Jaroslavľ – Petrohrad 4:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Novosibirsk 1:6 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (kon.)
Omsk – Čerepovec 4:3 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 2:6 (kon.)
koniec
Kunlun
1:6 (0:1, 1:1, 0:4)
HC Sibir Novosibirsk
cz Štvrtok 07.01.2021, 15:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:00 Viktor KOMAROV - 1:6
     
    56:00
    Sibir právě vstřelil branku!
    Bezradný Šikin inkasuje pošesté! Jevgenij Česalin se s Glebem Šaškovem pověšeným na zádech vytočil zpoza branky a v pádu přihrál VIKTORU KOMAROVOVI, jenž z prostoru mezi kruhy zvýšil na 6:1 ve prospěch Sibiru. Tohle už je pro domácí tým debakl. Asistence: Nikita Setdikov a Jevgenij Česalin.
    53:47 Juuso PUUSTINEN - 1:5
     
    53:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté kvapem míří za vítězstvím! Jejich nejlepší střelec JUUSO PUUSTINEN na modré čáře obral o puk Jakea Cheliose, brankáře Šikina si položil na lopatky a pak ho pohodlně přehodil. Bez asistence.
    46:30 Dmitrij SAJUSTOV - 1:4
     
    46:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Gól po dlouhé poradě platí a Sibir jde do trháku! Po přechodu do útočného pásma sehráli hosté vynikající kombinaci, na jejímž konci stál DMITRIJ SAJUSTOV. Sice už se zdálo, že tečovaný kotouč Šikin udrží, ale ten ho neposlechl a pomalu doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Šarov a Juuso Puustinen.
    40:33 Danil ROMANCEV - 1:3
     
    40:33
    Sibir právě vstřelil branku!
    Po dobrém vstupu do závěrečné třetiny jsou hosté už o dva kroky napřed! Ne levém křídle rozjetý Ruohomaa přebruslil Cheliose a zpoza brány přihrál DANILU ROMANCEVOVI. Ten střelou v pokleku z vnitřního okraje pravého kruhu nedal brankáři šanci. Asistence: Alexandr Šarov a Mikael Ruohomaa.
    37:25 Vladislav UŠENIN - 1:2
     
    37:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ale vyrovnaný stav dlouho nevydržel! Puk nahozený od modré čáry Jokipakkou se odrazil na hůl VLADISLAVA UŠENINA, který ho zblízka doklepl za záda bezmocného Šikina. Novosibirsk je tak zpátky ve vedení. Asistence: Nikolaj Děmidov a Jyrki Jokipakka.
    36:26 Spencer FOO - 1:1
     
    36:26
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Wong přihrál do jízdy přes modrou čáru spoluhráči. SPENCER FOO zleva objel dvojici protivníků a kličkou do bekhendu obelstil i brankáře – 1:1. Asistence: Lucas Lockhart a Tyler Wong.
    19:14 Andrej JERMAKOV - 0:1
     
    19:14
    Sibir právě vstřelil branku!
    V Mytišči jdou do vedení hosté! Ruohomaa zleva objel branku a z rohu kluziště vyzval ke střelbě spoluhráče. ANDREJ JERMAKOV byl zrovna v jízdě dopředu, když z osy hřiště příklepem rozvlnil síť. Šikin pravděpodobně puk vůbec neviděl, protože mu ve výhledu vadil s Puustinenem zápasící Andrej Šustr. Asistence: Juuso Puustinen a Mikael Ruohomaa.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 37. S. Foo (Lockhart, Wong) – 20. Jermakov (Puustinen, Ruohomaa), 38. Vl. Ušenin (Děmidov, Jokipakka), 41. Romancev (Šarov, Ruohomaa), 47. Sajustov (Šarov, Puustinen), 54. Puustinen, 56. V. Komarov (Setdikov, Česalin)


    Kunlun: Šikin (J. Smith) – Chelios (A), Sproul (A), Šustr, Mozík, Fram, Jevsejenkov, Starikov – Werek, Collins, Shinkaruk – Toropčenko, Nikolišin, Kane – S. Foo, Lockhart (C), Wong – A. Lazarev, Šaškov, Leščenko – Bakanov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Děmidov, Jokipakka (A), Jermakov, Gurkin, K. Alexejev, Chochlov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa (A), Šarov – Romancev, Sajustov, Šaškov – Setdikov, V. Komarov (C), Česalin – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Dubakin.

    Rozhodca: Vasiljev, Hribik – Ponamarenko, Strelcov