NY Islanders – Boston 1:0 (kon.) | Toronto – Winnipeg 3:1 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 1:6 (kon.)
St. Louis – San Jose 5:4 (kon.) | Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.)
Edmonton – Montreal 1:3 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:0 (kon.) | Vegas – Arizona 4:2 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Arizona Coyotes
cz Utorok 19.01.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Reilly SMITH - 4:2
     
    59:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přes celé kluziště se prosazuje REILLY SMITH. Je to jasné, domácí celek tento mač vyhraje.
    48:12 Chandler STEPHENSON - 3:2
     
    48:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase se Vegas dostává do vedení. Tlak v útočném pásmu, vyhrané buly. Zach Whitecloud pálil od modré čáry a jeho rána se od zad CHANDLERA STEPHENSONA odrazila mimo dosah brankáře a do brány. Vegas jde do vedení. Asistence: Zach Whitecloud a Mark Stone.
    44:13 Reilly SMITH - 2:2
     
    44:13
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Po akci Karlssona zůstal kotouč u brankové čáry volný, a pak jej rychle do branky dorazil REILLY SMITH. Zajímavá situace a poněkud pozdní reakce sudích, Gól platí. Asistence: William Karlsson.
    37:02 Max PACIORETTY - 1:2
     
    37:02
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Šťastný odraz pro Vegas a rázem je sníženo. První střelu MAXE PACIORETTYHO velmi dobře vyrazil brankář, a pak na dorážku zpoza branky už nedosáhl. Darcy Kuemper si kotouč srazil do své branky. Asistence: Chandler Stephenson a Shea Theodore.
    29:35 Nick SCHMALTZ - 0:2
     
    29:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující celek zaslouženě přidává druhou branku v zápase. NICK SCHMALTZ se dostal do střelecké pozice a jeho pokus jemně tečoval mimo dosah domácího brankáře obránce Martinez. Jemná teč a hosté vedou o dva góly. Asistence: Jakob Chychrun a Derick Brassard.
    08:24 Tyler PITLICK - 0:1
     
    08:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí dostávají gól při vlastní přesilovce. Po chybě Veas se do brejku dostal TYLER PITLICK. Počkal si na první pohyb brankáře, a pak poslal kotouč přesně pod horní tyč.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 38. Pacioretty (Stephenson, Theodore), 45. R. Smith (W. Karlsson), 49. Stephenson (Whitecloud, Mark Stone), 60. R. Smith – 9. Pitlick, 30. Schmaltz (Chychrun, Brassard)


    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – McNabb, Pietrangelo, Martinez, Theodore, Hague, Whitecloud, Kolesar – Stephenson, Mark Stone, Pacioretty – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Tuch, Nosek, N. Roy – W. Carrier, Reaves.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski, Oesterle, Hjalmarsson, Capobianco, Demers – Hayton, Schmaltz, Garland – Caggiula, Dvorak, Kessel – Keller, Brassard, Pitlick – Crouse, Jo. Larsson, Fischer.

    Rozhodca: Lambert, Kozari – Knorr, Nagy