NY Rangers – NJ Devils 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Washington 5:4 (po pr.) | Florida – Chicago 5:4 (po pr.)
Philadelphia – Buffalo 3:0 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:2 (po pr.)
LA Kings – Colorado 2:3 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 20.01.2021, 01:08 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Kevin HAYES - 3:0
     
    58:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! KEVIN HAYES zariskoval a dobře udělal. Z otočky se s pukem nepáral a vyhodil ho přes celé hřiště do odkryté svatyně. Střelec jako by ani nevěřil, že se mu tento kousek povedl. Bez asistence.
     
    57:20
    Hosté vybojovali vhazování v útočném pásmu a kouč Krueger povolává Johanssona na střídačku. Sabres zkouší poweplay!
    53:43 Jakub VORÁČEK - 2:0
     
    53:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers výrazně přibližuje vítězství český útočník JAKUB VORÁČEK! Po vyhození Gustafssona ujel společně s Hayesem do přečíslení dvou na jednoho. Kanadský útočník se zachoval nesobecky a nahrál kladenskému rodákovi, jenž prostřelil Johanssona mezi levým betonem a vyrážečkou. Asistence: Kevin Hayes a Erik Gustafsson.
    40:01 Srážka mezi Huttonem a Provorovem, po níž hostující gólman předčasně opustil utkání
     
    40:01
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Carter Hutton, přichází Jonas Johansson.
     
    39:58
    Frustrovaný Rasmus Ristolainen mimo dění hry napadl Laughtona, což rozhodčí pochopitelně nemohli přejít mávnutím rukou. Tahouna defenzivy Buffala vylučují za hrubost.
    37:51 Travis KONECNY - 1:0
     
    37:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bezbrankové skóre prolomeno, vedení se ujímají domácí hokejisté! Patrick v obranném pásmu po mantinelu přihrál Linblomovi, jenž dlouhou nahrávkou o protější mantinel vyslal do úniku TRAVISE KONECNYHO. Kanadský útočník zvolil bekhendovou kličku a Huttonovi následně poslal kotouč mezi betony. Asistence: Oskar Lindblom a Nolan Patrick.
     
    30:35
    Jakub Voráček oslabuje Philadelphii. Zkušený český útočník při snaze zastavit Skinnera podrazil kanadskému útočníkovi nohy. Jasné dvě minuty.
    29:08 Olofsson podruhé v utkání nastřelil brankovou konstrukci
     
    29:08
    Elliotta dnes podruhé zachránila branková konstrukce a to znovu po střele Olofssona! Dylan Cozens nabral velkou rychlost po levém křídle, jeho zakončení do horních pater ještě kanadský brankář dokázal vyrazit. Akce ale pokračovala a Staal místo střely ještě vylepšil pozici právě pro Olofssona, který z velkého úhlu trefil bližší tyč.
     
    26:53
    Sledujeme velmi vyrovnaný zápas. Po vyhraném vhazování Eichela střílel od modré Rasmus Ristolainen a Elliotta zachránila horní tyč!
     
    09:07
    Premiérovou početní převahu si zahraje Philadelphia. Jeff Skinner v útočné třetině sledoval kotouč a nikoliv dění kolem něj, přes jeho nataženou hokejku přepadl Lindblom. Dvě minuty za podrážení.
     
    03:41
    Philadelphie jde do tří! Rakouský útočník Michael Raffl si nedal pozor na svou hokejku, kterou trefil do obličeje Olofssona.
     
    03:14
    Šavle byly velmi blízko vedoucímu gólu! Jack Eichel naznačil střelu, čímž dokonale zmátl Elliotta, ale ještě nahrál do pravého kruhu Olofssonovi, kterému zabránil včasným blokem ve střele do prázdné brány Ivan Provorov!
     
    02:40
    První přesilovou hru si zahrají Šavle. Robert Hägg nezachytil pohyb Sheahana, jehož přitiskl na mantinel. Rozhodčí vylučují švédského beka za nedovolené bránění.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 38. Konecny (Lindblom, Patrick), 54. Voráček (K. Hayes, E. Gustafsson), 59. K. Hayes


    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Sanheim, Provorov (A), P. Myers, E. Gustafsson, Braun, Hägg – Konecny, K. Hayes, Giroux (C) – Farabee, Patrick, J. van Riemsdyk – Voráček (A), Frost, Lindblom – Aube-Kubel, Laughton, M. Raffl.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (41. J. Johansson) – Ristolainen, McCabe (A), Montour, Dahlin, Jokiharju, C. Miller – S. Reinhart (A), Eichel (C), Hall – Cozens, E. Staal, Olofsson – Asplund, Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.

    Rozhodca: Dean Morton (CAN), Peter MacDougall (CAN) – Andrew Smith (CAN), Ryan Galloway (CAN)