Huesca – Villarreal 0:0 (kon.) | Sevilla – Cadiz 3:0 (kon.) | Sociedad – Real Betis 2:2 (kon.)
Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
2:2 (0:0)
Real Betis
Sobota 23.01.2021, 18:30Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Real Betis dal gól!
    Hostia predsa len môžu bodovať a asi aj budú. Počas nadstaveného času sa dostal pred päťkou k centru zľava JOAQUÍN a lopta aj so šťastím po jeho strele prešla za čiaru.
     
    85
    Real Betis dal gól!
    Ešte z toho bude dráma, pretože hostia sa konečne dostali do šance a premenili ju. Po centri sprava sa k hlavičke na malom vápne dostal SERGIO CANALES. Zakončil presne k žrdi mimo dosah Remira.
     
    57
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Alexander Isak dostal pas na krídlo, naviezol loptu do šestnástky, prestrčil kolmicou a MIKEL OYARZABAL sa pred Roblesom nepomýlil.
     
    49
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Teraz sa už domáci zaslúžene dočkali. Mikel Merino vyhral súboj pred šestnástkou, Mikel Oyarzabal prihral na hranicu vápna a ALEXANDER ISAK prestrelil Roblesa.

    Matej Kubove

    Góly: 49. Isak, 57. Oyarzabal – 85. Canales, 90+3. Joaquín

    Karty:   69. Merino (RSC), 86. Zaldúa (RSC) – 51. Akouokou (RBE), 90+2. Miranda (RBE)


    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (67. Zaldúa), Zubeldia, Le Normand, Monreal – Guridi, Guevara, Merino (77. Zubimendi) – Portugués (83. Januzaj), Isak (83. Bautista), Oyarzabal (C) (78. Barrenetxea).
    Náhradníci: Ayesa – A. Elustondo, Zaldúa, Merquelanz, Zubimendi, Bautista, Illarramendi, Sagnan, Januzaj, Roberto López, Barrenetxea.

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, V. Ruiz, Miranda – Akouokou (56. W. Carvalho), Canales – D. Lainez (68. Rodri), Fékir (78. Joaquín), Guardado (C) (56. Tello) – Loren (68. A. Sanabria).
    Náhradníci: Rebollo – Moreno, Juanmi, Montoya, Sidnei, Iglesias, W. Carvalho, Rodri, Tello, A. Sanabria, Joaquín.