. Cieľom hostí je ale už zrejme len udržať nerozhodný výsledok.
     
    87
    Kombinácia hostí preto skončila neúspechom a keďže sa Eibar znovu okamžite zoradil na vlastnej polovici do obranného postavenia, tak musia domáci začínať svoj útok od obrancov zo stredu poľa.
     
    88
    Brankár Celty Blanco nakopol loptu na pravé krídlo na Yokuşlua, ktorý ju dokázal udržať. Hostia ale opäť dokázali hostí vytlačiť do stredu poľa.
     
    89
    Expósito získal loptu a rozbehol sa na útočnú polovicu, bol však sám proti piatim hráčom Celty. Jeho útok sa skončil stratou lopty zhruba v strede polovice domáceho celku.
     
    90
    Nadstavený čas sú dve minúty.
     
    90+1
    Hostia majú loptu na kopačkách a dostali sa na polovicu Celty. Ich útok ale pripomína skôr hádzanú než futbal a nakoniec sa skončil stratou lopty.
     
    90+2
    Nákop zo stredu poľa sklepol hlavou Yokuşlu za seba na Méndeza, ktorý sa v šestnástke s loptou otočil a po zemi ju poslal priamo do rúk pripraveného brankára Dmitrovića.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas priniesol otvorenejší futbal, ku ktorému pomohol hlavne vyrovnávajúci gól Gila. Po ňom sa obrany oboch tímov trochu otvorili, postupne ale iniciatívu prevzala Celta, ktorá mala niekoľko výborných gólových príležitostí na to, aby strhla vedenie na svoju stranu. Gólman hostí Dmitrović však za svoj chrbát nepustil už ani jednu loptu a svojimi zákrokmi doslova vychytal Eibaru, ktorý sa už s pribúdajúcim časom zameral na obranu, bod.

    Celta Vigo tak zabodovala po troch prehrách za sebou a v tabuľke je priebežne na deviatom mieste. Eibar je na 15. priečke a pred 18. Alavésom má len dvojbodový náskok.
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 56 % : 44 %.
    Strely na bránu: 4:2.
    Strely mimo: 3:4.
    Rohy: 0:6.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 10:16.
     
    Ďalší program:

    Celta Vigo
    21. kolo – 31. 1. 2021, 18:30: Granada – Celta Vigo

    SD Eibar
    21. kolo – 30. 1. 2021, 14:00: Eibar – Sevilla
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:26:21)

    Michal Sadlek

    Góly: 9. Méndez – 53. Gil

    Karty:   35. Tapia (CVG), 54. Yokuşlu (CVG), 66. Méndez (CVG), 80. S. Mina (CVG) – 2. Rafa (EIB), 43. Expósito (EIB), 64. Recio (EIB)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:16.
    Celta Vigo: Blanco – Mallo (C), Murillo, N. Araujo, Olaza – Tapia – Méndez, Beltrán (75. González), Nolito (80. Baeza) – Mor (46. Yokuşlu), S. Mina.
    Náhradníci: Villar – Holsgrove, Baeza, K. Vázquez, Caricol, Fontán, González, Aidoo, Yokuşlu.

    SD Eibar: Dmitrović – Pozo, P. Oliveira, Bigas, Rafa – Recio (76. Papakouli Diop), S. Álvarez (63. Garcia) – Muto, Expósito, Gil – Kike García (C) (75. P. León).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Enrich, Burgos, R. Correa, Inuj, Quique, P. León, Cote, Papakouli Diop, Garcia.

    Rozhodca: Fuertes – Vázquez, Moreno