Peña Deportiva – Valladolid 1:4 (po pr.) | Almería – Alavés 5:0 (kon.) | Girona – Cadiz 2:0 (kon.)
Fuenlabrada – Levante 1:1 (2:4 po pen.) | Leganés – Sevilla 0:1 (po pr.) | Rayo Vallecano – Elche 2:0 (kon.)
koniec po penal. (2:4)
CF Fuenlabrada
1:1 (0:1)
Levante UD
cz Sobota 16.01.2021, 18:00Španielsky pohár • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:47:37)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 20:23.
     
    Je konec! Favorizované Levante nakonec zvládlo penaltový rozstřel a postupuje do čtvrtého kola Copa del Rey! Hosté proměnili všechny čtyři pokutového kopu. Naopak na domácí straně selhali Cristobal a Borja Garces.
     
    Konec zápasu.
    DUARTE
     
    4. séria
    2:4
    Je hotovo! Levante posílá do dalšího kola přesnou střelou k tyči Duarte!
    CRISTOBAL
     
    4. séria
    2:3
    Pro domácí to nevypadá vůbec dobře! Dloubákem přestřelil branku Cristobal.
     
    3. séria
    2:3
    Za hosty proměnil Léon a Levante vede!
     
    3. séria
    2:2
    Přichází první zahozený pokus! Střelou do středu branky trefil brankáře Garces.
    MELERO
     
    2. séria
    2:2
    Levante se zatím drží! S pořádnou porcí štěstí překonal brankáře Melero.
    PINCHI
     
    2. séria
    2:1
    Domácí celek opět posílá do vedení střelou k tyči Oscar Pinchi.
    ROGER
     
    1. séria
    1:1
    Za Levante bezpečně střelou do protipohybu brankáře vyrovnal Roger.
    MIKEL
     
    1. séria
    1:0
    Jako první se k penaltě postavil Mikel, který přízemní střelou proměnil!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    O postupujícím do čtvrtého kola nerozhodlo ani třicetiminutové prodloužení! Po krátké přestávce tak přijde na řadu penaltový rozstřel!
     
    120
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    119
    Duarte dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do šestnáctky, ale tam se nedovoleným zákrokem provinil Radoja.
     
    118
    Domácí brankář Freixanet nyní hodně otálel s odkopem míče z vlastní poloviny. Druholigový celek si je vědom toho, že je velmi blízko k penaltám.
     
    117
    Postigo dostal přihrávku na levou stranu, prodral se po levém křídle vpřed, nicméně akce Levante skončila centrem do rukavic brankáře.
     
    116
    Levante už se v posledních minutách prakticky nedostává do blízkosti velkého vápna soupeře. Obrana Fuenlabrady si vede na jedničku.
     
    115
    Mikel ustál souboj na polovině hrací plochy, nenechal se odstavit od míče, nicméně hráči v zeleném dresu se ani tentokrát nedostali do zakončení.
     
    114
    Další prudkou přihrávku na levou stranu neudržel na trávníku Mula. Hostující brankář Cardenas tak bude rozehrávat od své branky.
     
    113
    Pulido se výborně vrátil na vlastní polovinu, kde se natlačil před soupeře a zakopl míč do autu.
     
    112
    Mula spěchal za pobídkou na pravou stranu, nicméně skákavý míč před ním proskákal do zámezí. Vhazovat bude znovu Levante.
     
    111
    Domácí se dostali vpřed po pravé straně, jenže pobídka na křídlo našla jen obránce v černobílém dresu hostujícího Levante. Úroveň utkání odpovídá spíše duelu v nejostřejší fázi přípravy.
     
    110
    Stopeři Levante si vyměnili krátké přihrávky na vlastní polovině. Fotbalisté domácího celku rozehrávku soupeře skvěle napadají.
     
    109
    Domácí obránci si dali pozor na další akci soupeře. Hráči v zeleném dokázali míč odkopnout do zámezí. Levante však stupňuje tlak.
     
    108
    Morales spěchal za přihrávkou na pravou stranu, jenže míč byl příliš prudký a propadl do zámezí. Vhazovat tak bude domácí celek.
     
    107
    Levante se v úvodu druhé části prodloužení tlačí do pokutového území soupeře. Kombinace hráčů v černobílém však působí velmi kostrbatě.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První prodloužení končí! Domácí celek si v něm vypracoval obrovskou šanci, ale hosty zachránila branková konstrukce! Na opačné straně zatím Levante nehrozilo.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    105
    V závěru první části prodloužení zahrávali domácí přímý kop v blízkosti velkého vápna. Vysoký centr přiletěl na malé vápno, kde si na něj počkal brankář.
     
    104
    Žlutou kartu dostává Malsa (Levante UD).
     
    103
    Levante se usadilo na polovině domácího celku a postupně si hledá cestičku do zakončení. Obrana domácího celku zatím hraje skvěle.
     
    102
    Postigo si naběhl na přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže obránce jej bez problémů odstavil od balónu.
     
    101
    Goméz upadl po souboji v pokutovém území, jenže hlavní rozhodčí mu jasným gestem ukázal, aby se zvedl na nohy a pokračoval ve hře.
     
    100
    Domácí celek je zatím v první části prodloužení o něco aktivnějším týmem. Fuenlabrada kombinuje s míčem na kopačkách, ale nedostává se do vápna soupeře.
     
    99
    Žlutou kartu dostává Goméz (Levante UD).
     
    98
    Domácí zahodili obrovskou šanci! Po přímém kopu hlavičkoval před brankou Mula, ale jeho pokus orazítkoval zadní tyčku!
     
    96
    Pulido kombinoval s Dieguezem na polovině soupeře. Hráči v zeleném se tentokrát ani nepřiblížili k šestnáctce soupeře.
     
    95
    Duarte fauloval na polovině hřiště a může být rád, že za šlapák nedostal žlutou kartu. Domácí mohou nasbírat cenné sekundy k dobru.
     
    94
    Pokračuje obraz hry ze závěrečných minut druhého poločasu. Hosté se sice tlačí do útoku, ale jejich kombinace je plná nepřesností.
     
    93
    Freixanet se musel také zapojit do rozehrávky od branky. Jeho nákop přiletěl na pravou stranu hřiště, kde nenašel spoluhráče.
     
    92
    Levante zaútočilo po pravé straně, jenže Duarte nákopem na hranici velkého vápna odevzdal míč do rukavic připraveného Freixaneta.
     
    91
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu prodloužení. Fuenlabrada v něm bude chtít navázat na solidní výkon z druhé půle.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Základní hrací doba nám o postupujícím do čtvrtého kola Copa del Rey nerozhodla. Domácí Fuenlabrada dokázala totiž vyrovnat v 68. minutě, kdy se po nádherné akci prosadil Borja Garces. Levante si mohlo vedení vzít zpět, ale Postigo nechal vyniknout brankáře. Následovat tak bude prodloužení.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    90+3
    Morales se na pravém křídle zbavil obránce, dostal se do šestnáctky, ale jeho pokus o odcentrování prosvištěl do zámezí.
     
    90+2
    Domácí celek se po zajímavě sehraném signálu dostal do pokutového území, jenže nikdo v zeleném dresu nedostal prostor pro zakončení.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Melero kouzlil s míčem u rohového praporku, ale podle rozhodčího si pomohl potažením soupeře za dres. Nedovolený zákrok!
     
    89
    Levante zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území domácích. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, ale druholigový celek situaci přečkal.
     
    88
    Radoja zvládl sprinterský souboj s Pulidem, ale z ostrého úhlu už se nedostal do pokutového území domácího mužstva.
     
    87
    Hostující brankář poslal nákop na pravou stranu, ale domácí hráči uskákali další důležitou situaci. Fuenlabrada chce duel dotáhnout do prodloužení.
     
    86
    Hostující brankář zrychlil akci rozehrávkou na pravou stranu hrací plochy. Hosté se poté dostali na polovinu soupeře, ale stále čekají na šance.
     
    84
    De Frutos přišlápl soupeři v souboji na jeho polovině kopačku a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Oběma týmům se hodně rychle krátí čas.
     
    83
    Rochina se z hranice velkého vápna opřel do míče, jenže rána levačkou se mu moc nepovedla. Jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    82
    Fuenlabrada zahrávala přímý kop. Nadýchaný centr tentokrát přiletěl na malé vápno, nicméně pozorný brankář Cardenas balón vyboxoval.
     
    81
    Melero fauloval na vlastní polovině v blízkosti velkého vápna a může být rád, že jej rozhodčí neocenil žlutou kartou.
     
    80
    Cardenas vyrazil daleko ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou na vlastní polovině. Levante se u míče dlouho neohřálo.
     
    79
    Nteka sprintoval za přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, jenže přihrávka byla příliš prudká a skončila v autu. Levante bude vhazovat.
     
    78
    Dieguez poslal přihrávku na levou stranu, kam si naběhl Valentin, který vykoupal svého strážce, ale centrem nenašel dobíhajícího Pinchiho.
     
    77
    Duarte poslal nákop na pravou stranu hrací plochy, jenže tam si nenaběhl nikdo z jeho spoluhráčů v černobílém. Domácím se podařilo otupit tlak Levante.
     
    75
    Mula centroval z levé strany hrací plochy a vyslal dobrou pobídku do šestnáctky. Na jeho centr však nikdo v zeleném dresu nedosáhl.
     
    74
    Hostující celek to tentokrát zkoušel středem hrací plochy, jenže kolmice mezi obránce nenašla adresáta. Domácí obrana stojí v pevném bloku.
     
    73
    Toňo podpořil ofenzivu Levante dlouhým sprintem po pravé straně. Ve vápně číhal zcela osamocený Morales, ale ten se k zakončení nedostal.
     
    72
    Rochina dostal přihrávku na levou stranu a táhl další akci Levante. Ligový celek po obdržení vyrovnávací branky znovu zvýšil tempo.
     
    71
    Levante si mohlo vzít zpět ztracené vedení! Postigo se po rohovém kopu dostal k hlavičce u vzdálenější tyčky, ale trefil jen nohu brankáře!
     
    70
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Coke, přichází Postigo.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Vezo, přichází Son.
    68. Borja GARCES - 1:1
     
    68
    Fuenlabrada právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se dočkal vytoužené trefy! Po zajímavé kombinaci na hranici velkého vápna si na přihrávku do šestnáctky naběhl BORJA GARCES a se štěstím překonal brankáře!
     
    67
    Ani další centr z pravé straně nepřinesl pro branku domácího mužstva nějaké ohrožení. Levante vybojovalo pouze další rohový kop.
     
    66
    De Frutos se ujal rozehrávky rohového kopu Levante. Jeho nadýchaný centr přiletěl do prostoru, kam si pro míč došel domácí brankář.
     
    65
    Střídání v týmu CF Fuenlabrada: ze hřiště odchází Salvador, přichází Pinchi.
     
    64
    Fuenlabrada se vydala vpřed s rychlou akcí vedenou po pravé straně hrací plochy. Nikdo v zeleném dresu se však nedostal do blízkosti šestnáctky.
     
    63
    Levante zahodilo obrovskou šanci! Střídající Radoja se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, ale jeho dělovka skončila na noze obránce!
     
    62
    Žlutou kartu dostává Christian (CF Fuenlabrada).
     
    61
    Střídání v týmu CF Fuenlabrada: ze hřiště odchází Juanma, přichází Garces.
     
    60
    Je za námi hodina dnešního pohárového souboje a stále sledujeme bojovný duel. Levante si i po změně stran drží náskok z první půle.
     
    59
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Mula vyslal do pokutového území nadýchaný centr z levé strany, jenže našel jen prostor, kde kralovali zadáci Levante.
     
    57
    Rochina dostal přihrávku na levou stranu, nicméně jeho pobídka skončila na hlavě Pulida. Stále sledujeme stejný obraz hry.
     
    56
    Freixanet přečetl přihrávku za obranu domácího celku a před dobíhajícím Léonem odkopl míč vysoko na tribunu.
     
    55
    Domácí fotbalisté uklidnili rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Obrana Levante zatím brání velmi pozorně a nepouští soupeře do šancí.
     
    54
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Vukčevič, přichází Radoja.
     
    53
    Hra je přerušena! Jeden z fotbalistů Levante zůstává ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření.
     
    52
    Nteka se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka levačkou svištěla vzduchem moc rychle a skončila vedle branky.
     
    51
    Valentin táhl akci domácího celku po levé straně hrací plochy. Fotbalisté Levante jsou i po změně stran aktivnější a tlačí se do útoku.
     
    50
    Hostující celek předvedl rychlý útočný výpad po pravé straně hrací plochy. Nádherný centr přiletěl na malé vápno, kde zakročila obrana domácích.
     
    49
    Hostující Levante znovu útočilo po levé straně hrací plochy. Nákop za obranu soupeře přiletěl do míst, kde kraloval Juanma.
     
    47
    Další zajímavý souboj na levé straně hrací plochy. Rozhodčí prohřešek dobře viděl a musel klidnit rozvášněné kohouty.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Druholigový celek však ve druhé části dnešního souboje čeká těžká práce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté hostujícího Levante. Jedinou branku dnešního souboje zatím po rohovém kopu obstaral Antonio Christian. Domácí celek však ve zbývající části první půle zlepšil výkon a dostal se i do zakončení. Branky se však dosud nedočkal.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Valentin si dal pozor na vysoký nákop hostujícího celku a bez problémů zahrál hlavou do rukavic domácího brankáře Freixaneta.
     
    44
    Domácí Freixanet si dal pozor na prudký centr z pravé strany a bez problémů vyrazil míč mimo pokutové území.
     
    43
    Rochina sice ustál souboj na polovině soupeře, ve kterém si odstavil Antonia, jenže podle rozhodčího se sám provinil proti pravidlům.
     
    42
    Coke dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, potáhl si míč na polovinu domácího mužstva, ale nedokázal oslovit nikoho ze spoluhráčů.
     
    41
    Salvador zahrával přímý kop domácího celku na polovině soupeře. Nádherný centr se snesl na malé vápno, kde zasáhli obránci.
     
    40
    Nteka se s míčem u nohy dostal do blízkosti velkého vápna, kde se rychlou kličkou zbavil obránce, ale už neměl prostor na zakončení.
     
    39
    Pulido se dostal pod tlak při rozehrávce na vlastní polovině. Domácí stoper míč nakopl na polovinu soupeře, kde neměl spoluhráče.
     
    38
    Vezo se krásnou zasekávačkou zbavil obránce, dostal se do pokutového území, ale jeho zpětná pobídka skončila u hráče v černobílém dresu.
     
    37
    Coke dostal přihrávku do běhu na pravou stranu, odkud odcentroval na malé vápno, ale obrana domácího celku v posledních minutách odolává.
     
    36
    Pedro Léon se dostal s míčem do pokutového území, kde se zbavil obránce, ale jeho ránu srazil domácí zadák na rohový kop.
     
    35
    Salvador se ujal rozehrávky přímého kopu na polovině soupeře. Jeho dělovka pravačkou však prolétla kolem zdi a skončila vedle branky.
     
    34
    Kante dostal prostor na polovině Levante, ale hostující Morales jej fauloval za žlutou kartu.
     
    33
    Melero prošel po levém křídle do blízkosti velkého vápna, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže při pokusu o centru si míč sám ukopl do autu.
     
    32
    Vezo poslal vysoký nákop na polovinu domácího celku, jenže v hlavičkovém souboji útočník Goméz prodloužil míč jen k domácím zadákům.
     
    31
    Toňo si naběhl na nákop na levou stranu hrací plochy. Aktivní fotbalista hostujícího celku se však nezbavil svého strážce.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a hostující Levante zatím v dnešním souboji naplňuje roli favorizovaného celku.
     
    29
    Valentin táhl útočnou akci domácího celku po levé straně hrací plochy, jenže Duarte jej skvělou poziční hrou vytlačil mimo hrací plochu.
     
    28
    Rochina si na levé straně hrací plochy našel odražený míč, který si výborně přehodil na pravačku, ale jeho centr skončil v rukavicích Freixaneta.
     
    27
    Coke dostal přihrávku na levou stranu a nakopl míč za obranu domácího mužstva. Hráči domácích další akci ustáli.
     
    26
    Cristobal si na polovině hrací plochy dobře pokryl míč a napadající soupeř mu podkopl nohu. Domácí mohou po delší době rozjet útok.
     
    25
    Mula se po levém křídle tlačil do pokutového území, kde si míč posunul kolem obránce a následně upadl. Rozhodčí však nechává pokračovat ve hře.
     
    24
    Hosté pokračují v aktivním pojetí dnešního souboje. Levante tentokrát útočilo po pravé straně, ale centr skončil v rukavicích brankáře.
     
    23
    Toňo si naběhl na přihrávku na levou stranu, odkud chtěl odcentrovat do pokutového území, ale obránce jeho pobídku srazil na rohový kop.
     
    22
    Levante nadále pokračuje v aktivní hře. Hostující celek se opět tlačí na polovinu soupeře, ale domácí Fuenlabrada tentokrát brání pozorně.
    20. Antonio CHRISTIAN - 0:1
     
    20
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante se dostává do vedení! Prvoligový celek zahrával rohový kop. Po rozehrávce do kombinace přiletěl do pokutového území nadýchaný centr a domácí ANTONIO CHRISTIAN si nechtěně srazil míč do sítě!
     
    19
    Pedro Léon se tlačil do pokutového území, jenže se nedokázal zbavit svého strážce a nepovedeným centrem trefil jen obránce.
     
    18
    Levante se usadilo na polovině soupeře a znovu kombinuje z jedné strany hřiště na druhou. Domácí brání v pevném bloku.
     
    17
    Domácí snad poprvé v utkání zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč z pravé strany přiletěl na malé vápno, ale obrana Levante byla pozorná.
     
    16
    Pedro Léon se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže jeho zakončení zablokoval hned první obránce v zeleném dresu.
     
    15
    Levante se dostalo na polovinu soupeře, nicméně nikdo v černobílém dresu se tentokrát neprobil až do zakončení.
     
    13
    Žlutou kartu dostává Toňo (Levante UD).
     
    12
    Domácí se po rohovém kopu dostali do zakončení. U zadní tyče zakončoval hlavou Pulido, ale jeho hlavička minula pravou tyčku.
     
    11
    Levante zahrávalo další přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej odehrál Cristobal.
     
    10
    Další faul na straně domácích! Za loket v obličeji soupeře však Salvador žlutou kartu nedostal.
     
    9
    Rochina poslal přihrávku na levou stranu, nicméně jeden z domácích obránců rozehrávku výborně přečetl a dokázal míč odehrát do zámezí.
     
    8
    Levante následně zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna soupeře. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kam si došel brankář.
     
    7
    První žlutá karta přichází hned v úvodu utkání. Za ostrý skluz ji vidí Dieguez.
     
    6
    Stopeři Levante znovu uklidňují hru postupnou kombinací v zadních řadách. Nikdo v zeleném dresu domácího celku rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    5
    Hosté se postupným útokem dostali na polovinu domácího celku. Kombinace Levante na levé straně však skončila přihrávkou do autu.
     
    4
    Levante se usadilo na polovině domácího celku a tlačí se do útoku. Pedro Léon však v dalším hlavičkovém souboji zasáhl soupeře loktem.
     
    3
    Levante zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil brankář, který míč bez problémů vyboxoval do bezpečí.
     
    2
    Salvador si naběhl na přihrávku mezi obránce a dostal se s míčem do pokutového území. Jeho dělovku srazil obránce na rohový kop.
     
    1
    Hostující celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Levante se ihned vydalo do útoku. Dnes se hraje na skutečně malém stadionu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v zeleném, zatímco Levante oblékne černobílé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    CF Fuenlabrada: Freixanet – Valentin, Pulido, Dieguez, Antonio, Juanma – Mula, Cristobal, Salvador, Nteka – Kante
    Náhradníci: Belman, Delgado, Franchu, Fuentes, Garces, Mikel, Pinchi, Sotillos, Velasco

    Levante UD: Cardenas – Coke, Duarte, Vezo, Toňo – Rochina, Melero, Vukčevič, Morales – Goméz, Léon
    Náhradníci: Clerc, de Frutos, Malsa, Postigo, Radoja, Roger, Ojeda, Sevikjan, Son.
     
    CF Fuenlabrada

    Domácí Fuenlabrada v prvním kole poháru přehrála výsledkem 1:0 celek Baleares. Ve druhém kole doma hostila Mallorcu, na kterou vyzrála po přestřelce výsledkem 3:2. Jinak jde o druholigový celek, kterému v tabulce patří až čtrnáctá pozice. V posledních týdnech má však dobrou formu. Neprohrál už šest zápasů v řadě. Naposledy doma porazil výsledkem 2:1 Gijón.
     
    Levante UD

    Hostující Levante zatím v poháru podává docela slušné výkony. V prvním vystoupení rozstřílelo vysoko 5:0 Racing Murcía. Ve druhém potom přehrálo bez větších problémů Portugalete výsledkem 2:1. V nejvyšší španělské soutěži podává Levante také solidní výkony. Po sedmnácti kolech drží jedenáctou příčku. V posledním utkání doma porazilo 2:1 Eibar.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Copa del Rey mezi Fuenlabradou a Levante. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 68. Garces – 20. Christian (vla.)

    Karty:   7. Dieguez (FUE), 62. Christian (FUE) – 13. Toňo (LVN), 34. Morales (LVN), 99. Goméz (LVN), 104. Malsa (LVN)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    1:0   Mikel (FUE)
    1:1   Roger (LVN)
    2. séria:
    2:1   Pinchi (FUE)
    2:2   Melero (LVN)
    3. séria:
    2:2   Garces (FUE)
    2:3   Léon (LVN)
    4. séria:
    2:3   Cristobal (FUE)
    2:4   Duarte (LVN)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 20:23.
    CF Fuenlabrada: Freixanet – Valentin, Pulido, Dieguez, Antonio, Juanma (61. Garces) – Mula, Cristobal, Salvador (65. Pinchi), Nteka – Kante
    Náhradníci: Belman, Delgado, Franchu, Fuentes, Garces, Mikel, Pinchi, Sotillos, Velasco

    Levante UD: Cardenas – Coke (70. Postigo), Duarte, Vezo (70. Son), Toňo – Rochina, Melero, Vukčevič (54. Radoja), Morales – Goméz, Léon
    Náhradníci: Clerc, de Frutos, Malsa, Postigo, Radoja, Roger, Ojeda, Sevikjan, Son