NY Islanders – Boston 1:0 (kon.) | Toronto – Winnipeg 3:1 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 1:6 (kon.)
St. Louis – San Jose 5:4 (kon.) | Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.)
Edmonton – Montreal 1:3 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:0 (kon.) | Vegas – Arizona 4:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Winnipeg Jets
cz Utorok 19.01.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Mitchell MARNER - 3:1
     
    59:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté vrhli všechny síly do útoku, ale vabank při power-play se jim nevyplatil. Po Andersenově zákroku proti Pionkovi poslal Alexander Kerfoot zpečetit výhru MITCHELLA MARNERA. A ten si po svém razítku ještě slovně rýpnul do pozdě se vracejícího Pionka. Asistence: Alexander Kerfoot.
    39:13 Kyle CONNOR - 2:1
     
    39:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ještě před přestávkou se hosté stihli vrátit do zápasu! Pionk našel od pravého mantinelu KYLEA CONNORA, jenž byl v mezikruží špatně pokrytý. Justin Holl ho dostoupil příliš pozdě a kontaktní brance nezabránil ani jinak spolehlivý Andersen. Asistence: Derek Forbort a Neal Pionk.
    38:39 Mitchell MARNER - 2:0
     
    38:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy odskakují na rozdíl dvou tref! Auston Matthews rozjel akci až z vlastního obranného pásma, zleva objel branku a diagonálou přihrál Riellymu. Jeho střelu Hellebuyck ještě vyrazil, ale na bleskovou dorážku MITCHELLA MARNERA už gólman Winnipegu stačit nemohl. Asistence: Auston Matthews a Morgan Rielly.
    25:28 John TAVARES - 1:0
     
    25:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teprve pět vteřin před koncem přesilovky Toronto dává gól! Muzzinovu ránu od modré čáry Hellebuyck vyrazil na hůl Nylandera, ten zleva přihrál mezi kruhy pro JOHNA TAVARESE, který neměl problém trefit poloprázdnou branku. Maple Leafs tak potvrzují, že se jim na začátku sezony hra v početní výhodě náramně daří. Asistence: William Nylander a Jake Muzzin.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 26. Tavares (W. Nylander, Muzzin), 39. Marner (Matthews, Rielly), 60. Marner (Kerfoot) – 40. Connor (Forbort, Pionk)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott, Lehtonen – Marner, Matthews (A), J. Thornton – W. Nylander, Tavares (C), Vesey – Hyman, Kerfoot, Michejev – Simmonds, Spezza.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Niku (A), Morrissey, Pionk, Forbort, Beaulieu (C), Stanley (A) – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Perreault, Stastny, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Harkins.

    Rozhodca: Furlatt, Pollock – Cherrey, Shewchyk