Humenné – Vlci Žilina 1:9 (kon.) | SR 18 – Dubnica 6:5 (kon.)
koniec
HC 19 Humenné
1:9 (0:4, 0:2, 1:3)
DOXXbet Vlci Žilina
Nedeľa 10.01.2021, 16:00 • Zimný štadión Humenné • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Vlci Žilina dali gól! Stihnú Vlci streliť povestnú 10-tku? TOMÁŠ URBAN mal až príliš veľa miesta na manévrovanie s pukom a po presnej strele z osi klziska prepadol puk brankárovi Spodniakovi cez lapačku. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    44:22
    Humenné dáva gól! Takzvaný čestný pionierský zásah prišiel na strane Humenného. Už je v bránke Patrik Romančík, ktorý si v porovnaní s Mikolášom neudrží čistý štít. Asistencie: Dominik Šimčák a Vladislav Solomončak.
     
    43:46
    Vlci Žilina dali gól! Žilinčania poľahky dovŕšili aj ôsmy gól. Lenďák nahadzoval a IGOR SAFARALEJEV úspešne tečoval k ľavej tyčke. Spodniak neskoro zapracoval vyrážačkou. Asistencie: Jakub Linet a Martin Lenďák.
     
    40:22
    Vlci Žilina dali gól! Exhibícia žilinských vlkov neutícha. Jaborník nahral do jazdy TOMÁŠOVI URBANOVI, s ktorého strelou si nedokázal poradiť Jerguš Spodniak a puk mu prepadol popod lapačku. Asistencia: Henrich Jaborník.
     
    30:12
    Vlci Žilina dali gól! S Humenným to vyzerá veľmi zle. Vlci si so súperom naďalej robia, čo chcú. Ani zmena brankárov neprospela. PATRIK KOYŠ sa po druhýkrát zapisuje do streleckej listiny. Asistencie: Jaroslav Markovič a Lukáš Dubeň.
     
    27:38
    Vlci Žilina dali gól! Azda z prvej väčšej príležitosti Žilinčanov v prostrednom dejstve inkasuje brankár Jerguš Spodniak. Úspešným autorom piateho hosťujúceho kúsku bol PATRIK KOYŠ. Asistencia: Ondřej Jurčík.
     
    19:47
    Vlci Žilina dali gól! Do prvej prestávky je tu predsa len štvrtý gól hostí. Skladaný presne prihrával na modrú čiaru ĽUBOMÍROVI MALINOVI. Puk sa dostal do domácej bránky k vzdialenejšej tyčke. Asistencia: František Skladaný.
     
    13:18
    Vlci Žilina dali gól! Všetko sa to začalo zlou rozohrávkou Humenčanov. Šimčákovi puk preskočil hokejku. Následne prehral súboj s Lenďákom, ktorý prihral ONDŘEJOVI JURČÍKOVI. Ten výborne vystrelil a puk sa zatriasol v pravom hornom rohu Glosárovej bránky. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    10:40
    Vlci Žilina dali gól! Znovu východniari doplatili na neprehľadnú situáciu pri svojej bránke. To gólovo zúročil ONDŘEJ JURČÍK, hoci chvíľku nebolo jasné, či gól bude platiť. Asistencie: Martin Lenďák a Patrik Koyš.
     
    00:54
    Vlci Žilina dali gól! Líder zo Žiliny potvrdzuje svoju doterajšiu dominanciu v lige. JAKUB LINET sa uvoľnil pri pravej žrdi. Humenský brankár Glosár sa presunul, ale aj tak nedokázal zabrániť puku, aby nepadol za jeho chrbát. Asistencie: Jakub Cíger a Igor Safaralejev.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 45. Horvát (Šimčák, Solomončak) – 1. Linet (Cíger, Safaralejev), 11. Jurčík (Lenďák, Koyš), 14. Jurčík (Lenďák), 20. Malina (Skladaný), 28. Koyš (Jurčík), 31. Koyš (Markovič, Dubeň), 41. T. Urban (Jaborník), 44. Safaralejev (Linet, Lenďák), 59. T. Urban (Lenďák)


    HC 19 Humenné: Glosár (21. Spodniak) – Valečko, L. Hopkovič, Novický, Patlevič, Maury, Šisterov, Hogel – Vaško, Markuš, Fedorko – Solomončak, Šimčák, Horvát – Pulščák, M. Krajňák, Ferenc – Šiňanský, Borov, Klavdiev – Koziot.
    DOXXbet Vlci Žilina: Mikoláš (41. P. Romančík) – Malina, Pacalaj, Lenďák, Jaborník, Dubeň, Pišoja, Surán, Korbáš – O. Mikula, Jakubík, Š. Petráš – Safaralejev, Linet, Cíger – Koyš, Markovič, Jurčík – Skladaný, T. Urban, Macek.

    Rozhodca: Jobbágy, Smerek – Vall, Tomáš.

    Diváci: bez divákov.